anthkout Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Παιχνιδαρα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μονο ο Ζοκ τολμησε να κανει honest review για το παιχνιδι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, firepc είπε Μονο ο Ζοκ τολμησε να κανει honest review για το παιχνιδι Κατω απο το video λεει -Δεν θα τερματίσω το παιχνίδι, οπότε μην περιμένετε review. Αντί αυτού η εμπειρία/ σκέψεις μου όσο την πάλεψα να παίξω.- Κατα τα αλλα ειναι ξεκαθαρο οτι απλα το παιχνιδι δεν ηταν του γουστου του(οπως ειπε και ο ιδιος μονο 5-6ωρες επαιξε).Αλλα απο ατομο που πιο παλια ελιωνε στο League of legends δεν περιμενα και πολλα.... Και μια διορθωση αλλα ο Zok δεν ειναι reviewer για να τον βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι με αλλους. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Οποιοσδήποτε μπορεί να έχει γνώμη αρκεί να έχει επιχειρήματα και φυσικά να έχει και την ανάλογη εμπειρία για να τα στηρίξει, για εμένα όπως έχω ξαναπεί δεν υπάρχει η έννοια του "επαγγελματία" reviewer. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Fulgore είπε Αλλα απο ατομο που πιο παλια ελιωνε στο League of legends δεν περιμενα και πολλα.... Παιζει πολλα παιχνιδια, ακομα και απο τη δεκαετια του 90 που εσυ δεν τολμας να πιασεις γτ εχεις μαθει στη πολυτελεια του red dead 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, firepc είπε Παιζει πολλα παιχνιδια, ακομα και απο τη δεκαετια του 90 που εσυ δεν τολμας να πιασεις γτ εχεις μαθει στη πολυτελεια του red dead Spoiler Μεχρι και Atari εχω προλαβει,τι ακριβως εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Απόκρυψη περιεχομένων Μεχρι και Atari εχω προλαβει,τι ακριβως εννοεις? Spoiler εννοω να πας σημερα να αναζητησεις τετοια παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 16 ώρες πριν, firepc είπε Παιζει πολλα παιχνιδια, ακομα και απο τη δεκαετια του 90 που εσυ δεν τολμας να πιασεις γτ εχεις μαθει στη πολυτελεια του red dead Και τι σημαινει αυτο οτι εχει το αλαθητο...? Και εγω βρισκω αρνητικα στη μαχη πχ του bloodborne οπως η καμερα που πολλες φορες κατανταει ενοχλητικο αλλα πρεπει να πω πως δεν αξιζει και να το παρατησω στις 4-5 ωρες...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, mtifosi είπε Και τι σημαινει αυτο οτι εχει το αλαθητο...? Και εγω βρισκω αρνητικα στη μαχη πχ του bloodborne οπως η καμερα που πολλες φορες κατανταει ενοχλητικο αλλα πρεπει να πω πως δεν αξιζει και να το παρατησω στις 4-5 ωρες...? σημαινει οτι δεν παιζει μονο λολ ρε φιλε!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 58 λεπτά πριν, firepc είπε σημαινει οτι δεν παιζει μονο λολ ρε φιλε!!!!!! Γιατι οι αλλοι που αποθεωσαν το gow παιζουν μονο lol...? τι αλλο θα ακουσουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) E αφού το είπε και ο Zok είναι καλό ρε σεις το καρπούζι εεε παιχνίδι Διασκεδαστικος πάντα αλλά το review του πάει χρόνος που το διάβασα . Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teobull Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Παιχνιδαρα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Έχω το ps4 και θελω να παιξω την σειρα απο την αρχη, γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Νομιζω στο ps store εχει ολα τα god of war που κυκλοφορησαν και παιζουν στο ps4.Κανε μια αναζητηση στο ps store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα