Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αυτό πρότεινα φορμάτ.

Αν μέσα σε μια ώρα δεν βρίσκεται λύση, τότε φορμάτ. Πιο γρήγορο είναι.

Δημοσ.

Αν κάνω φορμάτ θέλω τουλάχιστον 8ώρο σκληρής εργασίας για να μπουνε όλα πάλι στη θέση τους.

Τεσπα. Παρατήρησα επίσης ότι αν αλλάξω οτιδήποτε από τα settings της κάρτας δικτύου έχει την ίδια επίδραση όπως το να βάλω και βγάλω το καλώδιο. Δλδ επανέρχεται το ιντερνετ!

Δημοσ.

Πήγαινε στο πίνακα ελέγχου, κατάργησε τη κάρτα δικτύου αφαιρώντας και τους drivers όταν στο ζητήσει, κάνε restart και εγκατέστησε τη κάρτα από την αρχή.

Φρόντισε να έχεις κατεβάσει από πριν τους τελευταίους drivers.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Federacion είπε

Αν κάνω φορμάτ θέλω τουλάχιστον 8ώρο σκληρής εργασίας για να μπουνε όλα πάλι στη θέση τους.

Γι αυτό το λόγο και για να γλυτώσεις μελλοντικές αντίστοιχες καταστάσεις , εξοικειώσου με τα image.Μια φορά θα τα στήσεις από την αρχή , θα τραβήξεις ένα image και θα το έχεις στην άκρη για κάθε ενδεχόμενο.Εμένα τα image με έχουν σώσει ειδικά όταν τυχαίνει να στήνω μηχανήματα φίλων.Όποτε μου το ξαναφέρνουν γεμάτο ιούς ή οποιοδήποτε άλλο θέμα που δεν είναι προφανές τι μπορεί να φταίει και θα πάρει πολύ χρόνο ψαξίματος με αμφίβολα αποτελέσματα , τους βάζω το image που έχω πάρει από πριν και  όλα επανέρχονται σε χρόνο ρεκόρ.Ούτε 10 λεπτά συνήθως για image των 15GB με όλα τα προγράμματα στημένα και ρυθμισμένα όπως τα είχαν.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, aposporis είπε

Πήγαινε στο πίνακα ελέγχου, κατάργησε τη κάρτα δικτύου αφαιρώντας και τους drivers όταν στο ζητήσει, κάνε restart και εγκατέστησε τη κάρτα από την αρχή.

Φρόντισε να έχεις κατεβάσει από πριν τους τελευταίους drivers.

Θα το κάνω τώρα.

8 ώρες πριν, tarantules είπε

Γι αυτό το λόγο και για να γλυτώσεις μελλοντικές αντίστοιχες καταστάσεις , εξοικειώσου με τα image.Μια φορά θα τα στήσεις από την αρχή , θα τραβήξεις ένα image και θα το έχεις στην άκρη για κάθε ενδεχόμενο.Εμένα τα image με έχουν σώσει ειδικά όταν τυχαίνει να στήνω μηχανήματα φίλων.Όποτε μου το ξαναφέρνουν γεμάτο ιούς ή οποιοδήποτε άλλο θέμα που δεν είναι προφανές τι μπορεί να φταίει και θα πάρει πολύ χρόνο ψαξίματος με αμφίβολα αποτελέσματα , τους βάζω το image που έχω πάρει από πριν και  όλα επανέρχονται σε χρόνο ρεκόρ.Ούτε 10 λεπτά συνήθως για image των 15GB με όλα τα προγράμματα στημένα και ρυθμισμένα όπως τα είχαν.

Δεν έχω τον αντίστοιχο χώρο για να κάνω image αυτά που θέλω.

Aposporis τελικά είχες δίκιο. Για μια ακόμη φορά οι insomniacs λύνουν θέματα!!!

Tarantules αν έβρισκα χώρο θα το έκανα να ξες...

Για το πρόβλημα που γέννησε όλα τα ζητήματα θα ανοίξω νέο θέμα.

(δεν ανοίγει με τίποτε και για κανέναν λόγο το Screensaver ούτε σβήνει η οθόνη)

Επεξ/σία από Federacion
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Federacion είπε

(δεν ανοίγει με τίποτε και για κανέναν λόγο το Screensaver ούτε σβήνει η οθόνη)

Κάνε φορμάτ!!!! :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν εχεις itunes βγαλτο και ξαναπερνα το.

αλλιως αν δεν το δοκιμασες ηδη κανε οτι ειπε στο παραπανω ποστ-- και ασε τον generic driver που θα βρουν μονα τους τα windows. απο τη διαχειριση συσκευων τα κανεις αυτα, uninstall και delete.

alla εχε ενα driver κατεβασμενο για παν ενδεχομενο, αν κατι δεν παει καλα μη χασεις το δικτυο.

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...