Miracle Worker Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καταλαβα, θα ειναι παλι μια λουπα στυλ: 1) "Αποδεχομαι-break" - "Πες μου κι αλλα-go to 2" 2) "Αποδεχομαι-break" - "Θελω να μαθω περισσοτερα-go to 3" 3) "Αποδεχομαι-break - "Δεν πειστηκα ακομα-return to 1" Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από Miracle Worker 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koufs Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 15 ώρες πριν, FrozGR είπε Μην συγκρίνεις 2 διαφορετικά πράγματα παλικάρι μου. Άλλο το να ξέρεις ποιος είμαι και ποιο είναι το προφίλ μου, άλλο το να *ΥΠΟΚΛΕΠΤΕΙΣ* προσωπικές μου συνομιλίες με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι όπως ακριβώς είπε κι ο φίλος πιο πάνω. ΕΣΥ επιλέγεις τι ακριβώς θα ποστάρεις στο προφίλ σου. Δεν σου φταίει κανένα Facebook από εκεί και έπειτα. Και στο λέω με απόλυτη σιγουριά γιατί τα βλέπω από μέσα. Σκέψου το διαφορετικά. Έχεις εσύ 1 δωμάτιο δικό σου. Λες όποιος θέλει ας μπει. Μπαίνω εγώ μέσα και αρχίζεις να με κοιτάς και σου λέω μην κοιτάς και μαλακίες τούμπανα. Δεν θα μου απαντούσες "δικό μου το δωμάτιο αν δεν σ'αρέσει φύγε"; ΜΗΝ συνδέετε την ΥΠΟΚΛΟΠΗ κρυφών δεδομένων με τη ΧΡΗΣΗ *ΔΗΜΟΣΙΩΝ* ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΣΑΣ. Φαίνεστε τραγικοί και άσχετοι περί του θέματος. Υστερόγραφο: Το να δημοσιεύεις κάτι στο προφίλ σου ακόμα και αν το χεις "μόνο για φίλους" σημαίνει "ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ" με βάση το καταστατικό του Facebook που οι ίδιοι αποδεχτήκατε κατά την εγγραφή σας. Κοινός οι άλλοι δε τα βλέπουν, το Facebook και οι Facebook Operators που διαχειρίζονται το social, έχουνε πρόσβαση και το έχετε αποδεχθεί αυτό. Αν δεν σας αρέσει; ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ! Εμ σας φιλοξενούν στο τζάμπα, μη τους τα πρήζετε κιόλας με την μανία καταδίωξης που χετε κάνει μόδα. 'τραγικοί και άσχετοι' δεν είναι χαρακτηρισμοί που ταιριάζουν σε συζήτηση, σου τους επιστρέφω αλλά φαίνεται δεν κατάλαβες, το θέμα δεν είναι αυτά που δημοσιεύεις, αλλά αυτά που μαθαίνουν για σένα από αυτά που δημοσιεύουν άλλοι, από cookies, metadata κλπ, για αυτά δεν έχεις υπογράψει καμμία συμφωνία, αλλά μάλλον είναι ψιλά γράμματα ή ακατανόητα για κάποιους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FrozGR Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, koufs είπε 'τραγικοί και άσχετοι' δεν είναι χαρακτηρισμοί που ταιριάζουν σε συζήτηση, σου τους επιστρέφω αλλά φαίνεται δεν κατάλαβες, το θέμα δεν είναι αυτά που δημοσιεύεις, αλλά αυτά που μαθαίνουν για σένα από αυτά που δημοσιεύουν άλλοι, από cookies, metadata κλπ, για αυτά δεν έχεις υπογράψει καμμία συμφωνία, αλλά μάλλον είναι ψιλά γράμματα ή ακατανόητα για κάποιους Είναι τελείως χαζή αυτή σου η ανησυχία μιας και με την ίδια λογική να στραφείς απέναντι σε οποιονδήποτε "περίεργο" πάει και ρωτήσει για σένα να μάθει απ'τη γειτόνισσα, τον μπακάλη της γειτονιάς, τον φούρναρη απέναντι και την Νικολέτα που φοράει μίνι και μένει απέναντι στον πρώτο. Για να γνωρίζουν όλοι αυτοί πράγματα για σένα και να τα μάθει ο εκάστοτε "περίεργος", εσύ τα έκανες με κάποιο τρόπο γνωστά. Σε απλά Ελληνικά και περιεκτικά: Ξεκολλάτε. Κανείς δε χέστηκε να μάθει προσωπικά πράγματα για εσάς. Είναι ΚΑΘΑΡΑ εμπορική χρήση η συλλογή πληροφοριών με σκοπό τη στοχευμένη διαφήμιση. ΔΕΝ απειλήτε η προσωπική σας ζωή με το να σας δείξει βρακί συγκεκριμένης εταιρείας και ποιότητας επειδή εσύ νωρίτερα έψαχνες στο ίντερνετ για βρακιά. Είναι εμπορικό τερτίπι, αλλά δε θα πεθάνεις κιόλας επειδή προσπαθεί να σε πείσει να αγοράσεις από "δικό του πωλητή". Αυτά τα 2 μόνο, και τα εξηγώ όσο πιο απλουστευμένα γίνεται. Σταματήστε να κάνετε σαν κάτι 50+ θείες στο facebook με μανία καταδίωξης "προσπαθουν να με χακάρουν" επειδή κάποιος από τη λίστα τους κόλλησε malware μπαίνοντας σε κάποια δημόσια διεύθυνση και κατεβάζοντας άθελα του κάποιο αρχείο το οποίο αυτοματοποιημένα έστειλε προσωπικό μήνυμα σε όλη του τη λίστα. Δε προσπαθεί να σας χακάρει. Από αφέλια μολύνθηκε ο υπολογιστής του. Καταλάβετε λίγο ότι πιθανότατα ΔΕΝ είστε το κέντρο του κόσμου. Καθώς και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ΚΑΝΕΙΣ στην πράξη να μη χέστηκε να σας στοχεύσει προσωπικά. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από FrozGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koufs Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 προφανώς και κανείς από εμάς (άντε σχεδόν κανείς, για να αφήσω περιθώρια μην παρεξηγηθεί κάποιος) δεν είναι στο κέντρο του κόσμου και δεν κάθεται κανείς να ασχολείται προσωπικά με μας, αλλά υπάρχουν αλγόριθμοι (που γίνονται κάθε μέρα και καλύτεροι) που μαζεύουν στοιχεία (νόμιμα και παράνομα) και τα διαστυρώνουν - συσχετίζουν κλπ, και μαζί με άλλα στοιχεία τα οποία είναι αόρατα εκτός και αν είσαι ειδικός στην πληροφορική (όπως metadata, διάφορα IDs, cookies, αριθμούς τηλεφώνου κλπ). το άρθρο αναφέρεται στα στοιχεία που εν αγνοία σου μαζεύει το Φβ, στην προκειμένη, φωτος που δεν έχεις στείλει εσύ, αλλά πχ ένας συμμαθητής σου από τη σχολή, αλλά είσαι και εσύ μέσα, και αυτό είναι η κορυφή του παγόβουνου απλά για να γίνεται κουβέντα, φβ δεν έχω, οπότε κλάιν μάιν προσωπικά, ούτε διαφημίσεις βλέπω (τις κόβει το ρούτερ μου) οπότε πάλι κλάιν μάιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FrozGR Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, koufs είπε προφανώς και κανείς από εμάς (άντε σχεδόν κανείς, για να αφήσω περιθώρια μην παρεξηγηθεί κάποιος) δεν είναι στο κέντρο του κόσμου και δεν κάθεται κανείς να ασχολείται προσωπικά με μας, αλλά υπάρχουν αλγόριθμοι (που γίνονται κάθε μέρα και καλύτεροι) που μαζεύουν στοιχεία (νόμιμα και παράνομα) και τα διαστυρώνουν - συσχετίζουν κλπ, και μαζί με άλλα στοιχεία τα οποία είναι αόρατα εκτός και αν είσαι ειδικός στην πληροφορική (όπως metadata, διάφορα IDs, cookies, αριθμούς τηλεφώνου κλπ). το άρθρο αναφέρεται στα στοιχεία που εν αγνοία σου μαζεύει το Φβ, στην προκειμένη, φωτος που δεν έχεις στείλει εσύ, αλλά πχ ένας συμμαθητής σου από τη σχολή, αλλά είσαι και εσύ μέσα, και αυτό είναι η κορυφή του παγόβουνου απλά για να γίνεται κουβέντα, φβ δεν έχω, οπότε κλάιν μάιν προσωπικά, ούτε διαφημίσεις βλέπω (τις κόβει το ρούτερ μου) οπότε πάλι κλάιν μάιν Τελείως κλάιν η συλλογή πληροφοριών στην οποία αναφέρεσαι. Κι αν θες να ακούσεις κ μια αντίθετη γνώμη, επειδή είμαι στο διαδίκτυο απ'το 1995 και πρόλαβα την ΜΗ στοχευμένη ακόμα διαφήμιση μέχρι και μέσω του δωρεάν τότε "X-Treme" Internet Provider που για να συνδεθείς με dialup σύνδεση έπρεπε να συνδεθείς μέσω της εφαρμογής τους η οποία φόρτωνε ΟΛΗ την κάτω πλευρά της οθόνης σου με διαφημίσεις.. ε οκ, από στοχευμένη και μη στοχευμένη, χίλιες φορές στοχευμένη διαφήμιση και να βλέπω πράγματα που με ενδιαφέρουν παρά να διαφημίζονται σερβιέτες στην οθόνη μου και να αναρωτιέμαι "για ποιον τα λένε". Στεναχωριέμαι για σένα έτσι όπως σε περιγράφεις. Ούτε Facebook να βλέπεις ξέκωλη συμμαθήτρια από το Δημοτικό / Γυμνάσιο / Λύκειο να παραπονιέται που δε παντρεύτηκε ακόμα.. ούτε στοχευμένες διαφημίσεις που θα σε κάνουνε να αγοράσεις ένα κάρο αχρείαστα για εσένα πράγματα με σκοπό να καταλάβεις μετέπειτα ότι κακώς τα πήρες και να ψάχνεσαι να τα σπρώξεις μισή τιμή στην κοινότητα του Insomnia. Δε γίνονται έτσι οι σωστές φιλίες φίλε koufs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα