Federacion Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Καλημέρα σε όλους! Έχω την εξής προϊστορία: Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα το PC της υπογραφής δεν έμπαινε στο screensaver ούτε έκλεινε την οθόνη. Για να το λύσω αυτό δοκίμασα πολλά και διάφορα χωρίς αποτέλεσμα. Μία από τις πολλές χαζομαρούλες που δοκίμασα (ομολογώ άκριτα και σαν μπούφος) ήταν να κάνω uninstall το ACPI Fixed Feature Button. Θεωρητικά θα το έκανε reinstall στο επόμενο restart.... Δυστυχώς όμως (ξανα)πέσαμε στον νόμο του Μέρφι. Από τότε κάθε φορά που ανοίγω το PC πρέπει να βγάλω και να ξαναβάλω το καλώδιο Ethernet για να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο... Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί; Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
aposporis Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Θα φανώ γραφικός αλλά ... φορμάτ έχεις κάνει;
Federacion Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Αγαπητέ φορμάτ δεν κάνω ούτε με σφαίρες. Δεν υπάρχει λόγος. Λειτουργούν όλα (πλην του προβλήματος) άψογα.
akeraios Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ σαν πρώτο βήμα θα δοκίμαζα να τακτοποιήσω πάλι τα windows. Άνοιξε μια γραμμή εντολών με δικαιώματα διαχειριστή και τρέξε την εντολή sfc /scannow. Δώσε του το χρόνο του να κάνει τα δικά του και κάτι μου λέει ότι μετά θα είσαι εντάξει. Πιθανόν να σου ζητήσει στην πορεία και το cd εγκατάστασης. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από akeraios 1
Federacion Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) ΟΚ το ξεκίνησα και βλέπουμε. Ευχαριστώ! υγ. ελπίζω να μην ζητήσει cd καθότι ούτε cd player δεν υπάρχει στο σπίτι πλέον... Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από Federacion 1
akeraios Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Federacion είπε ΟΚ το ξεκίνησα και βλέπουμε. Ευχαριστώ! Καλή τύχη και πες μας μετά αποτελέσματα! 13 λεπτά πριν, Federacion είπε υγ. ελπίζω να μην ζητήσει cd καθότι ούτε cd player δεν υπάρχει στο σπίτι πλέον... Σε αυτή την περίπτωση, μήπως να γυρίσεις σε κάποιο restore point πριν από το uninstall του ACPI Fixed Feature Button ; Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από akeraios 1
Federacion Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 100% και δεν βρήκε κάποιο πρόβλημα λέει. Αν μπορούσα να βρω restore point θα το έκανα.
akeraios Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Το επόμενο που σκέφτομαι είναι ότι σου κάνει power off το ethernet adapter με κάποια ρύθμιση power saving. Κοίταξες καθόλου στην διαχείριση συσκευών; 1
Federacion Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μπράβο καλή ιδέα, αλλά δυστυχώς το έχω ήδη κοιτάξει. 1
tarantules Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δοκίμασε να δώσεις καρφωτή IP στον υπολογιστή (εαν δεν το έχεις ήδη κάνει)
tarantules Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Απλά το αναφέρω γιατί είχα παλαιότερα παρόμοιο πρόβλημα.Όταν άνοιγα το pc από sleep mode δεν έπαιρνε αμέσως ip από τον DHCP του router.Όταν έβαλα καρφωτή εξαφανίστηκε το πρόβλημα. 1
Federacion Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Έχω ήδη τελικά static ip. Παρατήρησα το εξής: Μέχρι να ανοίξει όλα τα προγράμματα έχω νετ κανονικά. Χάνεται όμως μετά το πρώτο λεπτό. Εκεί πρέπει να βάλω βγάλω το καλώδιο ethernet. Τι μπορεί να φταίει;
Federacion Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Σορρυ που επανέρχομαι, αλλά κοντεύω να χάσω το μυαλό μου. Κάθε φορά που ανοίγω το PC έχω για ένα λεπτό συνδεση, μετά πρέπει να βγάλω-βάλω το καλώδιο για να ξαναπάρει.... Έχω δοκιμάσει τα πάντα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα