kostask91 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Καλησπέρα, Έκανα format σε ένα laptop hp presario cq57. Από windows 10 του έβαλα 7αρια. Έγινε μια χαρά η εγκατάσταση, μετά όμως όταν πήγα να περάσω τα drivers, δεν τα κάνει εγκατάσταση και μου βγάζει μήνυμα ότι το πρόγραμμα δεν εγκαταστάθηκε σωστά. Δοκίμασα να βάλω και καλώδιο ethernet για να μπει στο internet, και επίσης δεν μπαίνει. Τι μπορώ να δοκιμάσω; Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ εν των προτέρων.
ss13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δώσε το ακριβές μοντέλο ( είναι στη βάση του ή στη θήκη της μπαταρίας του )
kormos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Στις 4/22/2018 στις 8:52 ΜΜ, kostask91 είπε Καλησπέρα, Έκανα format σε ένα laptop hp presario cq57. Από windows 10 του έβαλα 7αρια. Έγινε μια χαρά η εγκατάσταση, μετά όμως όταν πήγα να περάσω τα drivers, δεν τα κάνει εγκατάσταση και μου βγάζει μήνυμα ότι το πρόγραμμα δεν εγκαταστάθηκε σωστά. Δοκίμασα να βάλω και καλώδιο ethernet για να μπει στο internet, και επίσης δεν μπαίνει. Τι μπορώ να δοκιμάσω; Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ εν των προτέρων. Βάλε το μοντέλο σου στην παρακάτω σελίδα και κατέβασε τους drivers. (απο 2ο υπολογιστή) https://support.hp.com/us-en/drivers . Ο κανόνας λέει πως πρώτα κοιτάμε να βρούμε drivers και μετά ξεκινάμε τη διαδικασία για επανεγκατάσταση OS
kostask91 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Προφανώς και βρήκα τα drivers. Λέω παραπάνω, ότι δεν τα κάνει εγκατάσταση. Το οποίο σημαίνει ότι από κάπου τα κατέβασα, και τα μετέφερα στο laptop. Επίσης, μετά από φορμάτ εγώ ξέρω, από την εμπειρία μου, ότι με ethernet συνδέεται στο ιντερνετ, το οποίο επίσης δεν κάνει.
ss13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, kostask91 είπε Προφανώς και βρήκα τα drivers. Λέω παραπάνω, ότι δεν τα κάνει εγκατάσταση. Το οποίο σημαίνει ότι από κάπου τα κατέβασα, και τα μετέφερα στο laptop. Επίσης, μετά από φορμάτ εγώ ξέρω, από την εμπειρία μου, ότι με ethernet συνδέεται στο ιντερνετ, το οποίο επίσης δεν κάνει. Το Dvd που έκανες το Format το έχεις δοκιμάσει σε άλλο υπολογιστή και δουλεύει κανονικά ; Προσπάθησες να περάσεις τους οδηγούς μέσω Usb Stick και να προσπαθήσεις να τους κάνεις εγκατάσταση από εκεί ; Εγώ εχώ δει και μηχανήματα που δεν περνάνε αυτόματα το οδηγό του Ethernet , πρέπει να τον περάσεις μέσω Usb Stick ( δεν χρειάζεται να έχουμε αντιπαράθεση ) . Ωραία αφού ξέρεις το μοντέλο γιατί δεν μας το λες ; Πάντως στο Internet αυτό το μήνυμα χτυπάει όταν το λογισμικό δεν είναι συμβατό με την έκδοση του λειτουργικού τις περισσότερες φορές ( υπάρχει περίπτωση να χτυπάει λόγο μνήμης , δίσκου κλπ ) https://superuser.com/questions/426408/this-program-might-not-have-installed-correctly-in-windows-7 διάβασε αυτό που σου έστειλα
kormos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, kostask91 είπε Προφανώς και βρήκα τα drivers. Λέω παραπάνω, ότι δεν τα κάνει εγκατάσταση. Το οποίο σημαίνει ότι από κάπου τα κατέβασα, και τα μετέφερα στο laptop. Επίσης, μετά από φορμάτ εγώ ξέρω, από την εμπειρία μου, ότι με ethernet συνδέεται στο ιντερνετ, το οποίο επίσης δεν κάνει. Μετέφερε τους drivers, αν είναι για το σωστό μοντέλο και αρχιτεκτονική στο desktop και προσπάθησε από εκεί να τρέξεις τα setup. Αν δεν μπορείς πάλι τότε αποσυμπιέσέ τα και περνά τα .inf μόνο. . Δεν είναι κανόνας ότι βρίσκει πάντα κάρτα δικτύου...
kostask91 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, ss13 είπε Το Dvd που έκανες το Format το έχεις δοκιμάσει σε άλλο υπολογιστή και δουλεύει κανονικά ; Προσπάθησες να περάσεις τους οδηγούς μέσω Usb Stick και να προσπαθήσεις να τους κάνεις εγκατάσταση από εκεί ; Εγώ εχώ δει και μηχανήματα που δεν περνάνε αυτόματα το οδηγό του Ethernet , πρέπει να τον περάσεις μέσω Usb Stick ( δεν χρειάζεται να έχουμε αντιπαράθεση ) . Ωραία αφού ξέρεις το μοντέλο γιατί δεν μας το λες ; Πάντως στο Internet αυτό το μήνυμα χτυπάει όταν το λογισμικό δεν είναι συμβατό με την έκδοση του λειτουργικού τις περισσότερες φορές ( υπάρχει περίπτωση να χτυπάει λόγο μνήμης , δίσκου κλπ ) https://superuser.com/questions/426408/this-program-might-not-have-installed-correctly-in-windows-7 διάβασε αυτό που σου έστειλα Καταρχήν ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Δεν υπάρχει λόγος για αντιπαράθεση όντως. Το έχω δοκιμάσει και σε άλλο pc και δούλεψε κανονικά. Τα drivers τα πέρασα σε usb stick όπως λες και προσπάθησα να τα εγκαταστήσω από εκεί μέσα. Το laptop είναι το hp presario cq57-460ev. 1 ώρα πριν, kormos είπε Μετέφερε τους drivers, αν είναι για το σωστό μοντέλο και αρχιτεκτονική στο desktop και προσπάθησε από εκεί να τρέξεις τα setup. Αν δεν μπορείς πάλι τότε αποσυμπιέσέ τα και περνά τα .inf μόνο. . Δεν είναι κανόνας ότι βρίσκει πάντα κάρτα δικτύου... Το ότι η υγεία του σκληρού είναι στο 65% παίζει κάποιο ρόλο μήπως; Μόλις το κοίταξα.
ss13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Ελπίζω να προλαβαίνεις το Back up , πάρε τα αρχεία σου γρήγορα , όπως διάβσες στο άρθρο που σου εστειλα , υπάρχει περίπτωση να παίζει ρόλο
kormos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, kostask91 είπε Καταρχήν ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Δεν υπάρχει λόγος για αντιπαράθεση όντως. Το έχω δοκιμάσει και σε άλλο pc και δούλεψε κανονικά. Τα drivers τα πέρασα σε usb stick όπως λες και προσπάθησα να τα εγκαταστήσω από εκεί μέσα. Το laptop είναι το hp presario cq57-460ev. Το ότι η υγεία του σκληρού είναι στο 65% παίζει κάποιο ρόλο μήπως; Μόλις το κοίταξα. Φυσικά και παίζει
kostask91 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δοκίμασα και με άλλο σκληρό. Πάλι τίποτα. 2 ώρες πριν, ss13 είπε Ελπίζω να προλαβαίνεις το Back up , πάρε τα αρχεία σου γρήγορα , όπως διάβσες στο άρθρο που σου εστειλα , υπάρχει περίπτωση να παίζει ρόλο Τα είχα πάρει τα αρχεία μου, πριν το φορμάτ. Τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω; Λέτε να ξαναβάλω τα 10αρια;
kormos Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 18 ώρες πριν, kostask91 είπε Δοκίμασα και με άλλο σκληρό. Πάλι τίποτα. Τα είχα πάρει τα αρχεία μου, πριν το φορμάτ. Τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω; Λέτε να ξαναβάλω τα 10αρια; Δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο ψάχνεις λύση ακόμα σε ένα μη υγιεί δίσκο. Αφού μόνος σου ανέφερες πως κοντεύει ~50% της λειτουργίας του. Αγόρασε νέο δίσκο και πέρασε ότι λειτουργικό θέλεις μετά.
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Drivers από εδώ https://support.hp.com/us-en/drivers/selfservice/compaq-presario-cq57-400-notebook-pc-series/5186820/model/5233479 Γράψε όμως ποια επεξεργαστή και μνήμη έχει το λάπτοπ. Πάρε τώρα κιόλας backup τα αρχεία σου από τον δίσκο.
kostask91 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Στις 25/4/2018 στις 12:05 ΠΜ, kostask91 είπε Δοκίμασα και με άλλο σκληρό. Πάλι τίποτα. Τα είχα πάρει τα αρχεία μου, πριν το φορμάτ. Τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω; Λέτε να ξαναβάλω τα 10αρια; Στις 25/4/2018 στις 6:47 ΜΜ, kormos είπε Δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο ψάχνεις λύση ακόμα σε ένα μη υγιεί δίσκο. Αφού μόνος σου ανέφερες πως κοντεύει ~50% της λειτουργίας του. Αγόρασε νέο δίσκο και πέρασε ότι λειτουργικό θέλεις μετά. Και με δεύτερο υγιή σκληρό τα ίδια πάλι. Στις 26/4/2018 στις 3:21 ΠΜ, BlueBlood7 είπε Drivers από εδώ https://support.hp.com/us-en/drivers/selfservice/compaq-presario-cq57-400-notebook-pc-series/5186820/model/5233479 Γράψε όμως ποια επεξεργαστή και μνήμη έχει το λάπτοπ. Πάρε τώρα κιόλας backup τα αρχεία σου από τον δίσκο. CPU: i3 380M RAM: 4 GB DDR3
kormos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, kostask91 είπε Και με δεύτερο υγιή σκληρό τα ίδια πάλι. CPU: i3 380M RAM: 4 GB DDR3 Ποιό ελιναι το (ακριβές) μοντέλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα