passenger57 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Έχω έναν εξωτερικό σκληρο δίσκος 1 Τ WD Elements usb ο οποίος δεν αναγνωρίζεται από κανέναν υπολογιστή με οποιοδήποτε τρόπο. Δεν έχει πέσει κάτω και απλά χρησιμοποιούνταν για αποθήκευση φωτογραφιών. Δεν ανάβει κανένα λαμπάκι...δεν γνωρίζω αν έχει και κάποιο - νομίζω όχι. Μου το έφεραν...είναι εντός εγγύησης αλλά από MEDIAMARKT μου είπαν πως δεν εγγυούνται πως τα δεδομένα θα σωθούν όταν επιστραφεί στην WD....Πώς μπορώ να πάρω τα δεδομένα από μέσα ; Γνωστή θύρα εάν τον ανοίξω έχει ώστε να τον συνδέσω σε μια θήκη; Νομίζω όχι.... Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από passenger57 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Εαν τον ανοίξεις για να βαλεις τον δισκο σε αλλη θήκη , θα χάσεις την εγγύηση.. Το μόνο που μπορείς να κάνεις , ειναι την στιγμή που τον συνδέεις να τον εχεις κοντα στο αυτι σου για να ακουσεις εαν ακουγεται κατι απο μέσα.. εαν δεν ακουγεται τιποτα , ή δεν παράγονται καθόλου δονήσεις (σημαδι οτι λειτουργεί ο δίσκος) , δεν μπορείς να κανεις κατι. Το μαγαζί θα σου αντικαταστήσει το μηχάνημα , οχι το περιεχόμενο. Και εαν ειχες μεσα σημαντικά αρχεία , παντα τα κρατάμε και σε 2ο μέρος για ασφάλεια. Το μονο που μπορείς να δοκισμάσεις ειναι με άλλο καλωδιο usb... απο εκει και πέρα τιποτα αλλο. δυστηχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) μονο αν δοκιμασεις το σκληρο σαν εσωτερικο. αν ειναι 2,5 αρης usb 3 ειναι αμφιβολο οτι θα εχει υποδοχη sata οποτε αστο. αν ειναι 3,5αρης προσωπικα θα τον ανοιγα ακομα και με ρισκο ο δισκος τελικα να ειναι χαλασμενος να τον πεταξω στα σκουπιδια, χανοντας την εγγυηση. γιατι με rma δεδομενα δεν προκειται να παρεις, δεν θα ασχοληθουν καν, θα σου δωσουν νεο σκληρο. δεν ξερω το συκεκριμενο μοντελο αλλα αν το κανεις προσεκτικα και αν δεν εχει καποιο ενοχλητικο sticker, το ξαναμονταρεις και δεν χανεις την εγγυηση. αν ο δισκος μεσα ειναι ΟΚ το να παρεις καινουργια θηκη δεν ειναι θεμα. το ξαναλεω αυτα για 3.5, οι usb3 2,5αρηδες συνηθως δεν εχουν sata υποδοχη. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα