Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μέχρι 400€
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):Κάμερα, Facebook, Instagram
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5 ( όχι 5,5 )
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Πολύ καλή λήψη video
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι ( Εκεί εστιάζουμε )
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Όχι
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;  Καλό θα ήταν
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μόνο Ελλάδα, αν υπάρχει όμως κάτι αξιόλογο στο εξωτερικό .....
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο

Όπως φαίνεται και στην παραπάνω φόρμα χρειάζομαι ένα κινητό το οποίο να τραβάει πολύ καλά βίντεο και μέρα αλλά και νύχτα(1080p 60fps τουλάχιστον). Που φαντάζομαι ότι σημαίνει εκτός από καλή κάμερα και καλό μικρόφωνο ( πχ να μην βουίζει και να μπουκώνει σε μια συναυλία )
Είχα δει το  Xiaomi Mi6. Από μερικά review στο google φαίνεται πολύ καλό ( όχι τόσο την νύκτα ) αλλά μιας και το κινητό εστιάζει σε τούμπανους επεξεργαστές και ram δεν νομίζω να έχει δώσει έμφαση στην κάμερα. Υπάρχει κάτι καλύτερο εκεί έξω σε αυτή την τιμή;
https://www.skroutz.gr/s/10864969/Xiaomi-Mi-6-64GB.html#reviews

Δημοσ.

Είναι πολύ περιοριστικό το 5 ίντσες και πολύ καλά βίντεο και καλή μπαταρία. Αφού εστιάζεις τόσο στο βίντεο δώσε άλλα 100 να πάρεις το s8 που φέρνει σε 5αρι, αλλά και πάλι από μπαταρία παπάλα. 

Και "ανοιχτό" να το αφήσεις το ποσό δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτό που ψάχνεις.

Δημοσ.

Έπιασα χθες ένα Samung A8 στα χέρια μου. Είδα παρότι την μεγάλη οθόνη η 18:9 αναλογία βόλευε μια χαρά στο χέρι. Και από κάμερα δεν έμεινε και πάρα πολύ πίσω το f/1.7 σε σχέση με το f/2.0 του sony XZ1 compact ίσως να μου δώσει καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλότερου φωτισμού. Τι άποψη έχετε; Παίζει σε 18:9 να βρω κάτι καλύτερο από το XZ1 ?

Στις 4/22/2018 στις 11:58 ΠΜ, SeNNinhA είπε

Δεν κρατιεμαι, θα το πω κι ας με κραξουν:

iPhone SE

Από ότι είδα σε συνθήκες θορύβου τα μικρόφωνο μπουκώνςι πάρα πολύ σε σχέση με αυτό του XZ1 . Πάντως όχι δεν θα σε κράξω. Από θέμα κάμερας και μεγέθους είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Όπως έγραψαν και τα παιδιά παραπάνω θα πήγαινα σε xz1c ,τα Sony πάντα είχαν καλό ακουνητο βίντεο από εποχές z5,στην νυχτερινή γρήγορη φωτογραφία ποναγανε μονάχα,δε ξέρω αν βελτιώθηκε αισθητά σε αυτό η σειρά xz1.

Από εκεί και πέρα φυσικά λίγο πάνω από 450 υπάρχει το s8 το οποίο είναι 5αρι στην αίσθηση και φυσικά έχει καλές επιδόσεις σε φωτογραφία και βίντεο.

Πάντα τα Sammy ήταν κάτι σίγουρο σε απόδοση φωτογραφική.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...