Par1s* Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Έχω το HP 2000 και στο site της HP δεν έχει επιλογή windows 7 για να κατεβάσω drivers. Αν του κάνω format και εγκαταστήσω τα windows 7 (έχω τα 10 τώρα), Θα έχω πρόβλημα;
kormos Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, Par1s* είπε Έχω το HP 2000 και στο site της HP δεν έχει επιλογή windows 7 για να κατεβάσω drivers. Αν του κάνω format και εγκαταστήσω τα windows 7 (έχω τα 10 τώρα), Θα έχω πρόβλημα; Λογικά θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα με κάρτα δικτύου...αν έχεις κάποια εξωτερική usb wifi κάρτα δικτύου τότε δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις και να κοιτάξεις τους drivers manual με τα .inf να τους περάσεις σε ότι δεν σου εντοπίσει.
Jannis64 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Κάνε την εγκατάσταση με το τελευταίο Service Pack που είναι διαθέσιμο και δες μετά, μέσα από τη Διαχείριση Συσκευών, αν υπάρχει κάποια συσκευή που χρειάζεται οδηγούς. Μπορείς να βρεις κάποιον οδηγό που θα χρειαστείς για Win 7 και εκτός HP όπως για παράδειγμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα