anna_tz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα που νομίζω θα έχουν και πολύ άλλοι. Όταν πάω να αντιγράψω CD on the fly ή γενικά CD στον σκληρό δίσκο τότε ο επεξεργαστή μου χρησιμοποιείται 100% μήπως ξέρετε πως μπορώ να αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimmu_Borgir Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 kalwshr8es sto forum! Pi8anotata einai fusiologiko an exeis IDE cdrom cdr. Ti epeksergasth exeis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anna_tz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Σε ευχαριστώ. Λοιπόν ο επεξεργαστής μου είναι 1.9 P4 512MB RAM ναι αλλα το πρόβλημα αυτό δεν το είχα. Όταν κάνω φορμάτ όλα είναι εντάξει μετά απο κάμποσο καιρό αφού έχω κάνει και τα windows updates ξαφνικά μου παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα. Μήπως είναι απο τα windows updates ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anna_tz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Να διευκρινήσω πως έχω WindowsXP Professional μα να αποσχολείται 100% ένας επεξεργαστής κοντά στα 2 Ghz ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Εχεις κοιτάξει αν είναι ενεργοποιημένο το DMA των συσκευών σου; Αν δεν είναι ενεργοποίησέ το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anna_tz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Πως μπορώ να το ενεργοποιήσω που πρέπει να πάω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Πως μπορώ να το ενεργοποιήσω που πρέπει να πάω ; Ο υπολογιστής μου δεξί κλίκ--->Διαχείριση-->Διαχείριση συσκευών-->Ελεγκτές IDE ATA/ATARI Πρωτεύων δίαυλος IDE-->δεξί κλίκ-->ιδιότητες. Εκεί πάμε στην καρτέλα που λέει Ρυθμίσεις για προχωρημένους. Κοιτάμε αν είναι ενεργοποιημένο το DMA άν όχι και γίνεται το ενεργοποιούμε. Το ίδιο κάνουμε και στον Δευτερεύων δίαυλος IDE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anna_tz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Λοιπόν θα σου γράψω ακριβώς τι ρυθμίσεις έχει στο primary και secondary IDE: ----------------------------------------------------------------------------------------- PRIMARY IDE: Device 0: Device type: Auto Detection (einai standard den mporeis na to alakseis) Transfer Mode: DMA if available Current Transfer Mode: Ultra DMA Mode 5 Device1: Device type: Auto Detection Transfer Mode: DMA if available Current Transfer Mode: Not Applicable SECONDARY IDE: Device 0: Device type: Auto Detection (einai standard den mporeis na to alakseis) Transfer Mode: PIO only Current Transfer Mode: PIO Mode Device 1: Device type: Auto Detection (einai standard den mporeis na to alakseis) Transfer Mode: DMA if available Current Transfer Mode: Ultra DMA Mode 2 --------------------------------------------------------------------------------------------- Δοκίμασα και άλλαξα απο το Secondary IDE την επιλογή : Transfer Mode: PIO only ΣΕ Transfer Mode: DMA if available παρατήρησα όμως πως το Current Transfer Mode παράμενε PIO Mode Έκανα ένα copy paste απο CD και ο επεξεργαστής πάλι στο 100%. Τι να κάνω έχω απογοητευτεί . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sidarta Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 ti burner exeis??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anna_tz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Lite-on 24x10x40 Γιατί παίζει ρόλο ο burner ??? Γενικά όταν πετάω αρχεία απο (cd-rom ή dvd-rom ή burner) στον σκληρό δίσκο ή όταν αντιγράφω on the fly τότε ο επεξεργαστείς χρησιμοποιείται 100%. Τι μπορώ να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 To cdrw einai secondary slave? An nai, allaxe to k kanto secondary master. Polles fores einai shmantiko... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sidarta Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 go to device manager right click on the lite-on drive and select "uninstall" then reboot and it should be back in dma mode then Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.