Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Εμένα δεν μου αρέσει η καινούρια πάντως, πολύ χύμα την κόβω. 

Θέλω και εγώ όμως να κάνω μασαζάκι στα κορίτσια, να πιέζω βαθιά τους μυείς και να ακούω τα αχ βαχ :wub:

Και μιας και συζητήθηκε, εγώ θα στείλω μήνυμα παραπόνων στον ant1 που το έχει μόνο 3 φορές την εβδομάδα και όχι 7.

Βασικά θα έπρεπε να το έχει ποιο αργά ώστε να υπάρχουν γυμνές σκηνές 

• Like 2
  • Απαντ. 523
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Εμένα δεν μου αρέσει η καινούρια πάντως, πολύ χύμα την κόβω. 

Θέλω και εγώ όμως να κάνω μασαζάκι στα κορίτσια, να πιέζω βαθιά τους μυείς και να ακούω τα αχ βαχ :wub:

Και μιας και συζητήθηκε, εγώ θα στείλω μήνυμα παραπόνων στον ant1 που το έχει μόνο 3 φορές την εβδομάδα και όχι 7.

Να μαζέψουμε υπογραφές 😁

• Like 1
Δημοσ.

http://dailymedia.gr/tv/63532/allages-belas-gia-game-love-exalli-ithynontes-osa-provlithikan-stis-othones-mas.html

Παιδιά αν αυτό ισχύει θα ξενερώσω άγρια. Εγώ θέλω τηλεπαιχνίδι γροθιά στο κατεστημένο που είναι γεμάτο συντηρητισμό και σοβαροφάνεια.  

Γνώμη μου είναι πως ο ant1 πρέπει να το δείχνει έτσι όπως είναι και να μην υποταχθεί στους πουριτανούς και τους αγάμητους. Ας το βάλει λίγο πιο αργά αλλά σε καμία περίπτωση να μην κόψει κινκυ πλάνα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vasivouzoukos είπε

http://dailymedia.gr/tv/63532/allages-belas-gia-game-love-exalli-ithynontes-osa-provlithikan-stis-othones-mas.html

Παιδιά αν αυτό ισχύει θα ξενερώσω άγρια. Εγώ θέλω τηλεπαιχνίδι γροθιά στο κατεστημένο που είναι γεμάτο συντηρητισμό και σοβαροφάνεια.  

Γνώμη μου είναι πως ο ant1 πρέπει να το δείχνει έτσι όπως είναι και να μην υποταχθεί στους πουριτανούς και τους αγάμητους. Ας το βάλει λίγο πιο αργά αλλά σε καμία περίπτωση να μην κόψει κινκυ πλάνα.

Μα στο original game of love ξεγενανε τα παιδιά εκεί μέσα..,1000 χρόνια πίσω είμαστε μου φενεται..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, scarface5323 είπε

Φαριντα LIVE

γειά σου πατρίδα! μπας όμως και είναι από τις μούσες που κάνουν στιπτίζ με παντελίδη και κλαρίνα;

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, led zeppelin είπε

γειά σου πατρίδα! μπας όμως και είναι από τις μούσες που κάνουν στιπτίζ με παντελίδη και κλαρίνα;

Γεια σου αδερφε..,χαχα μάλλον από εκεί είναι,στις παλιές εννοείτε..οι καινούργιες δεν πιάνουν μία..

Δημοσ.

Δε γίνεται... Πρέπει να βρω απόψε ένα leak για το αυριανό επισόδειο... Από το τρέιλερ εκστασιάστηκα!!! :wub: 

Να με θυμηθείτε, ο καράφλας είναι ο μέσσι του GoL... Μεγάλη μπάλα.... 

Δημοσ.

Τούμπανο προβλέπεται το αυριανό επεισόδιο. Αν είχα γκόμενα και δεν την έβλεπα σοβαρά σας ορκίζομαι πως θα είχα δηλώσει συμμετοχή για να πάω. 

Αυτόν τον Δημήτρη τον τραμπουκίζουν όλοι πάντως, γυναίκες και άντρες. Βρήκε μια μετριότατη στην αληθινή ζωή ( την Αγγέλα ) κακόμοιρη σαν και αυτόν πάντως... Τελικά όλοι έχουν το ταίρι τους σε αυτόν τον κόσμο.

Την Στεφανία δεν είδαμε σήμερα καθόλου, λες και ήπιε το αμίλητο νερό. Τελικά μας βγήκε πολλή σοβαρή η Ρωσίδα καλλονή. Ίσως βέβαια στο μέλλον ξεδιπλώσει τα προσόντα της... ποιος ξέρει.

Να μην μας το κόψουν μονο και εμείς εδώ θα είμαστε να το βλέπουμε και να στηρίζουμε.

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Κοψιμο της εκπομπης τελειως. Μπουργκα στις γυναικες και ξαναγυρισμα των επισοδειων. Εχει δικιο το Οικουμενικο Πατριαρχειο.

Καθομαστε να δουμε τηλεοραση και βλεπουμε ολες τις ξεβρακωτες. Ντροπη.

Spoiler

Οι αρσενικοι μπορουν να κυκλοφορουν με τα μαγιω ελευθερα στις πισινες. Κι οι αβυζες γκομενες.

Δημοσ.

Μην κανουν κανα αστειο και πετσοκοψουν την καλυτερη εκπομπη της τηλεορασης

Μετα τι να βλεπουμε τις καλογριες  του Power of love στο δωματιακι ή την βλακεια  το survivor ?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...