nikon55 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Σκέφτομαι να πάρω αυτό το ρούτερ , υπάρχει κάποιος να το γνωρίζει , μου είπαν ότι είναι καλό με το AsusWrt firmware.
rofl Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπα αφου εχεις 2 ρουτερ ηδη κατσε και δες τα με την ησυχια σου. το asuswrt δεν δινει κατι παραπανω απο dd & open αν θες να δεις κατι παραπλησιο αφου εχεις το r7000 http://xvtx.ru/xwrt/about.htm καλα τα παει με το r7000 απ οσο ειδα- αν αλλαζα το dd μαλλον εδω θα πηγαινα. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από rofl
nikon55 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, rofl είπε Μπα αφου εχεις 2 ρουτερ ηδη κατσε και δες τα με την ησυχια σου. το asuswrt δεν δινει κατι παραπανω απο dd & open αν θες να δεις κατι παραπλησιο αφου εχεις το r7000 http://xvtx.ru/xwrt/about.htm καλα τα παει με το r7000 απ οσο ειδα- αν αλλαζα το dd μαλλον εδω θα πηγαινα. Όχι δεν το θέλω για το σπίτι, το θέλω για τον Πειραιά στο μαγαζί μου. Επίσης θέλω ένα μόντεμ ρουτερ να υποστηρίζει vpn pass-through απλά για να συνδέεται στον isp όχι ακριβό και από πίσω θα είναι το ASUS RT-N66 U με vpn. Το asus μου το πρότεινε η υπηρεσία vpn .Θα ανοίξω νέο θέμα. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από nikon55
rofl Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) το Ν σε φτανει? υπαρχει και αυτο https://www.skroutz.gr/s/12390025/Asus-RT-AC66U-B1.html αλλα αν δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις σε ασυρματο παρε και το Ν, ιδιως αν το βρεις πολυ χαμηλοτερα. καλο αλλα κατωτερο/παλιοτερο απο το r7000. βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν σε καλυπτει υπαρχει και αυτο https://www.skroutz.gr/s/5356350/Asus-DSL-AC68U.html που ειναι στα ιδια κυβικα με το r7000 Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από rofl
nikon55 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, rofl είπε το Ν σε φτανει? υπαρχει και αυτο https://www.skroutz.gr/s/12390025/Asus-RT-AC66U-B1.html αλλα αν δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις σε ασυρματο παρε και το Ν, ιδιως αν το βρεις πολυ χαμηλοτερα. καλο αλλα κατωτερο/παλιοτερο απο το r7000. βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν σε καλυπτει υπαρχει και αυτο https://www.skroutz.gr/s/5356350/Asus-DSL-AC68U.html που ειναι στα ιδια κυβικα με το r7000 Πρώτα απ΄όλα να σε ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την βοήθεια. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το ασύρματο ίντερνετ απλά για κανένα επισκέπτη , μέχρι πριν λίγο το είχα κλειστό. ΟΙ υπολογιστές όλοι συνδέονται μέσω lan σε Switche . Επειδή είσαι γνώστης των πραγμάτων μήπως έχεις υπ΄οψιν σου κάποιο VDSL μοντεμ+ρουτερ να συνδέεται στον ΟΤΕ να υποστηρίζει vpn passthrough. Δεν θέλω πολύ ακριβό.
rofl Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, nikon55 είπε Πρώτα απ΄όλα να σε ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την βοήθεια. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το ασύρματο ίντερνετ απλά για κανένα επισκέπτη , μέχρι πριν λίγο το είχα κλειστό. ΟΙ υπολογιστές όλοι συνδέονται μέσω lan σε Switche . Επειδή είσαι γνώστης των πραγμάτων μήπως έχεις υπ΄οψιν σου κάποιο VDSL μοντεμ+ρουτερ να συνδέεται στον ΟΤΕ να υποστηρίζει vpn passthrough. Δεν θέλω πολύ ακριβό. oχι sorry . ρωτα εδω η στο adslgr. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από rofl
rofl Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) λαθος καταλαβα και δεν πρεπει να χεις οτε, αλλα τι θες να κανεις? αν εχεις router απο πισω δεν μπορεις να βαλεις το oποιο φθηνο modem, σε bridge για καποιο λογο?. αν δεν εχεις ξεχωριστο router απο πισω τοτε κοιτας ενα καλο modem/ router. επισης το DSL-AC68U.html που εκ παραδρομης λινκαρα απο πανω, ειναι και modem. και δεν σηκωνει custom firmware. το RT-AC68U ειναι το αναλογο router και σηκωνει αλλα firmware. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από rofl
nikon55 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, rofl είπε λαθος καταλαβα και δεν πρεπει να χεις οτε, αλλα τι θες να κανεις? αν εχεις router απο πισω δεν μπορεις να βαλεις το oποιο φθηνο modem, σε bridge για καποιο λογο?. αν δεν εχεις ξεχωριστο router απο πισω τοτε κοιτας ενα καλο modem/ router. επισης το DSL-AC68U.html που εκ παραδρομης λινκαρα απο πανω, ειναι και modem. και δεν σηκωνει custom firmware. το RT-AC68U ειναι το αναλογο router και σηκωνει αλλα firmware. Ναι δεν θέλω μοντεμ ρουτερ αλλά σκέτο ρούτερ με custom firmware . Στο σπίτι έχω vodafone και στο μαγαζί μου ΟΤΕ. Στο σπίτι δούλεψε μια χαρά με τον vpn provider τώρα θέλω ένα ρούτερ σκέτο και τελικά παρείγγειλα το ASUS RT-AC66U που έχει καλύτερο wifi και το προτείνει η υπηρεσία vpn σαν απόλυτα συμβατό. Θα ψάξω αν και το βλέπω χλωμό το ZTE ZXDSL 931VII του ΟΤΕ να υποστηρίζει VPN Passthought να αγοράσω για MODEM+ROUTER ή το ASUS DSL-AC52U ή το ASUS DSL-AC56U τα οποία μου είπαν ότι υποστηρίζουν VPN Passthought και από πίσω το ROUTER ASUS RT-AC66U να έχει την υπηρεσία VPN. Δηλαδή το MODEM+ROUTER ASUS DSL-AC52U δεν θα είναι ορατό στο δίκτυο. Όλο το δίκτυο των υπολογιστών θα παίρνει ίντερνετ από το ROUTER ASUS RT-AC66U. 13 λεπτά πριν, nikon55 είπε Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από nikon55
rofl Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) α οκ. καλα εγραψα για οτε επομενως αλλα γιατι να χρειαζεσαι vpn passthrough στο μπροστα μηχανημα , και δεν βαζεις το zte σε bridge (μονο σα modem) και απο πισω το RT- 66U? δεν το χω κανει πραξη δεν δουλευω με vpn, αλλα δεν βλεπω καποιο λογο. εφοσον δεν εχεις voip βαλε το zte σε bridge και θα αφηνει να περνανε τα παντα. αν κατι δεν καταλαβαινω η χρειαζεσαι να τα σεταρεις ετσι, το entry 2i νομιζω υποστηριζει vpn passthrough αν θυμαμαι καλα. ρωτα το το σχετικο thread για το speedport entry. και αν ισχυει ζητα το 2i απο τον οτε. αλλιως αν ειναι να βαλεις το 66u απο πισω, το φθηνοτερο παρε Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από rofl
nikon55 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, rofl είπε α οκ. καλα εγραψα για οτε επομενως αλλα γιατι να χρειαζεσαι vpn passthrough στο μπροστα μηχανημα , και δεν βαζεις το zte σε bridge (μονο σα modem) και απο πισω το RT- 66U? δεν το χω κανει πραξη δεν δουλευω με vpn, αλλα δεν βλεπω καποιο λογο. εφοσον δεν εχεις voip βαλε το zte σε bridge και θα αφηνει να περνανε τα παντα. αν κατι δεν καταλαβαινω η χρειαζεσαι να τα σεταρεις ετσι, το entry 2i νομιζω υποστηριζει vpn passthrough αν θυμαμαι καλα. ρωτα το το σχετικο thread για το speedport entry. και αν ισχυει ζητα το 2i απο τον οτε. αλλιως αν ειναι να βαλεις το 66u απο πισω, το φθηνοτερο παρε Δεν ξέρω αν το ΖΤΕ του OTE αφήνει να περάσει από μέσα το VPN . To zte h267a ,αυτή η μούφα που μου έχει δώσει η Vodafone στο σπίτι δεν έχει επιλογή για VPN passthrough. To ZTE ZXDSL 931VII του ΟΤΕ , καμία σχέση με το To zte h267a της Vodafone. Δεν δουλεύει σε bridge mode , δουλεύει και το πρώτο σαν μοντεμ - ρούτερ και ορίζεις στο gateway μια στατική ip, αυτή που εμφανίζεται στη wan του δεύτερου vpn router. Το δεύτερο δουλεύει σαν vpn router , περνάει το tunel μέσα από το πρώτο από την στατική ip. Δεν είμαι και ο ειδικότερος απλά έτσι μου είπαν και έστησα του σπιτιού η υπηρεσία vpn που είμαι γραμμένος Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από nikon55
rofl Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, nikon55 είπε Δεν ξέρω αν το ΖΤΕ του OTE αφήνει να περάσει από μέσα το VPN . To zte h267a ,αυτή η μούφα που μου έχει δώσει η Vodafone στο σπίτι δεν έχει επιλογή για VPN passthrough. To ZTE ZXDSL 931VII του ΟΤΕ , καμία σχέση με το To zte h267a της Vodafone. Δεν δουλεύει σε bridge mode , δουλεύει και το πρώτο σαν μοντεμ - ρούτερ και ορίζεις στο gateway μια στατική ip, αυτή που εμφανίζεται στη wan του δεύτερου vpn router. Το δεύτερο δουλεύει σαν vpn router , περνάει το tunel μέσα από το πρώτο από την στατική ip. Δεν είμαι και ο ειδικότερος απλά έτσι μου είπαν και έστησα του σπιτιού η υπηρεσία vpn που είμαι γραμμένος οπως ειπα αν θυμαμαι καλα το speedport entry 2i εχει vpn passthrough. στο 724 που εχω δεν βλεπω να χει. αλλα σιγουρος δεν ειμαι ρωτα εδω θα μπορουσες να δοκιμασεις να ζητησεις αντικατασταση με entry 2i εφοσον ισχυει και να σου βγει δωρεαν.
nikon55 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, rofl είπε οπως ειπα αν θυμαμαι καλα το speedport entry 2i εχει vpn passthrough. στο 724 που εχω δεν βλεπω να χει. αλλα σιγουρος δεν ειμαι ρωτα εδω θα μπορουσες να δοκιμασεις να ζητησεις αντικατασταση με entry 2i εφοσον ισχυει και να σου βγει δωρεαν. Επικοινώνησα με ΟΤΕ και δεν μου αλλάζουν το ρουτερ , για να μην μου σπάσουν τα νεύρα παρήγγειλα αυτό να τελειώνω, που διάβασα καλές κριτικές https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43858201 Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολήθηκες τόσο μαζί μου. 1
rofl Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 δυνατο απ οσο ξερω. δες μηπως μπορεις να κανεις δουλεια μονο με αυτο.
nikon55 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, rofl είπε δυνατο απ οσο ξερω. δες μηπως μπορεις να κανεις δουλεια μονο με αυτο. Thanks
CptBill Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Αναφορικα με το RT N66U, yok πλεον οι αναβαθμισεις απο Asuswrt-Merlin Asuswrt-Merlin is available in two separate branches: - The original (legacy) Asuswrt-Merlin (up to version 380.xxx) - The new generation (current) branch (version 382.xxx and newer) The legacy 380.xx branch is no longer being actively developed. Support for the RT-N66U and RT-AC66U is being dropped, as these models will not be available on the new generation code base. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα