xtrmsnpr Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μιας και ψάχνω πληροφορίες για το συγκεκριμένο παιχνίδι (όντας στον δρόμο να φτιάξω και το δικό μου basketball manager game),δεν βρήκα κάτι για το 2ο,παρά μόνο για το πρώτο παιχνίδι. http://store.steampowered.com/app/591910/ World Basketball Manager 2 ΑΚΑ WBM2 sport management κοστίζει 9.99€ στο steam και 4.95€ εαν αγοράσετε το .exe μόνο από το site του http://worldbasketballmanager2.com/purchase/ Ο δημιουργός είναι Έλληνας, πληροφορίες θα βρείτε στο site και στο fb page Αναφορά σε κείμενο SYSTEM REQUIREMENTS Windows Mac OS X MINIMUM: OS: Windows 7 sp1 or later Processor: Intel Core2Duo Memory: 2 GB RAM DirectX: Version 11 Storage: 300 MB available space Sound Card: DirectX compatible sound card το έχει κάποιος από σας;
Sartiv Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, djcat είπε Το 1 πάντως δεν ήταν καλό. Γιατι; Δεν ηταν ρεαλιστικο; ή παραηταν βαρυ;
djcat Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν άντεξα να το παίξω και πολύ. Μία που το εγκατέστησα - να έπαιξα συνολικά 5-6 αγώνες - και μία που το έσβησα. Έβγαζε μια αίσθηση προχειρότητας, ειδικά στους αγώνες. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από djcat 1
Chrisxxx Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 ΔΕν ηταν ρεαλιστικό το 1. Εχω βγαλει αγωνα που ελειξε 140 - 80 με τον Κομματο να βαζει 70 με 15 τριποντα.
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 πολύ μέτριο παιχνίδι...κρίμα τα 6€ που το πήρα.. στον αγώνα πραγματικά δεν έχεις να κάνεις τίποτα..να πάρεις timeout να βάλεις έναν παίχτη για κάποιο σύστημα..να τους μιλήσεις για εμψύχωση μη χε.. το text που βγάζει κάτω από τον αγώνα είναι το ίδιο ξανά και ξανά..ο ήχος σπαστικά ίδιος έχει να διαχειριστείς την ομάδα,αλλά ως εκεί..ας κάνεις sim τον αγώνα.. και να μην κυκλοφορούσε δε θα πείραζε. Αδυνατώ να πιστέψω ότι αυτό το παιχνίδι χρηματοδοτήθηκε από το κράτος και το ΕΣΠΑ και βγήκε αυτό το αίσχος.. 1
Sartiv Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Νομικα εχεις το δικαιωμα για refund νομιζω, αν δε το εχεις παιξει πανω απ 2 ωρες. Το εχω κανει με αρκετα παιχνιδια. Μιλωντας παντα για το Steam
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Sartiv είπε Νομικα εχεις το δικαιωμα για refund νομιζω, αν δε το εχεις παιξει πανω απ 2 ωρες. Το εχω κανει με αρκετα παιχνιδια. Μιλωντας παντα για το Steam ναι το ξέρω, δεν το πήρα μέσα από το steam όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα