Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πήρε ένας φίλος αυτό το laptop και προσπαθούμε να περάσουμε τα windows. Έρχεται με το λειτουργικό endless και θέλουμε να βάλουμε windows 10. Το θέμα είναι ότι δεν βλέπει στο boot menu το usb. Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση ?

30771435_10215948693689646_328089652_o.jpg

30771655_10215948694609669_177876043_o.jpg

30772386_10215948694649670_120158052_o.jpg

30917372_10215948693729647_834069697_o.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα είναι εμενα δεν με πάει σε command linux. Η θα μπω στα bios όπου εκεί είναι όπως το δείχνω παραπάνω, δηλαδή δείχνει το usb ότι είναι καρφωμένο αλλα δεν με αφήνει να το επιλέξω για boot. δείχνει μονο το δίσκο. Αν το αφήσω ξεκινάει το endless και πάμε για setup χρηστη. Το έψαξα λίγο στο internet αλλα βλέπω ότι κάτι λείπει από τις επιλογές μου ώστε να το δοκιμάσω με την λύση αυτήν. Εάν δεις σε σύγκριση με τα "δικά μου" bios λείπει το CSM Supp & Launch PXE

Capture.PNG

Επεξ/σία από EmmanouilT
Δημοσ.

Το δοκίμασα και αυτό. Δεν ξέρω γιατί, αλλα με "μαμά" windows είδε το usb. Και το έτρεξε κανονικά ! Τώρα το πως και το γιατί δεν το κατάλαβα ακόμα.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, EmmanouilT είπε

Το δοκίμασα και αυτό. Δεν ξέρω γιατί, αλλα με "μαμά" windows είδε το usb. Και το έτρεξε κανονικά ! Τώρα το πως και το γιατί δεν το κατάλαβα ακόμα.

Άρα όλα εντάξει ; Έκανες Format κανονικά ; B)

Δημοσ.

Ναι έκανα format πέρασα το crack και όλα δείχνουν ok. Απλά θα ήθελα να περάσω το pre activate. Και αν ξέρει κάποιος θα ήθελα να μου δώσει να καταλάβω τον λόγο που δεν έβλεπε το usb με τα πειρατικά. Το θέμα ήταν καθαρά τα bios απότι κατάλαβα και όχι το λογισμικό που ήταν προεγκατεστημένο.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, EmmanouilT είπε

Ναι έκανα format πέρασα το crack και όλα δείχνουν ok. Απλά θα ήθελα να περάσω το pre activate. Και αν ξέρει κάποιος θα ήθελα να μου δώσει να καταλάβω τον λόγο που δεν έβλεπε το usb με τα πειρατικά. Το θέμα ήταν καθαρά τα bios απότι κατάλαβα και όχι το λογισμικό που ήταν προεγκατεστημένο.

Μπορεί να είχαν θέμα η έκδοσή που είχες ( η μαιμουδιάρικη εννοώ ) γι αυτό και δεν τα έβλεπε B)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ss13 είπε

Μπορεί να είχαν θέμα η έκδοσή που είχες ( η μαιμουδιάρικη εννοώ ) γι αυτό και δεν τα έβλεπε B)

Τα είχα ξανά περάσει... Παρα πολλές φορες μπορώ να πω. Δεν είχα παρόμοιο θέμα. Σκαλώνω στο σημείο του ότι δεν το έβλεπε καν στην επιλογή για bot.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Συμπέρασμα άλλη φορά να μην κάνεις μαιμουδιές. :)

δεν βγαίνω για γνήσια :P

Δημοσ.

Δεν χρειάζεσαι να δώσεις 100στάρια. Υπάρχουν κάποια σιτε από όπου έχουν αγοράσει όπως το psngames.org όπου αγοράζεις ένα κλειδάκι απλά για να μη χρησιμοποιήσεις σπαστήρια.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια σχεδόν το ιδιο προβλημα και δεν μπορω να Μπουτάρω στο λαπτοπ 

Asus x541n

ουτε με φλασακι win7

Ουτε με φλασακι win10

Ουτε με dvd απο την μαμα μονάδα ρομ

ουτε με εξωτερική μονάδα ρομ 

εννοειτε πως με ολα εχω ξανα φορμάρει πολυ πραμα  

και δεν υπαρχει πουθενα στο bios να επιλέξω CSM 

Καμια χήρα βοήθειας ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...