leon_94 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 εχω το office 2013 και κλικαρισα πανω στο microsoft OneDrive for Business, και μου εβγαλε αυτο που ειναι στη φωτογραφια. Τελικα δεν θελω να το χρησιμοποιησω, ουτε ξερω πως να επιλεξω το URL. Το προβλημα τωρα ειναι οτι μετα απο καθε επενεκινηση μου βγαζει τι ιδιο μυνημα. Εχει ιδεα καποιος πως μπορω να το εξαφανισω; Η τελος παντων να βρω ενα ασχετο URL να το βαλω πανω, ωστε να μη μου βγαινει αυτο το μυνημα;
leon_94 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 δεν γινεται να κανω απεγκατασταση διοτι αυτο παει πακετο με το office 2013. Δεν γινεται να απεγκαταστησω το office..... Δεν εχω μαζι μου το cd εγκαταστασης
micos000 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν έχω το 13 αλλά δες στο παρακάτω λινκ. Είναι για τα 7άρια. αν έχεις 10άρια θα πας από τη διαχείριση εργασιών->Εκκίνηση στοιχείων και όχι από το msconfig. https://www.uwec.edu/kb/article/disable-the-onedrive-for-business-sync-client/ Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από micos000
leon_94 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Ενταξει το βρηκα. Οχι απο το Startup αλλα πο το Task manager στο οποιο εκανα end of task. Τα 10αρια εχουν μια ιδιοτητα που δεν εχω συνηθησει. Οταν κανεις restart επανερχονται και ανοιγουν ... οτι ειχες αφησει ανοιχτο πριν....... Ευχαριστω παντως
micos000 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν κάνεις end task μια διεργασία είναι λογικό να ξανανοίξει στην επανεκκίνηση. Αυτό δεν είναι μόνο στα 10άρια αλλά ισχύει σε όλα ανεξαιρέτως τα windows. Αν θέλεις να σταματήσεις κάτι να τρέχει θα πρέπει να το κάνεις από το startup. Αν δεν στα εμφανίζει εκεί κατέβασε το autoruns και τρέξτο. Εκεί μάλλον θα το βρεις. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα