Black Demis Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, nhzt είπε Κάθε φορά λέμε τα ίδια και τα ίδια για φακελώματα κλπ. Όποιος θεωρεί ότι απειλείται η προσωπική του ζωή, απλά δεν έχει facebook ή αν έχει το διαγράφει. Τόσο απλό. Εδώ η κόρη μου και η παρεά της, που έχει fb, έχει ψευδώνυμο, και fake προσωπικά στοιχεία π.χ. που σπουδάζει: Στην Ανώτατη Σχολή Ξάπλωματολογίας ή διαμένει στην Υεμένη κλπ. Εαν θέλεις να κοινοποιείς οποιαδήποτε στιγμή της ζωής σου, (π.χ φωτο τραπέζι γεμάτο ψάρια, φαγητά και τσιπουράκι με φίλους) με οποιοδήποτε κίνδυνο μπορεί να περιέχει κάτι τέτοιο (ή μπορεί να μην είναι επικίνδυνο), αυτό σημαίνει αυτόματα ότι αναλαμβάνεις και την ευθύνη. Πίσω από αυτή όμως την φωτο και σε συνδυασμό με τα λοιπά προσωπικά στοιχεία που ανεβάζει ο καθένας, δουλεύει ήδη ένα ολόκληρο σύστημα ΑΙ της Facebook, με σκοπό το κέρδος από μελλοντικές διαφημίσεις. ότι θεωρεί περιττό ή άχρηστο, το απορρίπτει. Το fb θα ζητάει ακόμη περισσότερα από τους χρήστες του, (αναγνώριση προσώπου) διότι είναι πλέον η τέλεια διαφημιστική πλατφόρμα στο κόσμο, με απώτερο σκοπό τις στοχευμένες διαφημίσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια. τι σημασία έχει τ στοιχεία βάζεις από την στιγμή που η εφαρμογή είναι στο κινητό σου συλλέγει τα πάντα και βρίσκει αυτόματα τα πραγματικά 51 λεπτά πριν, FrozGR είπε Διαβάζοντας τις απαντήσεις σας θέλω να κάνω μια ερώτηση. Αλήθεια, στην εποχή της πληροφορίας και του ανοιχτού διαδίκτυου γιατί σας πιάνει τόσο στρες "μη σας φακελώσουν"; Ναρκωτικά σπρώχνετε ή πουτάνες;! Ότι τι; Ποιος πιστεύετε ότι θα ασχοληθεί μαζί σας και για πιο λόγο ακριβώς;! παιζει για αυτά τα δυο να μην σε ψάξουν καν (γιατί δεν απειλούν την κυριαρχία τους ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgetsl Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 33 λεπτά πριν, FrozGR είπε Διαβάζοντας τις απαντήσεις σας θέλω να κάνω μια ερώτηση. Αλήθεια, στην εποχή της πληροφορίας και του ανοιχτού διαδίκτυου γιατί σας πιάνει τόσο στρες "μη σας φακελώσουν"; Ναρκωτικά σπρώχνετε ή πουτάνες;! Ότι τι; Ποιος πιστεύετε ότι θα ασχοληθεί μαζί σας και για πιο λόγο ακριβώς;! παιζει ο σοβαρος ρολος σε μεγαλη μεριδα συμπολιτων μας που κατεχουν μια θεση απο τα πολυ χαμηλα μεχρι τα πολυ υψηλα ϊσταμενα κλιμακια ....παραδειγμα ενας στρατιωτικος μπορει να εχει εκφερει μια αντιθετη πολιτικη αποψη δημοσια στο ιντερνετ και να βρεθει με δυσμενη μεταθεση καποια στιγμη και ας ειναι εποπ ....μπορει να σου ακουγεται αστειο ,αλλα συμβαινει εδω και 40 ετη σε πολλα στελεχη των ΕΔ και ΣΑ με τις εκαστοτε κυβερνησεις !!! Υπαρχουν φιλτατε ,τυπακια ,που ολη μερα παρακολουθουν στο διαδικτυο και φτιαχνουν πολιτικα προφιλ του καθενος μας αναλογα με τα σχολια που εχουμε κανει ,μπορουν π.χ. να δουν το βιο που διαγει καποιος εαν συμφωνει με το φορολογικο προφιλ του , δεν χρειαζεται καποιος να σπρωχνει πουτανες και ναρκωτικα για να εχει κυρωσεις στην ζωη του .....μπορει εσενα να σου ειναι αδιαφορο ,αλλα για αρκετους ειναι σοβαρο θεμα ......ακομα και με ψευτικα στοιχεια να εχεις βαλει σε βρισκουν ανετα απο οσο προφανως θα γνωριζεις και εσυ ......το ασχημο με το φακελωμα ειναι οτι μπορει "καποιος" να το χρησιμοποιησει εναντιον σου και μετα απο αρκετο καιρο μαλιστα για να σε "χτυπησει" κοινωνικα ? πολιτικα ? προσωπικα ? κλπ κλπ ...βαζεις οτι θελεις εσυ σε συνεχεια ,σε περιπτωση που ενοχλησεις το συστημα ? καποιον προσωπικα ? ποιος ξερει ? εδω εχουμε φτασει να ποινικοποιουμε λεξεις με νομους του κρατους ψηφισμενους και ασχολουνται με ολους μας ,και εσυ ρωτας ποιος θα ασχοληθει μαζι μας ?? Μαλιστα .... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Black Demis είπε τι σημασία έχει τ στοιχεία βάζεις από την στιγμή που η εφαρμογή είναι στο κινητό σου συλλέγει τα πάντα και βρίσκει αυτόματα τα πραγματικά εννοείς μέσω της κινητής; φίλε μιλάμε για Facebook όχι για NSA .... άλλο να υποκλέψουν τα στοιχεία σου από το facebook ( γι αυτό μιλάμε) και άλλο για hacking κινητού... το οποίο δεν αμφιβάλλω ότι γίνετε ... Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από nhzt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, nhzt είπε εννοείς μέσω της κινητής; φίλε μιλάμε για Facebook όχι για NSA .... άλλο να υποκλέψουν τα στοιχεία σου από το facebook ( γι αυτό μιλάμε) και άλλο για hacking κινητού... το οποίο δεν αμφιβάλλω ότι γίνετε ... οχι οχι μεσο εφαρμογής του fb/messenger στο κινητό η οποία κάθετε και παρακολουθεί τα παντα (και μάλιστα βάση νόμου ) ετσι το να ταυτοποίησης ενα profile με ψευδώνυμο μετα απο λίγο καιρό ειναι παιχνιδάκι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, nhzt είπε εννοείς μέσω της κινητής; φίλε μιλάμε για Facebook όχι για NSA .... άλλο να υποκλέψουν τα στοιχεία σου από το facebook ( γι αυτό μιλάμε) και άλλο για hacking κινητού... το οποίο δεν αμφιβάλλω ότι γίνετε ... Το Whatsapp δεν ανηκει στο Facebook ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δώσε πόνο Μάρκο πάλι ΟΚ - Έλαβα γνώση θα πατήσουν για να φύγει αυτό το ενοχλητικό μήνυμα, χαλώντας τους την ”εμπειρία χρήσης” του fb μπροστά από τα news feed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, stelios18120 είπε Ρε άντε γεια. Μακριά από fb και λοιπές εφαρμογές φακελωματος. Με τον Τάκη τον Τσουκαλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, d4mage είπε Με τον Τάκη τον Τσουκαλά; Κάπως ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papageorge007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Περίεργο μου ακούγεται αυτό με την αναγνώριση προσώπου. Έστειλαν mail στους χρήστες με ενημερωμένους όρους και προϋποθέσεις, και προσπαθούν να το περάσουν σαν έναν τρόπο για να μην δημιουργούνται ψεύτικα προφίλ, με φωτογραφίες άλλων, αλλά δεν νομίζω να είναι μόνο αυτό το "σχέδιο" τους. Δεν ξέρω... πείτε με καχύποπτο, αλλά μετά τις τελευταίες διαρροές "προσωπικών στοιχείων", νομίζω πως κάτι πιο σημαντικό/κερδοφόρο κρύβετε από πίσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Είναι θέμα χρόνου να κάνουμε την διαδικασία που ζητάς απο το FB να σου αποστείλει όλα τα στοιχεία που αποθηκεύονται στους server τους και έπειτα διαγραφή λογαριασμού.Δεν μπορούμε όμως να γνωρίζουμε αν όντως τα σβήνουν... Ο καθένας μας το έχει για τους δικούς του λόγους,όμως όποιοι και να είναι δεν νομίζω οτι αξίζει να κρατήσουμε τον λογαριασμό. Το messenger ειναι βολικό,αλλά επίσης καταγράφει τα πάντα στο κινητό,οπότε θα σβηστεί και αυτό. Το πάνε σιγά σιγά μέσω παλαιάς εθνικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Νομίζω πως η πραγματική "είδηση" είναι ότι το fb ήδη αναγνωρίζει πρόσωπα, είτε ο χρήστης επιλέξει ναι είτε όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koufs Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, FrozGR είπε Διαβάζοντας τις απαντήσεις σας θέλω να κάνω μια ερώτηση. Αλήθεια, στην εποχή της πληροφορίας και του ανοιχτού διαδίκτυου γιατί σας πιάνει τόσο στρες "μη σας φακελώσουν"; Ναρκωτικά σπρώχνετε ή πουτάνες;! Ότι τι; Ποιος πιστεύετε ότι θα ασχοληθεί μαζί σας και για πιο λόγο ακριβώς;! την εποχή της πληροφορίας, δεν χρειάζεται να ασχοληθεί κάποιος μαζί σου, το κάνουν εξελιγμένοι αλγόριθμοι, και το κάνουν για όλους, δεν κουράζονται , ούτε βαριούνται και επίσης στον "ελεύθερο κόσμο", υπάρχουν κάποια δικαιώματα που αφορούν την ιδιωτικότητα, αν πχ ο ΟΤΕ κατέγραφε τις συνομιλίες σου, θα έπρεπε να σε ενοχλεί μόνο αν σπρώχνεις ναρκωτικά ή πουτάνες; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LibertaGR Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τώρα μένει να ζητήσει το ΑΜΚΑ των γιαγιάδων Για να μιλήσουμε σοβαρά όμως, όσο περνάει ο καιρός, θα γίνεται όλο δυσκολότερο να ξεφύγεις από αυτή τη κατάσταση. Δεν είναι μόνο τα κοινωνικά δίκτυα, ίσως αυτό είναι το λιγότερο. Αυτά τα δίκτυα είναι πλατφόρμες που φτιάχτηκαν για να μας εισάγουν στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Αύριο-μεθαύριο όλες οι συναλλαγές θα είναι ηλεκτρονικές και κανείς δεν θα μπορεί να ξεφύγει. Τώρα ας πούμε πατάνε ένα κουμπί και γίνεται ηλεκτρονικός πληστειριασμός. Η ταυτοποίηση είναι δεδομένη. Το αν σε ταυτοποιεί η τράπεζα ή το facebook για εμένα είναι το ίδιο πράγμα. Όποιος αρνηθεί να μπεί σε αυτόν τον χορό θα πρέπει να θεωρείται παράνομος. Τεράστιο θέμα αλλά οκ Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από LibertaGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FrozGR Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, koufs είπε αν πχ ο ΟΤΕ κατέγραφε τις συνομιλίες σου, θα έπρεπε να σε ενοχλεί μόνο αν σπρώχνεις ναρκωτικά ή πουτάνες; Μην συγκρίνεις 2 διαφορετικά πράγματα παλικάρι μου. Άλλο το να ξέρεις ποιος είμαι και ποιο είναι το προφίλ μου, άλλο το να *ΥΠΟΚΛΕΠΤΕΙΣ* προσωπικές μου συνομιλίες με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι όπως ακριβώς είπε κι ο φίλος πιο πάνω. ΕΣΥ επιλέγεις τι ακριβώς θα ποστάρεις στο προφίλ σου. Δεν σου φταίει κανένα Facebook από εκεί και έπειτα. Και στο λέω με απόλυτη σιγουριά γιατί τα βλέπω από μέσα. Σκέψου το διαφορετικά. Έχεις εσύ 1 δωμάτιο δικό σου. Λες όποιος θέλει ας μπει. Μπαίνω εγώ μέσα και αρχίζεις να με κοιτάς και σου λέω μην κοιτάς και μαλακίες τούμπανα. Δεν θα μου απαντούσες "δικό μου το δωμάτιο αν δεν σ'αρέσει φύγε"; ΜΗΝ συνδέετε την ΥΠΟΚΛΟΠΗ κρυφών δεδομένων με τη ΧΡΗΣΗ *ΔΗΜΟΣΙΩΝ* ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΣΑΣ. Φαίνεστε τραγικοί και άσχετοι περί του θέματος. Υστερόγραφο: Το να δημοσιεύεις κάτι στο προφίλ σου ακόμα και αν το χεις "μόνο για φίλους" σημαίνει "ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ" με βάση το καταστατικό του Facebook που οι ίδιοι αποδεχτήκατε κατά την εγγραφή σας. Κοινός οι άλλοι δε τα βλέπουν, το Facebook και οι Facebook Operators που διαχειρίζονται το social, έχουνε πρόσβαση και το έχετε αποδεχθεί αυτό. Αν δεν σας αρέσει; ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ! Εμ σας φιλοξενούν στο τζάμπα, μη τους τα πρήζετε κιόλας με την μανία καταδίωξης που χετε κάνει μόδα. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από FrozGR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonia.soulioti Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Προφανώς οι εγκληματίες η οποίος σκέπτεται να διαπράξει έγκλημα η οποίος ανώμαλος μακριά από Facebook και κοινωνικά δίκτυα. Αυτή η ζωή απαιτεί μυστικότητα και προσοχή και μακριά από φακελωμα... Προσωπικά πιστεύω ότι θα έπρεπε να γίνεται δίχως καμία συγκατάθεση με αποτέλεσμα να βγει στον αφρό το έγκλημα και οι εγκληματίες του. Το Facebook διαπράττει έργο προς την ανθρωπότητα και δεν το έχουμε καταλάβει ακόμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα