stryder Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μην με λιντσάρετε είμαι φανατικός του God of war αλλά μόνο εγώ πιστεύω ότι αυτή η έκρηξη συναισθημάτων οφείλετε σε ανασφάλεια επειδή ήξερε πόσο μεγάλες και ριζικές αλλαγές έκανε στο παιχνίδι και χάρηκε που δεν έγινε χαμός???? πάρα το ότι πραγματικά τα περίμενε όλα αυτά και συγκινήθηκε, όπως και να έχει οι απόψεις πάντα διίστανται.
Fotis13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Επος απο τα καλυτερα games στην ιστορια . Εκανα εξαιρετικη δουλεια στην Santa monica ,το επιπεδο παραγωγης αγγιζει πρωτογνωρα επιπεδα . Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από Fotis13
polaki Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Στις 4/21/2018 στις 8:54 ΜΜ, anthkout είπε πολυ σωστα, ειναι τεχνη, μπραβο τους και ολα αυτα τα ωραια, αλλα να σκεφτονται κ τον καταναλωτη, βαλτε τα παιχνιδια 30€ και κανεις δεν θα παιρνει αντιγραφες. οχι 70€ !! Στα 30 το 24% δηλαδή τα 6 ευρώ είναι ΦΠΑ. Από τα 24 ευρώ πρέπει να βγάλει λεφτά το μαγαζί πχ Πλαίσιο, το κανάλι διανομής, η διαφήμιση του τίτλου και οι προγραμματιστές. Νομίζω τα 30 είναι λίγα, αλλά τα 50 είναι λίγο πιο ρεαλιστικό! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα