Pantelismor Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Καλημέρα σας, Εχτες το macbook pro, το ειχα σε sleep mode, το μετακινησα απο ενα σπιτι σε αλλο, και μαυρη οθονη !! Εψαξα στο google και το youtube διαφορους συνδυασμους αλλα τιποτα μαυρη οθονη. Τι θα μπορουσα να κανω ? η τα εχει παιξει ?? Προσπαθησα να το γυρισω σε recovery mode (CMD + R) αλλα δεν γυρναει μηπως και εκανα εγκατασταση του λειτουργικου συστηματος παρακαλω τη βοηθεια σας !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shaolin81 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 1) δλδ με το CMD + R δεν γυρναει και παραμενει μαυρη η οθονη σωστα? 2) ποια εκδοση apple εχεις? 3) ποσο καιρο το εχεις? παλιο καινουριο?? ποσο καιρο εισαι στην apple? χωρις παρεξηγηση φυσικα, ο λογος που ρωταω, σιγουρα εψαξες καλα στο ιντερνετ? δλδ λεξεις κλειδι!!!!!! για να σε βοηθησω για βαλε στο γκουγκλε (Fixing a Black Screen on Wake from Sleep on Mac) που μπορει και να εψαξες, αλλα να προχωρησουμε βημα βημα μηπως και βρεθει λυση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelismor Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, shaolin81 είπε 1) δλδ με το CMD + R δεν γυρναει και παραμενει μαυρη η οθονη σωστα? 2) ποια εκδοση apple εχεις? 3) ποσο καιρο το εχεις? παλιο καινουριο?? ποσο καιρο εισαι στην apple? χωρις παρεξηγηση φυσικα, ο λογος που ρωταω, σιγουρα εψαξες καλα στο ιντερνετ? δλδ λεξεις κλειδι!!!!!! για να σε βοηθησω για βαλε στο γκουγκλε (Fixing a Black Screen on Wake from Sleep on Mac) που μπορει και να εψαξες, αλλα να προχωρησουμε βημα βημα μηπως και βρεθει λυση.... Καλησπερα ναι παραμενει μαυρη. Η εκδοση που εχω ειναι το High sierra, το εχω απο το 2014, πρεπει να ειναι μοντελο του 2012. Καμμια παρεξηγηση στο χωρο των mac ειμαι καινουργιος αλλα γενικα με υπολογιστες ασχολουμε πολυ καιρο. Ερχομαι απο WIN Εβαλα αυτο που μου ειπες στο Γκοογκλε. Εχω δοκιμασει να κανω reset SMC & NVRAM με τα παρακατω βηματα On modern Macbooks, you can reset both SMC & NVRAM with the following steps: Turn off your Mac and disconnect the power cable Hold down the Shift + Control + Option and Power keys at the same time for 12 seconds Release all keys at the same time, and then reconnect the power cable and turn on your Mac Now to reset the NVRAM, reboot your Mac and this time hold down the Command + Option + P + R keys together for 20 seconds Μηπως δεν τα κανω σωστα ? οποιαδηποτε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shaolin81 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 δεν πειραζει που εισαι κενουριος στους MACintosh, (το καταλαβα) ολοι απο αυτο το βημα ξεκινανε και μετα αποκταει ο καθε ενας την εμπειρια.... λοιπον στο θεμα μας..... να θυμασε παντα υπαρχουν λεξεις κλειδι για αναζητηση, ειδες που δεν ειχες κανει αναζητηση αυτο που σου ειπα, αλλα δεν πειραζει Υπαρχουν και ελληνικα forum σε σχεση με μηχανηματα apple, και εκει εχει πολλες λυσεις...... τα παραπανω στα ειπα για να εχεις παραπανω εμπειρια, και οχι για τυπου επιδειξη θελω να μου πεις ποτε στο εκανε αυτο!! δλδ πριν στο κανει με τι ασχολουταν ο υπολογιστης..... το macOS High siera το εβαλες πανω απο το macOS siera?........... τουλαχιστον ακους τον ηχο εκκινησης?......... ή εστω να φαινετε ο κερσορας?..... <----- αν ειναι ενα απο αυτα τα δυο τοτε ψιλοεχεις hardware προβλημα, και θα πρεπει να γινει apple hardware test κατα την εκκινηση να εχεις πατημενο το < D > αν δεν σου δουλεψει το τεστ και δεν αναψει παλι η οθονη, τοτε δοκιμασε να μπεις σε safe mode, σε safe mode μπαινουμε..... 1) power button, και μετα κρατας πατημενο το shift και δεν το αφηνεις μεχρι να αναψει η οθονη, δλδ κρατατο για ενα λεπτο περιπου πατημενο, αν αναψει η οθονη και δεν ειναι black screen γλυτωσες το προβλημα hardware...... αν μπαινει σε safe mode, θα σου πω τι να κανεις, αλλα πολυ ποιο μετα, επειδη φευγω παω δουλεια, και αυτα βιαστικα στα εγραψα.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelismor Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Λοιπον τον υπολογιστη τον ειχα σε ενα σπιτι , οπου τη συγκεκριμενη στιγμη απλα σερφαρα, γενικοτερα κανω edit σε φωτογραφιες με LR, τελος παντων, οταν τελειωσα ξεχαστηκα και δεν το εκανα shutdown αλλα το εβαλα σε sleep mode, το εβαλα στη θηκη του, πηρα το σκουτερ και εφυγα απο το σπιτι που ημουν και γυρισα στο δικο μου. Οταν λοιπον πηγα να το ανοιξω τπτ.... Να επισυμανω οτι εδω και καιρο το λαπτοπ το συνδεω και με μια οθονη με HDMI, στην οθονη λοιπον αυτη βγαζει το μηλο κανει οτι κανει boot αλλα φτανει μεχρι τη μεση και δεν προχωραει..... Αν θυμαμαι καλα το macOS High siera το εβαλα πανω απο το macOS siera Ψαχνωντας λοιπον και σημερα με την καθοδηγηση ενος φιλου που εχει mac και ασχολειται περισσοτερο γυρω απο τα mac , καναμε ολους αυτους τους συνδυασμους που λεει στο ιντερνετ. Καναμε και Command + R. Shift + Ctrl + Option/Alt καναμε και αυτο που λες με το D και το shift για να μπεις σε safe mode αλλα τπτ Τωρα ηχο εκκινησης ακουω ο κερσορας δεν φενεται !!! Ο φιλος μου πιστευει οτι τα εχει παιξει ο σκληρος, ευχομαι να ειναι μονο αυτο !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CryptoCSM01 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Ρίξε μια ματιά και στο άρθρο. Αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα με κάποια από τις ενέργειες το πιο σωστό είναι να απευθυνθείς σε κάποιο service. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shaolin81 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Pantelismor είπε Λοιπον τον υπολογιστη τον ειχα σε ενα σπιτι , οπου τη συγκεκριμενη στιγμη απλα σερφαρα, γενικοτερα κανω edit σε φωτογραφιες με LR, τελος παντων, οταν τελειωσα ξεχαστηκα και δεν το εκανα shutdown αλλα το εβαλα σε sleep mode, το εβαλα στη θηκη του, πηρα το σκουτερ και εφυγα απο το σπιτι που ημουν και γυρισα στο δικο μου. Οταν λοιπον πηγα να το ανοιξω τπτ.... Να επισυμανω οτι εδω και καιρο το λαπτοπ το συνδεω και με μια οθονη με HDMI, στην οθονη λοιπον αυτη βγαζει το μηλο κανει οτι κανει boot αλλα φτανει μεχρι τη μεση και δεν προχωραει..... Αν θυμαμαι καλα το macOS High siera το εβαλα πανω απο το macOS siera Ψαχνωντας λοιπον και σημερα με την καθοδηγηση ενος φιλου που εχει mac και ασχολειται περισσοτερο γυρω απο τα mac , καναμε ολους αυτους τους συνδυασμους που λεει στο ιντερνετ. Καναμε και Command + R. Shift + Ctrl + Option/Alt καναμε και αυτο που λες με το D και το shift για να μπεις σε safe mode αλλα τπτ Τωρα ηχο εκκινησης ακουω ο κερσορας δεν φενεται !!! Ο φιλος μου πιστευει οτι τα εχει παιξει ο σκληρος, ευχομαι να ειναι μονο αυτο !!! κριμα, αν εμπαινε σε safe mode θα το διορθωνες απο της ρθυμισεις να μην μπαινει ποτε σε sleep mode,(καποιοι που στο παρελθον ειχαν τετοιο προβλημα ετσι το λυνανε το προβλημα τους, συνηθως εμφανιζοταν μετα απο upgrate λογισμικου) δυστηχως εχεις προβλημα υλικου,(95% ΜΗΤΡΙΚΗ) λυπαμαι που στο λεω, το κοστος?.. δεν ξερω αυτο που σου λεει ο CryptoCSM01 νομιζω το εκανες αλλα ξανακαντο αν θελεις..... οποτε πηγαινε σε service, θα σου προτεινα στους εξουσιοδοτημενους των mac, αλλα η επιλογη ειναι δικη σου... αν εισαι απο θεσσαλονικη πηγαινετο στο Golden-i στο Mediterranean Cosmos ειναι πολυ καλα παιδια και πολυ γνωστες στο τεχνικο τομεα, 3 φιλοι μου που ειχαν παει για διαφορα θεμα δεν μου ειπε κανενας κατι αρνητικο, και ετσι σου μεταφερω αυτα.... και κατι τελευταιο, επειδη χρονια κραταω σημειωσεις με διαφορα προβληματα, να ξερεις οτι τα macbook mid2012 βγαζανε προβλημα σαν το δικο σου θεμα, δεν εισαι ο μονος, απλα ετυχες σε λαθος παρτιδα...... καλη επισκευη Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από shaolin81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα