Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mylo είπε

Εδώ λέει γεννήθηκε και μεγάλωσε Λαμία και αυτοί γράφουν θεσσαλονικια. Ότι να ναι 

Θα ξεκινήσω κι εγώ να γράφω σε κανένα τέτοιο site, το πρώτο θέμα μου θα είναι η "πρώτη επαφή με εξωγήινους" που είχαμε πριν μερικές μέρες  :)

• Απαντ. 523
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε σεις εγώ ξέρετε γιατί αναρωτιόμουν χθες; Αφού πολλά επεισόδια έχουν ήδη γυριστεί τότε σημαίνει πως από τον Απριλιο άρχισαν να κάνουν μπάνια στη θάλασσα.

Δεν πούντιασαν οι άλλοι χθες;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Ρε σεις εγώ ξέρετε γιατί αναρωτιόμουν χθες; Αφού πολλά επεισόδια έχουν ήδη γυριστεί τότε σημαίνει πως από τον Απριλιο άρχισαν να κάνουν μπάνια στη θάλασσα.

Βασικά σε καποιες φάσεις τα κορίτσια αναφέρουν οτι κρυώνουν...

Δημοσ.
5 minutes ago, Vasivouzoukos said:

εγω αυτο αναρωτιεμαι απο το πρωτο επεισοδιο. 

θυμαμαι ενα βραδυ χαρακτηριστικα που τους ειχε μαζεψει ο Χριστόπουλος και ηταν ολοι με ζακετες ο ενας διπλα στον αλλο σα πιγκουίνοι 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xristoslet είπε

Βασικά σε καποιες φάσεις τα κορίτσια αναφέρουν οτι κρυώνουν...

Η Μιχαέλα με τον Δημητράκη χθες όμως μια χαρά βούτηξαν.

Θα μου πεις με τέτοια γυναικάρα δίπλα σου σφίγγεις τα δόντια και το παίζεις ''άντρας''.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Η Μιχαέλα με τον Δημητράκη χθες όμως μια χαρά βούτηξαν.

Θα μου πεις με τέτοια γυναικάρα δίπλα σου σφίγγεις τα δόντια και το παίζεις ''άντρας''.

Ναι και ψάχνεις τα @@ από το κρύο 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lefter είπε

Εκπομπη σταθμος

Τρας με ωραία πλάνα και "ενδιαφέροντες παρουσίες". :)

Δημοσ.

Άρχισε τις πουστίες του ΣΚΑΙ, να βάζει διαφημίσεις και μετά να δείχνει 3 λεπτά πριν τελειώσει το επεισόδιο. Τέσπα για άλλη μια φορά δίδαξε ο ant1 σεμινάρια για το πως γυρίζεται ένα masterpiece. Αργά η γρήγορα θα το δούμε και στο netflix μιας και τέτοια επιτυχία δεν μπορεί να μείνει εγκλωβισμένη στα εγχώρια σύνορα.

Υ.Γ: Για άλλη μια φορά η Νάνσυ τις επισκίασε όλες στο στριπτιζ. Οι περισσότερες σαν κρέατα ήταν άλλωστε που γύρναγαν γύρω από τη μπάρα λές και επαιζαν σε κάνα πανηγύρι γαϊτανάκι.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτην η Στεφανια μπηκε μεσα απλως για να καλοπερασει ο συζυγος ; Δεν την δειχνουν ποτε και γενικα δεν κανει και ποτε τιποτα με κανεναν για να εχει πλανα,ουτε που ακουγεται.  Μεχρι και στο δωματιο οπως φανηκε κοιμαται με τον φιλο του αντρα της (;). wtf

Δημοσ.
1 ώρα πριν, livefreeordie είπε

Αυτην η Στεφανια μπηκε μεσα απλως για να καλοπερασει ο συζυγος ; Δεν την δειχνουν ποτε και γενικα δεν κανει και ποτε τιποτα με κανεναν για να εχει πλανα,ουτε που ακουγεται.  Μεχρι και στο δωματιο οπως φανηκε κοιμαται με τον φιλο του αντρα της (;). wtf

Η Στεφανία γιατί φταίει?

Στον σεναριογράφο τα παράπονα σας... :P

Δημοσ.

https://www.protothema.gr/greece/article/788050/sto-esr-to-game-of-love-meta-apo-soreia-kataggelion/

Δεν θέλω να σας πανικοβάλλω αλλά μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε.

Αν είναι δυνατόν πάντως να λένε στον κάθε σταθμό τι να δείξει και τι όχι. Ο κρατισμός αυτής της κοινωνίας θα είναι η ταφόπλακα της.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...