Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Black Demis είπε

εγω απο τοτε που απαγόρεψαν τα drone πήρα 1300 μηχαναρα και δίνω πόνο στους δρόμους

Hayabusa?

Δημοσ.

Οι συχνότητες που χρησιμοποιούν τα drones που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα;Θα αρχίσουν  να πέφτουν αεροπλάνα και ελικόπτερα όπως στο GTA;

Δημοσ.

Χαρα που παίρνει ο κόσμος με τα drone δεν το καταλαβαίνω. Άντε να πετάξεις σε κανενα φαράγγι που δεν μπορείς να πας πεζός για να δεις την ομορφιά. Εκεί το καταλαβαίνω αλλά στην πόλη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι χόμπυ που στοιχίζει για όσους έχουν χρήματα,οταν αρχίσουν(η έχουν ήδη αρχίσει;) να χρησιμοποιούνται για ρουφιανιλίκι ο κόσμος θα τα αντιπαθήσει.Ακόμα μια σκοτούρα ως "κερασάκι στην τούρτα" που "περνάει" ως φυσιολογική εξέλιξη της τεχνολογίας και που υποτίθεται πως θα έχουν χρήση σε ιατρικά(πχ γρήγορη μεταφορά οποιοδήποτε ιατρικού φαρμάκου η εξοπλισμού).
Δεν είναι σαν τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια που η χρήση τους είναι επίγεια.
Θα στήσω turret του Torbjön στην ταράτσα.  :ph34r:

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Ξερω 4 άτομα που εχουν δώσει απο 1500-2500 ευρώ , dji, εξοπλισμοί , κάμερες , μπαταρίες σακίδια ... κανεις τους δεν εχει κανέναν προφανή λόγο να το παρει ... ούτε χομπυ εχουν, ούτε τοπία τραβάνε ούτε τιποτα ... μαζεύονται και τα πετάνε σε ενα γήπεδο και χαίρονται ... προ αυτού ειχαν τρελα με τα βενζινοκίνητα και κάποιοι με τηλεκατευθυνόμενα ιστιοπλοϊκά ...  (!!) ουδης εχει κοπέλα και ο ενας χώρισε επειδη ηταν μεγάλος τσιγκούνης και τη σημερον δεν μπορεις να εχεις μια ωραια γυναίκα κλεισμένη στη μιζέρια ...  Άρα καλα κάνουν και τους φακελώνουν ... ειναι επικίνδυνοι :)

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Black Demis είπε

εγω απο τοτε που απαγόρεψαν τα drone πήρα 1300 μηχαναρα και δίνω πόνο στους δρόμους

Καλύτερα μηχανή. Τα drones είναι για φλώρους.

o-kaskanter-se-palies-tainies-tou.webp

Δημοσ.

Ζεν έχω χρόνο για το μωρό
Πετάω drone και παιζω Pro
Insomnia μπαίνω Κυριακή
Μα και αυτό πάει να κοπεί
Λίγος ο χρόνος για δουλειά
Δεν προλαβαίνω για παντρειά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...