YPhot Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, rofl είπε εγω δεν εχω corsair εχω logitech 610, 2 χρονια. και θα τα αλλαξω δεν εχω καμια αμφιβολια, ουτε θεωρω οτι θα υπαρχει θεμα με το rma της Logitech και της corsaiir. αλλα σε 6-7 μηνες ξανα τα ιδια? παλι rma? και θα ληξει η εγγυηση. και μετα απο 1-2 rma στα 2,5 χρονια θα το πεταξω η θα το εχω σε αυτη τη κατασταση. τουλαχιστον εγω μηχανικο με πανω απο 100 ευρω δεν αγοραζω για 2 χρονια. αλλα κανενα προβλημα φυσικα αν καποιος το θεωρει καλο και δεν πειθεται απ αυτα που παρεθεσα το παιρνει. Ενα Logitech G810 Orion πάντως στους 8 μήνες είναι σαν καινούργιο, αφού σου χάλασε στους 6 μήνες γιατί περίμενες 2 χρόνια, μπορεί να έπεσες σε ελαττωματική παρτίδα Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από YPhot
rofl Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, YPhot είπε Ενα Logitech G810 Orion πάντως στους 8 μήνες είναι σαν καινούργιο μαλλον δεν παιζεις games η δεν κανεις βαρια χρηση. γιατι το δικο μου στο ιδιο διαστημα - χρονος τα qweasdzxc shift + klm ηταν σε πολυ χειροτερη κατασταση απο τις φωτογραφιες που εβαλλα. 2-3 ειναι σχεδον ασπρα. και θα το κανω rma, αλλα του χρονου? Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από rofl
YPhot Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το έχει ο μικρός που του αλλάζει τα φώτα αλλά οκ ο καθένας με τις εμπειρίες του δεν θέλω να πείσω κανέναν Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από YPhot
rofl Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, YPhot είπε Το έχει ο μικρός που του αλλάζει τα φώτα αλλά οκ ο καθένας με τις εμπειρίες του δεν θέλω να πίσω κανέναν και αυτη ειναι η δικη μου εμπειρια (μολις φρεσκοανεβασμενες) https://imgur.com/a/DDTtQOe οπως βλεπεις δεν του εχω αλλαξει τα φωτα. μονο 5-6 caps εχουν θεμα. αυτα που τρωνε το μεγαλυτερο stress στους περισσοτερους. ειναι προφανες οτι ολα τα game πληκτρα εχουν σοβαρες φθορες. και το πληκρολογιο οπως ξερουμε βγηκε περσι. και δεν τα λεω μονο γω ουτε ειμαι μεμονωμενο περιστατικο. δες το πρωτο post μου, ενα thread στο reddit που εβαλα, και γενικα οποιον και να ρωτησεις απο κει μεσα μακρια απο corsair και logitech θα πει. και οχι αδικα η απο fanboyism θα λεγα. razer δεν συζηταμε καν λογω sub par κινεζιων switches τωρα ο πιτσιρικας σου δεν ξερω ποσα wpm πιανει και πως του εχει αλλαξει τα φωτα. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από rofl
lionheart75 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Πάντως η logitech έχει εξαιρετικό rma, επομένως δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας. Θα μας τα αλλάξουν αν πάθουν κάτι παρόμοιο και όλα καλά. 1
rofl Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Πάντως η logitech έχει εξαιρετικό rma, επομένως δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας. Θα μας τα αλλάξουν αν πάθουν κάτι παρόμοιο και όλα καλά. δεν ειναι το θεμα το rma, Θα παρεις πληκτρολογιο να το κανεις rma καθε 6-7 μηνες? και μετα τη 2ετια που θα βγει εκτος εγγυησης? κι εγω ξερω και θα το λυσω το προβλημα μου, αλλα,δικαιολογειται αυτη η ποιοτητα υλικων και γιατι να τους προτιμησω οταν υπαρχουν ποιοτικες επιλογες. ξερεις πολυ καλα ποσο κοστιζε αυτο το keyboard γιατι το εχεις και συ. Και στα mechanical νομιζω πουλανε durability? 1 ώρα πριν, YPhot είπε Ενα Logitech G810 Orion πάντως στους 8 μήνες είναι σαν καινούργιο, αφού σου χάλασε στους 6 μήνες γιατί περίμενες 2 χρόνια, μπορεί να έπεσες σε ελαττωματική παρτίδα και δεν εχω το πληκτολογιο 2 χρονια -- 1 το εχω. θα το δωσω πισω και δεν θα εχω κανενα θεμα. και δεν εθεσα ποτε θεμα προβληματος με rma η support. ελλατωματικη παρτιδα? απο τη μια εχουμε τον πιτσιρικα σου και απο την αλλη τοσες περιπτωσεις και αρνητικα σχολια χρηστων που ποσταρα εγω anyway αν καποιος δεν πειθεται για την κακη ποιοτητα και το προβλημα του non standard layout, και της ελλειψης ποιοτικων keycaps και 3rd party keycaps. ι rest my case. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από rofl
lionheart75 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 @rofl δεν έχεις άδικο σε όσα λές και σωστά τα αναφέρεις για ενημέρωση των μελών, όμως πιθανόν να μήν συμβεί κάτι τέτοιο σε όλους και πράγματι κάποιες παρτίδες να έχουν θέμα. Την logitech την εμπιστευόμαστε καθώς έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιείται στα περιφερειακά. Είναι κρίμα να υπάρχουν αστοχίες, ειδικά σε περιπτώσεις που περιμένεις αυξημένο durability όπως τα μηχανικά πληκτρολόγια, όμως το γεγονός ότι πρόκειται για εταιρεία με εξαιρετικό support στον καταναλωτή δεν με φοβίζει - όπως και τους υπόλοιπους που το πήραμε - η αγορά του. Θεωρώ ότι το πρόβλημα θα έχει γίνει γνωστό και θα αλλάξουν τα υλικά στα επόμενα πληκτρολόγιά τους. Βέβαια αυτό μένει να το επιβεβαιώσει ο χρόνος. Το δικό G610 Orion είναι σε κατάσταση καινούργιου αλλά έχοντας ήδη 3 μηχανικά τα οποία εναλλάσσονται συχνά - πυκνά ανάλογα με τις ορέξεις, δεν μπορώ να πώ ότι το έχω λιώσει. Γενικά όμως τα προσέχω πέρα του δέοντος τα πράγματά μου και επομένως θεωρώ ότι ίσως είμαι τυχερός να μην έχω τέτοια θέματα. Αν έχω όμως πάλι δεν ανησυχώ όπως προείπα. 1
rofl Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) και η σειρα 5 κακιστα caps ειχε παντως. σπαγανε. βασικα το προβλημα βρισκεται εδω. Αναφορά σε κείμενο [–]ZuologyMX[Pizza80|AluWASD|MA87|YMD75|XD84] Nopre[ArchonRE:AL|Plum84] 2 points 12 days ago Sorry, I forgot to include the nugget of information that you should avoid "laser etched" ABS keycaps, which are what your board came with. Basically they're translucent white keycaps that get coated/painted in black with the legends staying unpainted/lasered off. That's why your original keycaps have chipped down to White. ενημερωτικα το ΑΒS ειναι το κατωτερο πλαστικο για caps. τα καλα που προτιμουνται συνηθως ειναιPBT. αλλα παιδια δεν θα με ενοιαζε αν ειχε standard layout. θα επαιρνα keycaps της αρεσκειας μου. δυστυχως στα Logitech και corsair αυτο δεν ειναι εφικτο. το μεγαλο προβλημα ειναι το non standard layout. και στα romer εισαι τελειως δεμενος στα keycaps τους ουτως η αλλως. και τα ανταλλακτικα keycaps τους τα ιδια ειναι. στο 610 τουλαχιστον μπορω να αλλαξω τις 3 σειρες με καλα keycaps. και το μονο που λεω ειναι οτι οποιος σκασει 100αρι++, να ξερει οτι το πληκτρολογιο εχει πολυ καλη πιθανοτητα να φαινεται τσιρκο και καποια στιγμη δεν τον καλυψει η εγγυηση. και μην περιμενει να ειναι πενα για 4+ χρονια οπως ηταν το quickfire σου. και γενικα δεν παιρνω προιον που νομιζω οτι θα χρειαστει rma προσωπικα. αν το γνωριζα εξαρχης δεν θα το επαιρνα. και γιαυτο προτεινα το masterkeys που ετρεχε σε πολυ καλη τιμη. που και πιο ποιοτικο ειναι και standard layout εχει, οποτε βαζουμε οτι aftermarket caps θελουμε και ετσι ξεκινησαμε και βεβαια οσοι χτυπησαν το 810 στο 40αρι πολυ καλα εκαναν, δεν το συζητω ( προσωπικα δεν το πηρα προτιμησα να δωσω ενα 20αρι επιπλεον για το tkl CM) Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από rofl 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Ειναι και πιο ποιοτικο, εχει τα aftermarket caps που γουσταρουμε, ενδεχεται να γινει τσιρκο το logitech, αλλα εχει χαμηλοτερη βαθμολογια στα reviews απο το g810 σε ολα τα αμαζον. Πως προκυπτει αυτο;
rofl Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Ειναι και πιο ποιοτικο, εχει τα aftermarket caps που γουσταρουμε, ενδεχεται να γινει τσιρκο το logitech, αλλα εχει χαμηλοτερη βαθμολογια στα reviews απο το g810 σε ολα τα αμαζον. Πως προκυπτει αυτο; αυτο το ειδαμε? σαυτο που λινκαρα. σχετικα μεγαλο thread. υπαρχει 1 εστω ενας που να του ειπε να παρει το strafe? και αμα εχεις λογαριασμο reddit μπες μεσα και ρωτα ποιο amazon??? και σοβαρα reviews??? και μη δεις τι k/b εχουν αυτοι οι τυποι. elitism στο επακρο. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από rofl
Μακιαβέλλι Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, rofl είπε αυτο το ειδαμε? σαυτο που λινκαρα. υπαρχει 1 εστω ενας που να του ειπε να παρει το strafe? και αμα εχεις λογαριασμο reddit μπες μεσα και ρωτα ποιο amazon??? και σοβαρα reviews??? Μια συζήτηση μεταξύ 5-6 ατόμων εν συγκρίσει με reviews από 300-500 άτομα. Θα προτιμήσω το 2ο. Όσο δημόσιο είναι το ένα είναι και το άλλο. 2
rofl Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) τουλαχιστον 8 ατομα απαντουν, αν θες ρωτα και ο ιδιος σημερα, η εμπιστευσου το amazon. εβαλα και αλλα thread με φωτογραφιες, και μπορεις να πατησεις googleγια corsair/ logitech keycaps wear. h βρες μου μια καλη κουβεντα στο subreddit για corsair και logitech (αποκλειστικα λογω caps και non standard--- κανενα αλλο προβλημα και κανεις δεν ειναι biased) Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από rofl
Μακιαβέλλι Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δεν εμπιστευομαι το αμαζον (αν ειναι να εμπιστευτω πολυεθνικη για κατι που της φερνει κερδος την εκατσα). Εμπιστευομαι μερικες εκατονταδες ατομα που κανανε χρηση over μιας χουφτας ανθρωπων που παιζουν Υπερατου με τα πληκτρολογια. 1
rofl Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Μακιαβέλλι είπε Δεν εμπιστευομαι το αμαζον (αν ειναι να εμπιστευτω πολυεθνικη για κατι που της φερνει κερδος την εκατσα). Εμπιστευομαι μερικες εκατονταδες ατομα που κανανε χρηση over μιας χουφτας ανθρωπων που παιζουν Υπερατου με τα πληκτρολογια. και δεν εχω κανενα προβλημα με αυτο φιλε μου. οπως ειπα εγραψα κατι και απο προσωπικη εμπειρια και το υποστηριξα με αρκετες πηγες. take it or leave it. οπως και ο καθε αναγνωστης.
jimakos234 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσωπικα εχω το Strafe RGB με το UK layout Και δεν εχω καποιο θεμα , αν σκεφτουμε οτι το πηρα μολις βγηκε απο Αγγλια, πρωτου ερθει καν Ελλαδα. Για 115 ευρω ειναι μπομπα, οσο επρεπε να ειναι. Σημερα αν ηταν να ξαναδωσω οσα ειχα δωσει (μιλαμε για μολις βγηκε αγορα σχεδον, κοντα στα 190 καπου), θα επαιρνα Κ95/Κ70 με μπλε διακοπτες αν ηταν να τα ξανασταξω ετσι. Διαφορετικα και με ενα κινεζικο ή ενα Genesis εκανα την ιδια δουλεια με πολυ λιγοτερα χρηματα. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από jimakos234 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα