Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουν περάσει από τα χέρια μου 2 Arieli εσπρεσιέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος ειδικά για τα λεφτά που εχω δώσει, αυτή πάντως προσωπικά την θεωρώ πολύ άσχημη.

• Like 2
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Την έχω καιρό τώρα. 

Αξίζει η καφετέρια. 

Παίρνω καφέ από Κόφι island με κοκκομετρία (;) 2.5 και βγάζει τέλειο καφέ

Δημοσ.

Εγω παλι εχω κακη γνωμη για τις Arielli (εχουν περασει 3 απο τα χερια μου κια ειχα παντα θεματα) αλλα για τα λεφτα της ειναι πιστευω οκ.

• Confused 1
Δημοσ.

ενταξει ειναι φθηνες αλλα οχι ποιοτικές, 

προσωπικη μου αποψη ειναι για καποιον που εχει απαιτήσεις στον καφε δεν αξιζει μακροπρόθεσμα..

εχω αλλαξει 3-4 φθηνές και μεχρι να παρω την krups που εχω τσαμπα πετουσα καφε 😛

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/11/2018 στις 12:46 ΠΜ, zacharis1955 είπε

Αυτή είναι η ίδια με την αρχική του θέματος ;

Νόμιζα πως είχε λήξει η προσφορά πατώντας στους συνδέσμους των πρώτων μηνυμάτων και μόλις είδα πως αυτή εδώ είναι ακόμα διαθέσιμη,οπότε λέω να την παραγγειλω...

υγ. Επειδή δεν έχω παραγγείλει ξανά. Για αποστολη στο χώρο μου εντός Αττικής επιλέγω Αθηνα-διανομή  με έξοδα 3€ ή υπόλοιπη Ελλάδα με κούριερ 7€;

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από a16
Δημοσ.
2 ώρες πριν, a16 είπε

Αυτή είναι η ίδια με την αρχική του θέματος ;

Νόμιζα πως είχε λήξει η προσφορά πατώντας στους συνδέσμους των πρώτων μηνυμάτων και μόλις είδα πως αυτή εδώ είναι ακόμα διαθέσιμη,οπότε λέω να την παραγγειλω...

υγ. Επειδή δεν έχω παραγγείλει ξανά. Για αποστολη στο χώρο μου εντός Αττικής επιλέγω Αθηνα-διανομή  με έξοδα 3€ ή υπόλοιπη Ελλάδα με κούριερ 7€;

Ευχαριστώ

Αθήνα-διανομή...

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...