Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 523
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/στημένο-το-game-of-love-οι-παίκτες-γνωρίζοντα/ 

Σιχαίνομαι και μόνο που μπήκα σε αυτό το ''blog'' αλλά μάλλον έτσι είναι όπως τα γράφει ο ''αρθρογράφος''.

Γιατί ρε γαμώτο είναι τα πάντα στημένα σε αυτήν την κωλοχώρα; Όλοι βιζματα μέχρι και σε τηλεπαιχνίδια.

Επεξ/σία από Vasivouzoukos
  • Like 1
Δημοσ.

Η Νάνσυ ίσως δεν είναι η πιο όμορφη, ίσως δεν είναι καν όμορφη, αλλά ρε παιδί μου έχει ένα βλέμμα και ένα παρουσιαστικό, σου λέει εδώ είμαι και ξέρω τι θέλω.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε

https://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/στημένο-το-game-of-love-οι-παίκτες-γνωρίζοντα/ 

Σιχαίνομαι και μόνο που μπήκα σε αυτό το ''blog'' αλλά μάλλον έτσι είναι όπως τα γράφει ο ''αρθρογράφος''.

Γιατί ρε γαμώτο είναι τα πάντα στημένα σε αυτήν την κωλοχώρα; Όλοι βιζματα μέχρι και σε τηλεπαιχνίδια.

χαχα καμία ντροπή πια ,πλέον δεν προσπαθούν καν να το κρύψουν ότι είναι στημένο. κρίμα κι ειχε μια προοπτική για μεγάλο ξεκατινιασμα αν ήταν όντως αληθινά ζευγάρια και γίνονταν αυτα που γίνονταν με ξένους ,αλλά εξαρχής που άκουσα το κονσεπτ φαντάστηκα πώς θα είναι ακόμη ένα κακοστημενο προϊόν όπως όλα όσα βγαίνουν τα τελευταία χρόνια. 

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, livefreeordie είπε

χαχα καμία ντροπή πια ,πλέον δεν προσπαθούν καν να το κρύψουν ότι είναι στημένο. κρίμα κι ειχε μια προοπτική για μεγάλο ξεκατινιασμα αν ήταν όντως αληθινά ζευγάρια και γίνονταν αυτα που γίνονταν με ξένους ,αλλά εξαρχής που άκουσα το κονσεπτ φαντάστηκα πώς θα είναι ακόμη ένα κακοστημενο προϊόν όπως όλα όσα βγαίνουν τα τελευταία χρόνια. 

Αν ήταν χωρίς κινητά και χωρίς τηλεόραση εκεί μέσα κάτι θα γινόταν.. Επίσης αν έβαζαν φυσιολογικά ζευγάρια και όχι μοντέλα θα ήταν πιο ενδιαφέρον.. ΠΠάλι έχει ενδιαφέρον αλλά φαίνεται ότι είναι στημένο μπαμ κάνει. Όπως και να έχει θα το βλέπουμε για τα μωρά.. :)

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε

Αν είναι δυνατόν! Πάει και κοιμάται με την κοπέλα του φίλου του; Τι αίσχη είναι αυτά. Αν γινόταν κάτι τέτοιο στις μέρες μας θα είχε γίνει χαμός.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Μόλις έφτασε η πίτσα και ανοίγω τηλεόραση.

Παρόν :)

Δημοσ.

Έκανα την γυμναστική μου νιώθω κομμάτια έκανα μπανάκι και τώρα τρας τιβι να γουστάρω και να νιώθω ανώτερος, αυτά είναι!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aris1986 είπε

Έκανα την γυμναστική μου νιώθω κομμάτια έκανα μπανάκι και τώρα τρας τιβι να γουστάρω και να νιώθω ανώτερος, αυτά είναι!

Με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία θα είσαι μέχρι το τέλος του επεισοδίου και fit και πνευματικά :D

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκα 60 ώρες νωρίτερα στο παιχνίδι.
Θα σε πήξω κωλόψαρο..!!

Έδιτ, ναι @mylo, το έχει πει ο ίδιος ο Χριστόπουλος σε συνέντευξη του. 

Επεξ/σία από G.TH.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...