Προς το περιεχόμενο

God of War Review (PS4)

Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, firepc είπε

Μονο ο Ζοκ τολμησε να κανει honest review για το παιχνιδι

Κατω απο το video λεει

-Δεν θα τερματίσω το παιχνίδι, οπότε μην περιμένετε review. Αντί αυτού η εμπειρία/ σκέψεις μου όσο την πάλεψα να παίξω.-

Κατα τα αλλα ειναι ξεκαθαρο οτι απλα το παιχνιδι δεν ηταν του γουστου του(οπως ειπε και ο ιδιος μονο 5-6ωρες επαιξε).Αλλα απο ατομο που πιο παλια ελιωνε στο League of legends δεν περιμενα και πολλα....

Και μια διορθωση αλλα ο Zok δεν ειναι reviewer για να τον βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι με αλλους.

• Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οποιοσδήποτε μπορεί να έχει γνώμη αρκεί να έχει επιχειρήματα και φυσικά να έχει και την ανάλογη εμπειρία για να τα στηρίξει, για εμένα όπως έχω ξαναπεί δεν υπάρχει η έννοια του "επαγγελματία" reviewer. 

• Like 1

5 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αλλα απο ατομο που πιο παλια ελιωνε στο League of legends δεν περιμενα και πολλα....

Παιζει πολλα παιχνιδια, ακομα και απο τη δεκαετια του 90 που εσυ δεν τολμας να πιασεις γτ εχεις μαθει στη πολυτελεια του red dead

• Confused 1

32 λεπτά πριν, firepc είπε

Παιζει πολλα παιχνιδια, ακομα και απο τη δεκαετια του 90 που εσυ δεν τολμας να πιασεις γτ εχεις μαθει στη πολυτελεια του red dead

Spoiler

Μεχρι και Atari εχω προλαβει,τι ακριβως εννοεις?

1 λεπτό πριν, Fulgore είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Μεχρι και Atari εχω προλαβει,τι ακριβως εννοεις?

Spoiler

εννοω να πας σημερα να αναζητησεις τετοια παιχνιδια.

16 ώρες πριν, firepc είπε

Και τι σημαινει αυτο οτι εχει το αλαθητο...? Και εγω βρισκω αρνητικα στη μαχη πχ του bloodborne οπως η καμερα που πολλες φορες κατανταει ενοχλητικο αλλα πρεπει να πω πως δεν αξιζει και να το παρατησω στις 4-5 ωρες...? 

17 λεπτά πριν, mtifosi είπε

Και τι σημαινει αυτο οτι εχει το αλαθητο...? Και εγω βρισκω αρνητικα στη μαχη πχ του bloodborne οπως η καμερα που πολλες φορες κατανταει ενοχλητικο αλλα πρεπει να πω πως δεν αξιζει και να το παρατησω στις 4-5 ωρες...? 

σημαινει οτι δεν παιζει μονο λολ ρε φιλε!!!!!!

58 λεπτά πριν, firepc είπε

σημαινει οτι δεν παιζει μονο λολ ρε φιλε!!!!!!

Γιατι οι αλλοι που αποθεωσαν το gow παιζουν μονο lol...? τι αλλο θα ακουσουμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

E αφού το είπε και ο Zok είναι καλό ρε σεις το καρπούζι εεε παιχνίδι :P Διασκεδαστικος πάντα αλλά το review του πάει χρόνος που το διάβασα .

Επεξ/σία από Mhlogiatros

• 2 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...