mylo Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Ιεροσυλία να βάζει τραγούδι baywatch και να δείχνει άθλια Κωλομπαρου
aris1986 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Ασπράδια λέει ... Ποια είσαι μωρη η Σαρλίζ Θερον; Ξέρει να διαβάζει η Άννυ με εξέπληξε!
aris1986 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Ένιωθα ότι θα σπάσει η σανίδα μολισντηβ είδα να ανεβαίνει
xristoslet Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, lefter είπε Tελικα δε γινεται τιποτα. Μονο ασυναρτησιες ακουμε. Βάλτο στο mute, δεν θα καταλάβεις διαφορά. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από xristoslet
mylo Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Αυτή η Βίβιαν περνάει για ωραία; ούτε αν με απειλούσε ο Κιμ μαζί της
xristoslet Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, mylo είπε Αυτή η Βίβιαν περνάει για ωραία; ούτε αν με απειλούσε ο Κιμ μαζί της http://www.sportlike.gr/alles-eidiseis/βιβιαν-μυτακου-h-νεα-παικτρια-του-game-of-love/575027 Τυφλοί ειναι οι κριτές Μόλις τώρα, mylo είπε Η σοκολάτα είναι γάλακτος η κουβερτούρα; Να ειχαμε μια κρέπα τώρα με σοκολάτα...
Vasivouzoukos Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Η Άννυ σίγουρα δεν είναι μοντέλο αλλά έχει μια σεξουαλικότητα που σε διεγείρει. Θέλεις αυτό το στυλάκι γατούλας; Θες αυτή η προσποιητή αφελεια; Το θέμα είναι πως μου άνοιξε η όρεξη για σοκολάτα.... Αυτόν τον Δημήτρη πάντως δεν τον πάω καθόλου και είναι λογικό και ποια γκόμενα έχει. Από την άλλη δεν έπρεπε ο άλλος να ανοιξει τέτοια συζήτηση πρωινιάτικα. Η καινούρια που μπήκε δεν μου αρέσει καθόλου και η πλάκα είναι πως νομίζει πως είναι μουνάρα. Πρέπει να μάθουμε πάντως πως γίνεται να μην τους σηκώνεται στους άντρες. Μια κάνουν μασαζ στα κορίτσια, μια τα παίρνουν αγκαλιά στην πισίνα και κωλοτρίβονται κτλπ Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από Vasivouzoukos
xristoslet Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Η Άννυ σίγουρα δεν είναι μοντέλο αλλά έχει μια σεξουαλικότητα που σε διεγείρει. Θέλεις αυτό το στυλάκι γατούλας; Θες αυτή η προσποιητή αφελεια; Το θέμα είναι πως μου άνοιξε η όρεξη για σοκολάτα.... Αυτόν τον Δημήτρη πάντως δεν τον πάω καθόλου και είναι λογικό και ποια γκόμενα έχει. Από την άλλη δεν έπρεπε ο άλλος να ανοιξει τέτοια συζήτηση πρωινιάτικα. Η καινούρια που μπήκε δεν μου αρέσει καθόλου και η πλάκα είναι πως νομίζει πως είναι μουνάρα. Στους κύκλους που συναναστρέφεται θα την έχουν κανει θεά την καινούργια προφανώς...
xristoslet Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, kirileman είπε Permalock in 3, 2, 1... Τι ειναι αυτό ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις