kronos73 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, είδα ότι πλέον το Netflix έχει αρκετά παιδικά στα ελληνικά. Μετά από 3 μήνες συνδρομής αποφάσισα να δώσω λίγο ποικιλία στην κόρη (5μιση) μου αφού καλά τα παιδικά του Star και του Nickelodeon αλλά πολλές και οι διαφημίσεις. Ξεκινήσαμε με τον Αρχιμπόμπιρα (τη σειρά του boss baby) και το Llama Llama που μου φάνηκε πιο συμπαθητικό. Εσείς τι προτείνετε; Ποιες σειρές θεωρείτε κατάλληλες - ωραίες για αυτήν την ηλικία; Προφανώς μπορεί να γίνει συζήτηση και για σειρές για άλλες ηλικίες. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από kronos73 2
kronos73 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, Putman είπε Thundrcats να δει Εννοείς Thundercats? Το 5χρονο, σοβαρά;
Putman Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 22 λεπτά πριν, kronos73 είπε Εννοείς Thundercats? Το 5χρονο, σοβαρά; Ας δει peppa το γουρουνάκι τότε. 2 1
Dr_Slump Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Έχει ThunderCats μεταγλωττισμένα το Netflix; Να γραφτώ πάλι; 😮
Arkin Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, Dr_Slump είπε Έχει ThunderCats μεταγλωττισμένα το Netflix; Να γραφτώ πάλι; 😮 Και εσύ 5? 😛
Dr_Slump Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 13 ώρες πριν, Arkin είπε Και εσύ 5? 😛 Δηλαδή;
mezger Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχει PJ Masks, που παίζει και αλλού αλλά είναι ευκολία να το έχεις κατα παραγγελία. Αρκετά ενδιαφέρουσα είναι και αυτή https://www.netflix.com/title/80130521 - The Worst Witch , live action, ολιγον από Harry Potter στο πιο ήπιο και κοριτσίστικο. Το έχει για 7+, αλλά μου φαίνεται υπερβολικό - η δικιά μου δεν είναι καλά καλά 5 και βλέπει ήδη Winx, Scooby Doo και άλλα που είναι υποτίθεται για μεγαλύτερα παιδιά. Μην αποκλείσεις γενικώς τα 7+ δηλαδή, θέλουν ένα τσεκάρισμα. Επίσης κάτι που φχαριστήθηκα κι εγώ: https://www.netflix.com/title/80011621 . Εγγύηση ο Μπομπ. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από mezger 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα