Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα βοήθεια στην επιλογή συσκευής που χρειάζομαι για να επεκτείνω το δίκτυο στο σπίτι μου. Ιδανικά αυτό που θα ήθελα είναι η συσκευή που θα χρησιμοποιήσω να λαμβάνει μέσω wifi και να εκπέμπει μέσω wifi και μέσω ethernet. Αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει με ποια από τις συσκευές του τίτλου μπορώ να έχω αυτό που χρειάζομαι.

Δημοσ.

Γιατί απέκλισες τα powerlink ; νομίζω είναι ιδανική λύση για την ανάγκη σου, μπορείς να βρεις ένα που να εχει και wifi και είσαι κομπλέ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 22/4/2018 at 09:57, kondim7 said:

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα βοήθεια στην επιλογή συσκευής που χρειάζομαι για να επεκτείνω το δίκτυο στο σπίτι μου. Ιδανικά αυτό που θα ήθελα είναι η συσκευή που θα χρησιμοποιήσω να λαμβάνει μέσω wifi και να εκπέμπει μέσω wifi και μέσω ethernet. Αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει με ποια από τις συσκευές του τίτλου μπορώ να έχω αυτό που χρειάζομαι.

α.repeater,παιρνει ασυρματα δινει ασυρματα.

β.powerline.Παιρνει απο μια πριζα ρευματος και δινει σε μια αλλη πριζα ρευματος.απο εκει ειτε ethernet ειτε wireless φτανεις εκει που θες.

γ.καλωδιο ethernet.

to access point παιρνει με καλωδιο δινει ασυρματα και με καλωδιο.

router,.παιρνει με καλωδιο δινει ασυρματα και με καλωδιο αλλα καμια σχεση για την χρηση που το θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...