Προς το περιεχόμενο

[Keyboard] Corsair Strafe RGB Mechanical Cherry MX Brown 116.34€ @ Computeruniverse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γράψε ότι είναι γερμανικό layout. Layout: Deutsch (QWERTZ) mit festem Nummerblock

... κάτι το οποίο είναι deal-breaker για πολλούς αφού μιλάμε για πολλά λεφτά.

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση χωρίς ειρωνία απλά για να το επιβεβαιώσω ή όχι : Δεν βγάζεις απλά τα keycaps (με εύκολο τρόπο αφού είναι cherry) και επιλέγεις στα windows αντίστοιχο πληκτρολόγιο?

Θέλω να πω δεν αλλάζει απλά και γρήγορα το layout ή χάνω κάτι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, babyonboard είπε

Ερώτηση χωρίς ειρωνία απλά για να το επιβεβαιώσω ή όχι : Δεν βγάζεις απλά τα keycaps (με εύκολο τρόπο αφού είναι cherry) και επιλέγεις στα windows αντίστοιχο πληκτρολόγιο?

Θέλω να πω δεν αλλάζει απλά και γρήγορα το layout ή χάνω κάτι?

δεν εχουν ολα τα layout τα ιδια 2-3 συμβολα σε καθε κουμπι για να το κανεις αυτο.

και πληκτρα  που δεν αντιστοιχουν σε αλλα layout

και γερμανικες ορολογιες.

https://en.wikipedia.org/wiki/QWERTZ#/media/File:German-Keyboard-Layout-T2-Version1-large.png

δεν θα προβληματισει καποιον εμπειρο βεβαια.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
2 ώρες πριν, rofl είπε

δεν εχουν ολα τα layout τα ιδια 2-3 συμβολα σε καθε κουμπι για να το κανεις αυτο.

και πληκτρα  που δεν αντιστοιχουν σε αλλα layout

και γερμανικες ορολογιες.

https://en.wikipedia.org/wiki/QWERTZ#/media/File:German-Keyboard-Layout-T2-Version1-large.png

δεν θα προβληματισει καποιον εμπειρο βεβαια.

Indeed. Δεν ειχα στο μυαλο τα συμβολα, παντως minor αν καποιος συμβιβαζεται ή τα βρει να τα αλλαξει. Παντως καλη η τιμη και εξαιρετικα τα brown switches

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

imo καλυτερα αυτο στα 97 ευρω edit τελος https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-keyboards/165069-coolermaster-masterkeys-pro-l-rgb

υπαρχει και το tenkeyless πολυ φθηνοτερα (59)

δεν ξερω και δεν μ ενδιαφερει σαν feature το rgb και το corsair μπορει να βγαζει πιο εντυπωσιακα εφε,

αλλα γενικα corsair και logitech στο reddit mechanical τα χειροτερα.

ενδεικτικα

προσωπικα δεν θα αγοραζα κανενα απο τα 2 μονο και μονο λογω non standard bottom row. και αυτο λογω γερμανικου layout θα χει και non standard shift

και ειναι και ο βασικος λογος που τρωνε τοσο hate. χαμηλης ποιοτητας keycaps και προβλημα αντικαταστασης λογω του non standard layout.

αν και στα corsair λογω δημοφιλιας βγαινουν νομιζω μερικα, καμμια σχεση σε ποιοτητα και ποσοτητα με τα standard.

πχ αυτα ειναι τα 610/810 keycaps ( τα δικα μου ειναι χειροτερα:P). τοσο θα μετραει το rgb του σε ενα χρονο

Spoiler

TVBhX8c.jpg?1

bqZxEgJ.jpg

παμε και για corsair

http://forum.corsair.com/Forums/showthread.php?t=134408

Spoiler

My_K70c2.jpg

τετοια πραγματα σε πληκτρολογια των ~150 ευρω γελαει ο κοσμος.

και δεν ειναι αστοχιες, feature και wear ειναι.  απλα αλλος θα το παθει στο 6μηνο αλλος στη 2ετια αναλογα τη χρηση

τουλαχιστον να χαν standard layout για να παιζουν ανταλλακτικα αλλα...derp. 

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Μακιαβέλλι είπε

Αυτο που καποιοι βγάζουν hate για γαματες προσφορές για να πείσουν τον εαυτό τους οτι κάναν καλη αγορά θυμίζει amd fanboys σε θέματα Intel (και το αντίστροφο). 

ok παρε corsair και logitech keyboard > ποιοτητα.

και σε κανα 6μηνο πες μου πως παν τα  keycaps σου.

γιατι και logitech μηχανικο εχω και τα δα πρωτο χερι. και το reddit απο πανω 20 ατομα ολα fanboys.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rofl είπε

γιατι και logitech μηχανικο εχω και τα δα πρωτο χερι. και το reddit απο πανω 20 ατομα ολα fanboys.

Ευχαριστω, αυτο απαντάει σε ολες τις ερωτήσεις που δεν εκανα και σε ολες τις προτάσεις που δεν ζήτησα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Ευχαριστω, αυτο απαντάει σε ολες τις ερωτήσεις που δεν εκανα και σε ολες τις προτάσεις που δεν ζήτησα. 

να σου πω κατι, αν θεωρειται flame η οτι υποσκαπτω μια προσφορα ας διαγραφει.

γραφουμε μια γνωμη, εμπεριστατωμενη, απο προσωπικη εμπειρια. αν δεν ειναι αξιολογο content και αν δεν βοηθαει τους υποψηφιους αγοραστες, τοτε report και ας διαγραφει. ουτε στελεχος ειμαι ουτε με νοιαζει τι θα παρει ο ενας κι ο αλλος.

και δεν υποσκαπτω το thread, και την προσφορα που πολυ καλα τα εβαλε, και καλη προσφορα ειναι συγκριτικα με την αρχικη τιμη. για το προιον εχω ενδοιασμους.

και τελος απο μενα.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Αυτο που καποιοι βγάζουν hate για γαματες προσφορές για να πείσουν τον εαυτό τους οτι κάναν καλη αγορά θυμίζει amd fanboys σε θέματα Intel (και το αντίστροφο). 

Ο άλλος λέει μια άποψη με επιχειρήματα και παραθέτει και λινκ και συ τον βγάζεις hater ;

Εγώ όταν ενδιαφέρομαι για μια προσφορά θέλω να βλέπω τέτοια ποστ, θα ρίξω και γω την έρευνα μου και θα βγάλω το ασφαλέστερο συμπέρασμα...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να ξεκαθαρισω οτι προτιμω να μην υπαρχει φιλτραρισμα των προσφορων βασει ποιοτητας.

προτιμω να ενημερωθω για ενα προιον που δεν με ενδιαφερει και θεωρω κακο, παρα ισως στο "φιλτραρισμα",να χασω κατι που με ενδιαφερει.

και πολυ καλα εκανε ο @radiohead και ποσταρε την προσφορα και εκτιμω το οτι μπηκε στον κοπο.

νομιζω ωστοσο οτι αρκετοι εκτιμαμε και το να βλεπουμε γνωμες για ενα προιον σε τετοια thread.

γιατι δεν αξιζουν τα παντα τα λεφτα τους, η υπαρχουν καλυτερες εναλλακτικες στα ιδια χρηματα.

και φυσικα αυτο δεν στρεφεται ουτε αναιρει με κανενα τροπο  το output και το ενδιαφερον του OP να μοιραστει μια προσφορα που βρηκε με τους υπολοιπους.

btw to masterkeys τελος.

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, rofl είπε

3 χρόνια εγγύηση έχουν γιατί δεν το άλλαξες αν χάλασε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, YPhot είπε

3 χρόνια εγγύηση έχουν γιατί δεν το άλλαξες αν χάλασε

εγω δεν εχω corsair εχω logitech 610, 2 χρονια. και θα τα αλλαξω δεν εχω καμια αμφιβολια, ουτε  θεωρω οτι θα υπαρχει θεμα με το rma της Logitech και της corsaiir.

αλλα σε 6-7 μηνες ξανα τα ιδια? παλι rma? και θα ληξει η εγγυηση.  και μετα απο 1-2 rma στα 2,5 χρονια θα το πεταξω η θα το εχω σε αυτη τη κατασταση.

τουλαχιστον εγω μηχανικο με πανω απο 100 ευρω δεν αγοραζω για 2 χρονια.

αλλα κανενα προβλημα φυσικα αν καποιος το θεωρει καλο και δεν πειθεται απ αυτα που παρεθεσα το παιρνει.

Επεξ/σία από rofl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...