Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum. Φτιάχνω μια εφαρμογούλα με το (μην βαρατε) appinventor. Μέσα στην εφαρμογή, απαραίτητο στοιχείο είναι και ένα timer που τρέχει. Έχω φτιάξει κιόλας τον αλγοριθμο, ωστε όταν πάνε τα δευτερόλεπτα στα 59, να μηδενίζουν και να ανεβαίνουν +1 τα λεπτά 

Έχω φτιάξει τα πάντα και δουλεύουν όπως θέλω μια χαρά. Μονο που εχω 2 προβληματάκια.

1ο ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Το timer οταν σβήνει η οθόνη σταματάει και ξαναρχίζει απο εκεί που είχε μείνει, οταν ξαναρχίζει η εφαρμογή. 

2ο. Τωρα ο μετρητής που δείχνω, στέλνει σε ένα label με ένα join 3 στοιχείων "Μεταβλητη Λεπτών " , " : " , "Μεταβλητή Δευτερολέπτων". Δουλεύει μια χαρά. Πως γίνεται όμως όταν είναι μονοψήφιο το νούμερο, να μπαίνει ένα 0 μπροστά ωστε να φαίνεται πιο όμορφο? Δηλαδή για παράδειγμα φαίνεται 3 : 4, μετά 3 : 15, μετά 5 : 2 κλπ. Θα ήθελα να φαίνεται 03:04, 03:15, 05:02 κλπ.

Δημοσ.

EDIT: Πέρασα την εφαρμογή στο appybuilder που αναγνωρίζει το aia και την φόρτωσε κανονικά, καί έχει και εργαλείο Chronometer, το οποίο μου λύνει τα χέρια και στα 2 προβληματάκια μου

Μόνο που δεν υπάρχει τρόπος να "τραβήξω" αυτό που δείχνει το χρονόμετρο και να το στείλω σε μια μεταβλητή ή κάποιο label

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...