Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στα ιδια χρηματα βρηκα vega 64 και 1080 ti.η οθονη μου εχει freesync 2 αλλα η ti ειναι σιγουρα καλυτερη καρτα.τι κανω;

η καρδια μου λεει ti.(να δωσεις ιδια χρηματα για να παρεις κατι κατωτερο;η καλυτερη αποδοση της ti δεν θα καλυψει το πλεονεκτημα του freesync;)

Δημοσ.

Πάρε και τις δύο.

Τι παιχνίδια παίζεις;

Ποιά είναι η οθόνη;

Σε ποιές υλοποιήσεις είσαι ανάμεσα;

Δημοσ.

αν πεζεις στα 60 hz  μονο τοτε σε Τι  γτ θα ειναι καρφομενα λογικα ..

ομως προτιμησε vega λογω freesync , θα εισαι  smooth .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν είχες οθόνη με freesync η επιλογή θα ήταν καθαρή και θα ήταν η 1080ti.Καλό θα ήταν να ξέρουμε και σε τί ανάλυση-hz  παίζεις.

Η vega θα κρατήσει περισσότερο smooth όσο περνάνε τα χρόνια και πέφτουν τα frames κάτω από 60. Αν αλλάζεις συχνά κάρτα πάρε την 1080 ti.

Θα έπρεπε η επιλογή σου από την αρχή να συνδυάζει μια λύση freesync monitor+ vega ή gsync+geforce.

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.

ti,ειναι γελοια η amd που τιμολογει τοσο ψηλα την αθλιοτητα που λεγεται vega, καρτα 500$ ειναι το vega τοσο επρεπε να κανει

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

ενω η ti που ειναι καρτα των 650-700ευρω ποσο κανει ειπαμε?

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=gtx+1080+ti

Πότε είχε 650€ η 1080Ti; 730-750€ είχανε (σε τιμές Ευρώπης, όχι κλεφτοκοτακιστάν) το καλοκαίρι οι φθηνές υλοποιήσεις.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Πότε είχε 650€ η 1080Ti; 730-750€ είχανε (σε τιμές Ευρώπης, όχι κλεφτοκοτακιστάν) το καλοκαίρι οι φθηνές υλοποιήσεις.

ναι καπου τοσο ειχε απλα δεν θυμομουν ακριβως 

αλλα σε καμια περιπτωση δεν αξιζει να κοστιζουν πανω απο 1000 ευρω

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

ναι καπου τοσο ειχε απλα δεν θυμομουν ακριβως 

αλλα σε καμια περιπτωση δεν αξιζει να κοστιζουν πανω απο 1000 ευρω

με 1000 ευρώ κανεις XBOX ONE X SLI και έχεις 4K/60fps

Δημοσ.

καλησπερα,144hz με αναλυση 2560x1440.

σιγουρα με freesync θα ειναι πιο smooth αλλα κανει ιδια λεφτα με την ti και μην σου πω οτι μεχρι και η απλη 1080 ειναι καλυτερη..και οι δυο ειναι υπερτιμολογημες(ti και vega)αλλα νομιζω η vega πολυ περισσοτερο.

επισης ηθελα να ρωτησω ποια η διαφορα αναμεσα σε freesync και freesync 2.

εν κατακλειδι οπως ειπα η καρδια μου λεει ti απλως εψαχνα μηπως υπαρχει καποιος πολυ ισχυρος λογος να αλλαξω αποψη..

Δημοσ.

Αν έχεις σκοπό να την κρατήσεις για 3-4 χρόνια με την ίδια οθόνη,η vega ίσως αξίζει περισσότερο και θα το καταλάβεις αργότερα.

Αλλιώς χτυπάς ti που για κανα χρόνο ακομα δεν θα σε νοιάζει το adaptive sync,και μετά βλέπεις είτε αλλάγή οθόνης ,είτε μελλοντική amd λύση.

Επειδή υποθέτω πως σε vega δεν θα βρίσκεις και καμια 'σοβαρή' υλοποίηση ,μάλλον η ti ακούγεται σοφότερη επιλογη.Πιστεύω κιολας οτι σε μεταπώληση μετα απο κανα δυο χρόνια θα πιάσει περισσότερα η ti.

Αν βρεις καλή vega με κανα 100ρι πιο λιγα οκ.

Στο ίδιο δίλλημα ήμουν και εγώ πριν 5 μηνες,έβρισκα μόνο reference vega με 700 και top ti(s) με 800 κ κατι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και νομιζω οτι το θεμα ειναι τρολ....εν τουτοις με ξεπερνα το γεγονος οτι πολλοι το συζητουν σοβαρα δυο καρτες η 1080Τι 35% γρηγοροτερη τουλαχιστον του αποτυχημενου vega και να γραφουμε για freesync δηλαδη το  freesync ειναι σημαντικοτερο ενω θα λειπουν καμια 20 frames απο το  vega αναλογα με την εφαρμογη fuck the logic

Συνοψιζοντας ειχα 1080 (λιγο γρηγοροτερη απο το vega donkey) και τωρα 1080Τι καμια επαφη σε επιδοσεις και ειδικα σε  4Κ  15 καρε ττο ελαχιστο πανω και επιτελους playable crisis3 very high@4K.....τα περι freesync ειναι  κουραφεξαλα  η διαφορα τους  σε επιδοσεις ειναι χαος

Επεξ/σία από Qless
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...