Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 523
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ασπράδια λέει ... Ποια είσαι μωρη η Σαρλίζ Θερον;

Ξέρει να διαβάζει η Άννυ με εξέπληξε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, lefter είπε

Tελικα δε γινεται τιποτα. Μονο ασυναρτησιες ακουμε.

Βάλτο στο mute, δεν θα καταλάβεις διαφορά. ^_^

Επεξ/σία από xristoslet
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mylo είπε

Αυτή η Βίβιαν περνάει για ωραία; ούτε αν με απειλούσε ο Κιμ μαζί της 

http://www.sportlike.gr/alles-eidiseis/βιβιαν-μυτακου-h-νεα-παικτρια-του-game-of-love/575027

Τυφλοί ειναι οι κριτές

Μόλις τώρα, mylo είπε

Η σοκολάτα είναι γάλακτος η κουβερτούρα; 

Να ειχαμε μια κρέπα τώρα με σοκολάτα... :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Άννυ σίγουρα δεν είναι μοντέλο αλλά έχει μια σεξουαλικότητα που σε διεγείρει. Θέλεις αυτό το στυλάκι γατούλας; Θες αυτή η προσποιητή αφελεια;

Το θέμα είναι πως μου άνοιξε η όρεξη για σοκολάτα....

Αυτόν τον Δημήτρη πάντως δεν τον πάω καθόλου και είναι λογικό και ποια γκόμενα έχει. Από την άλλη δεν έπρεπε ο άλλος να ανοιξει τέτοια συζήτηση πρωινιάτικα.  

Η καινούρια που μπήκε δεν μου αρέσει καθόλου και η πλάκα είναι πως νομίζει πως είναι μουνάρα. 

Πρέπει να μάθουμε πάντως πως γίνεται να μην τους σηκώνεται στους άντρες. Μια κάνουν μασαζ στα κορίτσια, μια τα παίρνουν αγκαλιά στην πισίνα και κωλοτρίβονται κτλπ

Επεξ/σία από Vasivouzoukos
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Η Άννυ σίγουρα δεν είναι μοντέλο αλλά έχει μια σεξουαλικότητα που σε διεγείρει. Θέλεις αυτό το στυλάκι γατούλας; Θες αυτή η προσποιητή αφελεια;

Το θέμα είναι πως μου άνοιξε η όρεξη για σοκολάτα....

Αυτόν τον Δημήτρη πάντως δεν τον πάω καθόλου και είναι λογικό και ποια γκόμενα έχει. Από την άλλη δεν έπρεπε ο άλλος να ανοιξει τέτοια συζήτηση πρωινιάτικα.  

Η καινούρια που μπήκε δεν μου αρέσει καθόλου και η πλάκα είναι πως νομίζει πως είναι μουνάρα. 

Στους κύκλους που συναναστρέφεται θα την έχουν κανει θεά την καινούργια προφανώς... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...