Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 25/4/2018 at 21:42, Giannis Vasi said:

Παιδιά συγγνώμη για το off-topic, αλλά εγώ μένω 3η μέρα χωρίς τηλέφωνο και internet. Από την wind με έχουν ταράξει στις δικαιολογίες. Μια μου λένε ότι υπάρχει μια βλάβη στη γραμμή, την άλλη ότι πρέπει ο ΟΤΕ να πάει να ενεργοποιήσει τη γραμμή κλπ, ενώ με τον προηγούμενο πάροχο ήμουν μια χαρά. Επίσης δεν μπορούν να μου προσδιορίσουν το ποτέ θα έχω υπηρεσίες. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?

Πριν ησουν adsl πχ τωρα εισαι vdsl.αν ειναι της wind τα kv τοτε θα πρεπε και ο οτε να δινει απο αυτα.αν ειναι του οτε θα πρεπε να δινει και ο οτε.το πιο ευκολο ειναι να δεις σε ποιο κκ ανηκεις το οποιο θα αναγραφεται στον κατανεμητη ή στο box που παιρνεις και μετα να πας μια βολτα στα γυρω τετραγωνα να δεις αν ειναι kv και ποιανου ειναι.αν δεν βρισκεις το δικο σου βρες εστω ενα κοντινο να δουμε αν εχουν αλλαχτει τα kv και ποιανου ειναι.γιατι αμα δεις τα παλια τοτε δεν θα παρεις ποτε vdsl απο την wind και κατι ειδαν λαθος.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, 20 μέρες μετά, επιτέλους έχω internet. Πέρασα 20 μέρες δύσκολες, διότι οι τεχνική υποστήριξη της wind δεν μου έδιναν το παραμικρό στοιχείο τι συμβαίνει. Επίσης δεν με ειδοποίησαν ότι επιτέλους είμαι έτοιμος, το ανακάλυψα μόνος μου  επειδή άνοιγα το router μέρα-παραμέρα. Τα αποτέλεσμα στην ταχύτητα μέχρι στιγμής είναι καλά. Θέλω να δω το πόσο σταθερό θα είναι τις επόμενες ημέρες. Επειδή δεν ξέρω πως βρίσκω τα στατιστικά από το ρούτερ, σας παραθέτω ένα screenshot από speedtest.

Untitled-1.jpg

• Like 1
Δημοσ.
On 13/5/2018 at 19:40, Giannis Vasi said:

Λοιπόν παιδιά, 20 μέρες μετά, επιτέλους έχω internet. Πέρασα 20 μέρες δύσκολες, διότι οι τεχνική υποστήριξη της wind δεν μου έδιναν το παραμικρό στοιχείο τι συμβαίνει. Επίσης δεν με ειδοποίησαν ότι επιτέλους είμαι έτοιμος, το ανακάλυψα μόνος μου  επειδή άνοιγα το router μέρα-παραμέρα. Τα αποτέλεσμα στην ταχύτητα μέχρι στιγμής είναι καλά. Θέλω να δω το πόσο σταθερό θα είναι τις επόμενες ημέρες. Επειδή δεν ξέρω πως βρίσκω τα στατιστικά από το ρούτερ, σας παραθέτω ένα screenshot από speedtest.

Untitled-1.jpg

λογικα εχεις wind και το technicolor 788v3?αν ναι τοτε πρεπει να ακουει στην σελιδα 192.168.1.1 .εκει θα πρεπει να βλεπεις τον συγχρονισμο.

δες εδω 

https://www.insomnia.gr/forums/topic/675224-tp-linκ-9980-kai-wind-optic-fiber/?do=findComment&comment=56475601

και δες και στην σελιδα 2 λιγο πιο κατω απο την μεση που δειχνει το συγχρονισμο στον φιλο μας.και στο δικο μου Post σου γραφω πως βλεπεις και το attainable.(πρεπει να κανεις sing in)εκει επισης θα δεις και τα Margin/attenuation.εφοσον βγαζεις 45.54 και 4.70 αυτο σημαινει οτι συγχρονιζεις 50/5 οπως και εισαι fast/interleave με βαση το 18ms ping.

αν θες να παρεις τα μεγιστα τοτε https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...