meletis_m Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Καλησπέρα, έχει κάποιος άλλο πρόβλημα με την εφαρμογή Tapatalk(7.3.6) σε Android 5.1΄ Είναι κατεβασμένη απο το Playstore , έχω δοκιμάσει εκκαθάριση δεδομένων, απεγκατάσταση-εγκατάσταση ξανά . Μου βγάζει συνεχώς μήνυμα η εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται.
saruman123 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Στην παλιά έκδοση είχες πρόβλημα? Αν όχι σβήσε την καινούργια και κατέβασε την παλιά από κάπου αλλού. Πριν την κατεβάσεις πηγαίνε στο play store και απενεργοποίησε την αυτόματη ενημέρωση από τις ρυθμίσεις.
meletis_m Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, saruman123 είπε Στην παλιά έκδοση είχες πρόβλημα? Αν όχι σβήσε την καινούργια και κατέβασε την παλιά από κάπου αλλού. Πριν την κατεβάσεις πηγαίνε στο play store και απενεργοποίησε την αυτόματη ενημέρωση από τις ρυθμίσεις. Την αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών την εχω απενεργοποιήσει καιρό τώρα. Πλέον και με πιο παλιές εκδόσεις του Tapatalk , έχω προβλήματα.
saruman123 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Σε άλλο κινητό δουλεύει? Αν ναι είναι θέμα κινητού. Αν όχι τότε εφαρμογής. 1
chios Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Σε παλιό κινητό με android 4.4 μια χαρά δουλεύει το tapatalk
meletis_m Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, saruman123 είπε Σε άλλο κινητό δουλεύει? Αν ναι είναι θέμα κινητού. Αν όχι τότε εφαρμογής. Πρός το παρόν έχω εγκαταστήσει την έκδοση 7.0.0 . δέν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα