Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, redykt είπε

omg τωρα καταλαβα.

μη μου πειτε οτι αυτο που βλεπω τωρα ξαναεπαιξε στην αρχη. 

ρε παιδια ειναι ακριβως το ιδιο ή οσα δεν εδειξαν; 

Είναι short επανάληψη γιατί ξεκινάει ράδιο αρβύλα σε λίγο 

• Thanks 1
  • Απαντ. 523
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μόνο που το παρουσιάζει ο Χάρης ξέρουμε ότι θα πέσει πολύ τρολ και θα είναι από τα trash που αξίζει να δεις. Δε νομίζω να έχει σχέση με την πιπα στο σκαι. 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, scarface5323 είπε

Είναι short επανάληψη γιατί ξεκινάει ράδιο αρβύλα σε λίγο 

Lead in στον κανάκη τα τσουλίδια; Μοιάζει σωστό

Δημοσ.

Μόνο εγώ νιώθω ότι ήδη εξαρτήθηκα από την αποψινή δόση ποιότητας κι ανυπομονώ για το επόμενο επεισόδιο; Μήπως ξέρετε κανέναν καλό ψυχίατρο να με κοιτάξει; 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε

Παιδιά το τηλεπαιχνίδι αυτό προβλέπεται έπος και ικανό να εκτοπίσει για πλάκα το power of masturbation.

Mark my words. Ειδικά ο καραφλοκόκκορας που μοιάζει με αρχηγό προβλέπεται να είναι το νέο είδωλο της νεολαίας και ο πιο αγαπητός στις γυναίκες και ζηλευτός από τους άντρες.

Ούτως ή άλλως είχε πολύ δυνατό κομμάτι έξω ( την Μικαέλλα ) . 

Γουστάρω να κάψω και το τελευταίο εγκεφαλικό κύτταρο που γλίτωσε από το power of love.

Πάμε δυνατά.

word

• Super Moderators
Δημοσ.

Στοιχηματίζω από τώρα που είναι νωρίς, πως θα σας το κλειδώσω πριν φτάσουμε στα μισά της σεζόν. 

Τι λέτε? Πάει? B)

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά ας μου εξηγήσει κάποιος από όλους αυτούς που μπαίνουν είτε εδώ είτε στο power of love και κράζουνε για την λεγόμενη '' υποκουλτούρα''.

ΠΟΙΟΣ σας έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο να το δείτε; Ή σας προσκάλεσε κάποιος για να μας πείτε τη γνώμη σας; Δεν μας ενδιαφέρει η άποψη σας. Πάρτε τον πουριτανισμό/κομπλεξισμό/σοβαροφάνεια και ξουτ από εδώ. Πηγαίνετε να δείτε τις μπελούγκα στο animal planet και το brainiac στο netflix. 

Εμείς γουστάρουμε τρασίλα, ξέκωλα, σφίχτες, τσαμπουκάδες, κατιναριό κτλπ. Εσείς λοιπόν που είστε τόσο ανώτεροι σταματήστε να ασχολείστε με το τι βλέπουμε εμείς και κοιτάξτε τις δουλειές σας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...