nikon55 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Τελικά σαν σκέτο ρούτερ πήρα το ASUS RT-AC66U B1 και όχι το ASUS RT-N66U γιατί το πρώτο έχει επεξεργαστή 1 Ghz και 2 cores , ενώ το δεύτερο επεξεργαστή 600 Mhz και 1 core και επειδή το θέλω για VPN μέσα από το ρoύτερ , παίζει μεγάλο ρόλο ο επεξεργαστής , άλλο αν χρησιμοποιείς vpn μέσα από τα windows. Στην τιμή η διαφορά ήταν λιγότερο από 20 ευρώ. Για τα λεφτά του νομίζω είναι εξαιρετικό και με το Asuswrt-Merlin 384.4_2 που του πέρασα είναι νομίζω καλή αγορά. Στο SpeedTest πιάνω 45-47 Mbs ,ενώ με το ΖΤΕ το περισσότερο που θυμάμαι είναι περίπου 42-43 Mbs. Σας ευχαριστώ CptBill και rofl 2
rofl Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 σιγουρα καλυτερη επιλογη, πολυ καλυτερο απο το αρχικο μοντελο, απ οτι βλεπω παιζει να ναι και το ιδιο με το 68.
nikon55 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 18 ώρες πριν, rofl είπε σιγουρα καλυτερη επιλογη, πολυ καλυτερο απο το αρχικο μοντελο, απ οτι βλεπω παιζει να ναι και το ιδιο με το 68. Ναι έχεις δίκιο έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά και φοράνε και το ίδιο AsusWrt firmware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα