arislimp Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 14 ώρες πριν, kotronas είπε Δηλαδή ρε φίλε εγώ που πουλάω τυρόπιτες να βάλω δημόσια τα κλάματα να πάτε όλοι να αγοράστε τυρόπιτες,να κλάψω ρε 2ημέρες εάν είναι έτσι. Γιαυτό που λες... Εσυ εισαι τυροπιττάς και δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο.... και ο barlog ειναι εκατομυριούχος και τον ξέρει ο μισός πλανήτης. Μάντεψε ποίος απο τους δυο σας σκέφτεται λάθος
bahamut_zero Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 36 λεπτά πριν, chris_g92 είπε Εχω ιδεα και ποσο κοστιζει αλλα κερδιζουν και πολλα. Επισης η τιμη δεν θα ειναι υψηλη μονο στο λανσαρισμα , θα συνεχισει να ειναι αρκετα και αργοτερα. Σε αυτο βεβαια εχει μεριδιο ευθηνης και η Sony. τις τιμες τις καθοριζει η ζητηση και η προσφορα, δειτε τα κλασσικα προσφατα παραδειγματα των grand theft auto V και Last Guardian, και δειτε ποτε εφαγαν price drops.
Raptorex Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα video games δεν είναι τίποτα περισσότερο από προιόντα ψυχαγωγίας.Ο barlog θα μπορούσε να είχε αφήσει τους δημόσιους θεατρινισμούς στην άκρη.Προσωπικά δεν μου αρέσει η κατεύθυνση του νέου god of war.O παλιός kratos ήταν πολυβασανισμένος, αδίστακτος, αιμοδιψής, αποφασιμένος να εκδικηθεί με κάθε κόστος ,όλα του τα ελαττώματα τον έκαναν όμως μοναδικό antihero.Ο ώριμος kratos μου είναι αδιαφόρος.Βέβαια καταλαβαίνω ότι έπρεπε να εξελίξουν το παιχνίδι και το χαρακτήρα. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από Raptorex
Hatsos Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 54 λεπτά πριν, chris_g92 είπε Εχω ιδεα και ποσο κοστιζει αλλα κερδιζουν και πολλα. Επισης η τιμη δεν θα ειναι υψηλη μονο στο λανσαρισμα , θα συνεχισει να ειναι αρκετα και αργοτερα. Σε αυτο βεβαια εχει μεριδιο ευθηνης και η Sony. Μπα η Sony τις ρίχνει τις τιμές της, στο επίπεδο της Nintendo δεν είναι
KilliK Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε Νομίζω ότι ο φιλος που παραθέτεις δεν αναφέρθηκε καν στο GoW κ τα production values του. Τι δλδ το Star Wars είναι τέχνη (σινεμά) επειδή εχει υψηλά production values ενώ πχ η «έβδομη σφραγίδα» δεν είναι επειδή είναι φτηνιάρικο; Και τα δυο ανήκουν στην τέχνη του σινεμά. Μιλάς λοιπόν γενικως για το μεσο των videogames, ασχετως κοστους παραγωγης. Οπότε αν θες εξηγησε για ποιο λόγο θεωρείς ότι τα βιντεοgames δεν είναι ένα νεο είδος τέχνης ή δεν ανήκουν σε κάποιο ήδη υπάρχον; Το ρωτάω γιατί γνωρίζοντας τον ορισμό της «τέχνης» μου φαίνεται λίγο άβασιμη η άποψη αυτη... Αν εννοεις ότι δεν έχουν φτάσει ακόμα στο στάδιο της ωρίμανσης, οκ δεκτό. Αλλά όχι ότι δεν είναι τέχνη. Τα ίδια έλεγε και η γιαγιά μου για τα κόμιξ κάποτε.. production values δεν αφορουν το κοστος παραγωγης αλλα το ποσο ποιοτικο ειναι το ολο presentation. επισης οχι το Star Wars δεν θεωρειται καλλιτεχνικο επειδη φτιαχτηκε με την τεχνη του σινεμα. με αυτη την λογικη και τα πορνο ειναι τεχνη. δεν ξερω για τον φιλο, αλλα ο μεσος παικτης σιγουρα θα νομιζει οτι ενας τιτλος μεγεθους οπως το GOD4, με τα απιστευτα γραφικα, τους ταλαντουχους voice actors τους, το εντυπωσιακο art design, τα κινηματογραφικα cinematics, το αψεγαδιαστο sound design και το φοβερο soundtrack, κοκ, ολα αυτα μαζι δεν μπορει πρεπει να αποτελουν καποιο ειδος τεχνης αφου τα συνανταμε και στον κινηματογραφο. αλλα δεν ειναι ετσι. αν αφαιρεσεις τα επιμερους καλλιτεχνικα στοιχεια, τι σου μενει; τα gameplay mechanics. τα οποια ειναι αυτα που οριζουν και καθοριζουν αυτο που αποκαλουμε βιντεοπαιχνιδι, και το διαφοροποιουν απο τα αλλα μεσα διασκεδασης οπως ειναι το σινεμα, το βιβλιο, η μουσικη, κτλ. και σε ρωταω εφοσων γνωριζεις τι ειναι τεχνη. ειναι το combat system του GOW4 τεχνη; τα QTE ειναι τεχνη; το να ριχνεις το τσεκουρι και να κανεις combos επι 20 ωρες, ειναι τεχνη; μπορεις να πεις οτι το GOW4 ειναι ενα Star Wars των βιντεογκειμς. υψηλα production values και διασκεδαζει τις μαζες. αλλα ποια ειναι η Eβδομη Σφαργιδα των βιντεογκειμς; υπαρχει πουθενα τετοιο πραμα; που να στεκει αυστηρα το ιδιο απο μονο του ως τεχνη και οχι απλως οτι φταιχτηκε μεσω αλλων τεχνων; Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από KilliK
hexenlord Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Το βιντεο ειναι ξεκαθαρα διαφημιση για το παιχνιδι. Ταχαμ ταχαμ, να διαβασει τα ριβιουζ, να δει τι γραφει ο κοσμος, φοβερο αγχος, νευρικοτητα, στρες, δακρυ, τα παιδια μου θα μεινουν στο δρομο, και ολα αυτα πιασμενα στην καμερα βεβαιως βεβαιως και καπακια ανεβασμα στο ιντερνετς ωστε να γινει βαιραλ κια να τσιμπησει ο μεσος καταναλωτης-προβατο(αλλιως να χαμε να λεγαμε). Πιο μαρκετινιστικο κολπο πεθαινεις. Εχοντας πει αυτο ομως, σε καμια περιπτωση, δεν μειωνεται: Το παιχνιδι, που ειναι απιστευτα μαμηστερο Οι εργατωρες και η δουλεια που εχει πεσει απο πισω, απο εκατονταδες ατομα η ευχαριστηση που εχει να δωσει στον παιχτη. Απλα, μην ειστε προβατα. Τα παραπανω ισχυουν για ολα τα στρατοπεδα κονσολων (κοινως, οποιος και αν το εκανε). 1
gtajunkie Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, KilliK είπε αλλα δεν ειναι ετσι. αν αφαιρεσεις τα επιμερους καλλιτεχνικα στοιχεια, τι σου μενει; τα gameplay mechanics. τα οποια ειναι αυτα που οριζουν και καθοριζουν αυτο που αποκαλουμε βιντεοπαιχνιδι, και το διαφοροποιουν απο τα αλλα μεσα διασκεδασης οπως ειναι το σινεμα, το βιβλιο, η μουσικη, κτλ. και σε ρωταω εφοσων γνωριζεις τι ειναι τεχνη. ειναι το combat system του GOW4 τεχνη; τα QTE ειναι τεχνη; το να ριχνεις το τσεκουρι και να κανεις combos επι 20 ωρες, ειναι τεχνη; γιατί πρέπει σώνει και καλά να απομονώσουμε κάτι στα επιμέρους στοιχεία από τα οποία φτιάχτηκε? Δεν κρίνουμε κάτι σαν σύνολο? 3 ώρες πριν, KilliK είπε μπορεις να πεις οτι το GOW4 ειναι ενα Star Wars των βιντεογκειμς. υψηλα production values και διασκεδαζει τις μαζες. αλλα ποια ειναι η Eβδομη Σφαργιδα των βιντεογκειμς; υπαρχει πουθενα τετοιο πραμα; που να στεκει αυστηρα το ιδιο απο μονο του ως τεχνη και οχι απλως οτι φταιχτηκε μεσω αλλων τεχνων; Για κάποιους κάτι Adventure games "στέκουν τα ίδια από μόνα τους σαν τέχνη" π.χ Syberia
insaneblyat Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, KilliK είπε production values δεν αφορουν το κοστος παραγωγης αλλα το ποσο ποιοτικο ειναι το ολο presentation. επισης οχι το Star Wars δεν θεωρειται καλλιτεχνικο επειδη φτιαχτηκε με την τεχνη του σινεμα. με αυτη την λογικη και τα πορνο ειναι τεχνη. δεν ξερω για τον φιλο, αλλα ο μεσος παικτης σιγουρα θα νομιζει οτι ενας τιτλος μεγεθους οπως το GOD4, με τα απιστευτα γραφικα, τους ταλαντουχους voice actors τους, το εντυπωσιακο art design, τα κινηματογραφικα cinematics, το αψεγαδιαστο sound design και το φοβερο soundtrack, κοκ, ολα αυτα μαζι δεν μπορει πρεπει να αποτελουν καποιο ειδος τεχνης αφου τα συνανταμε και στον κινηματογραφο. αλλα δεν ειναι ετσι. αν αφαιρεσεις τα επιμερους καλλιτεχνικα στοιχεια, τι σου μενει; τα gameplay mechanics. τα οποια ειναι αυτα που οριζουν και καθοριζουν αυτο που αποκαλουμε βιντεοπαιχνιδι, και το διαφοροποιουν απο τα αλλα μεσα διασκεδασης οπως ειναι το σινεμα, το βιβλιο, η μουσικη, κτλ. και σε ρωταω εφοσων γνωριζεις τι ειναι τεχνη. ειναι το combat system του GOW4 τεχνη; τα QTE ειναι τεχνη; το να ριχνεις το τσεκουρι και να κανεις combos επι 20 ωρες, ειναι τεχνη; μπορεις να πεις οτι το GOW4 ειναι ενα Star Wars των βιντεογκειμς. υψηλα production values και διασκεδαζει τις μαζες. αλλα ποια ειναι η Eβδομη Σφαργιδα των βιντεογκειμς; υπαρχει πουθενα τετοιο πραμα; που να στεκει αυστηρα το ιδιο απο μονο του ως τεχνη και οχι απλως οτι φταιχτηκε μεσω αλλων τεχνων; Παραλήρημα.. επειδή χρησιμοποιεί καλλιτεχνικα στοιχεία που δεν ανοίκουν στα παιχνίδια δεν το θεωρείς τέχνη τρομερό συμπέρασμα εβγαλες. Φαίνεται από χιλιόμετρα ότι δεν έχεις ιδέα απ' τη δημιουργία παιχνιδιων Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από insaneblyat
aris1986 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Έκλαψα πολύ και εγώ μαζί του. Ούτε στον Χατσικο δεν έκλαψα τόσο με τον Ρίτσαρντ Γκιρ.
TheGrisGrisMan Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, KilliK είπε production values δεν αφορουν το κοστος παραγωγης αλλα το ποσο ποιοτικο ειναι το ολο presentation. επισης οχι το Star Wars δεν θεωρειται καλλιτεχνικο επειδη φτιαχτηκε με την τεχνη του σινεμα. με αυτη την λογικη και τα πορνο ειναι τεχνη. δεν ξερω για τον φιλο, αλλα ο μεσος παικτης σιγουρα θα νομιζει οτι ενας τιτλος μεγεθους οπως το GOD4, με τα απιστευτα γραφικα, τους ταλαντουχους voice actors τους, το εντυπωσιακο art design, τα κινηματογραφικα cinematics, το αψεγαδιαστο sound design και το φοβερο soundtrack, κοκ, ολα αυτα μαζι δεν μπορει πρεπει να αποτελουν καποιο ειδος τεχνης αφου τα συνανταμε και στον κινηματογραφο. αλλα δεν ειναι ετσι. αν αφαιρεσεις τα επιμερους καλλιτεχνικα στοιχεια, τι σου μενει; τα gameplay mechanics. τα οποια ειναι αυτα που οριζουν και καθοριζουν αυτο που αποκαλουμε βιντεοπαιχνιδι, και το διαφοροποιουν απο τα αλλα μεσα διασκεδασης οπως ειναι το σινεμα, το βιβλιο, η μουσικη, κτλ. και σε ρωταω εφοσων γνωριζεις τι ειναι τεχνη. ειναι το combat system του GOW4 τεχνη; τα QTE ειναι τεχνη; το να ριχνεις το τσεκουρι και να κανεις combos επι 20 ωρες, ειναι τεχνη; μπορεις να πεις οτι το GOW4 ειναι ενα Star Wars των βιντεογκειμς. υψηλα production values και διασκεδαζει τις μαζες. αλλα ποια ειναι η Eβδομη Σφαργιδα των βιντεογκειμς; υπαρχει πουθενα τετοιο πραμα; που να στεκει αυστηρα το ιδιο απο μονο του ως τεχνη και οχι απλως οτι φταιχτηκε μεσω αλλων τεχνων; Έβδομη σφραγίδα δεν υπάρχει ακόμα πράγματι αλλά θα υπαρξει όταν φτάσουν στο στάδιο της ωρίμανσης (δλδ πχ όταν το allocation του οποιου budget δεν πάει κυριως στην τεχνολογική εξέλιξη αλλά στην απόδοση του μυνηματος που θελει να περάσει ο δημιουργός αλλά και όταν ικανοποιηθούν και καποιες άλλες προϋποθέσεις). Εξάλλου, το σινεμά υπάρχει απο το 1880 περίπου (σε πρώιμη μορφή) και η ταινία του Bergman βγήκε σχεδόν 80 χρόνια αργότερα.. Επισης, όλες οι τέχνες έχουν κομμάτια απο άλλες τέχνες μέσα τους, με πρώτο και κύριο το σινεμά (μουσική, εικόνα, φωτογραφία κλπ). Βέβαια κάθε τέχνη εχει και ένα στοιχείο που την διαφοροποιεί απο τις αλλες. Έτσι, ως κεντρικός πυλώνας της τέχνης των βιντεοgames κατά εμένα ορίζεται η δημιουργία interactive κόσμων και όχι το gameplay. Δεν το κάνει αυτό κάποια άλλη τέχνη μέχρι τώρα και έτσι διαφοροποιείται. Το gameplay, πιστεύω ότι δεν είναι αυτό κάθε αυτό η τεχνη και δεν μπορεί να κριθεί μεμονωμένα. Απλά είναι ένας πολύ σημαντικος μηχανισμός και απαρατήρητος για να λειτουργήσει η τέχνη των vg’s (οπως πχ το μοντάζ στο σινεμά) μιας και ορίζει την αλληλεπίδραση με τον video-κόσμο. Προς το παρόν πατάμε κουμπιά.. Αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον. Το τι συμβαίνει μετά το πάτημα των κουμπιών και κατά ποσο αυτό που συμβαίνει σε «βάζει» στον κόσμο που εχει δημιουργηθεί, εκει βρίσκεται η τέχνη κατ εμε. Ειτε είναι Tetris είτε είναι Last of Us. Γνωμη μου αυτά βέβαια όλα αυτά και σε ευχαριστω για το ενδιαφέρον θέμα που εθιξες και συζητάμε!
d4mage Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, arislimp είπε Γιαυτό που λες... Εσυ εισαι τυροπιττάς και δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο.... και ο barlog ειναι εκατομυριούχος και τον ξέρει ο μισός πλανήτης. Μάντεψε ποίος απο τους δυο σας σκέφτεται λάθος Αυτό που θέλει να πει το παιδί, εντέλει, είναι πως ο barlog είναι ένας κλαψιάρης εκατομμυριούχος που δεν τον ξέρει ούτε ο μισός πλανήτης. Πάνε ρώτα στη γειτονιά σου γιατί έκλαιγε η Μαντόνα; Η απάντηση θα είναι, γιατί; Ρώτα μετά γιατί έκλαιγε ο barlog; Η απάντηση θα είναι, τι είναι το barlog...?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 36 minutes ago, d4mage said: Η απάντηση θα είναι, τι είναι το barlog...? Κάποιος που του άρεσε αυτό, αλλά είχε δυσλεξία...
AntiCambeR Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Οσο ιδέα έχουμε εμείς για το κόστος του παιχνιδιού,τόσο έχουν αυτοί για το εισόδημά μας και το πόσο μας κοστίζει το χόμπυ που ονομάζεται gaming. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από AntiCambeR
neogeo1982 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Στις 21/4/2018 στις 7:59 ΜΜ, Retromaniac είπε Ο προγραμματισμός κάνει τους άντρες, τέλος. Πέρα από την πλάκα, καλό είναι να ξέρουμε όλοι μας πόσο απίστευτα πολύπλοκο και δύσκολο είναι η κατασκευή ενός game, γιατί νομίζουμε ότι με την πειρατεία γινόμαστε αλανια και όχι κορόιδα. φυσικά και είμαι κατά της πειρατείας γενικός αλλά είμαι και κατά του καπέλου που βάζει ο κάθε Κωτσόβολος Public Πλαίσιο κλπ στις τιμές και φτάνουν στον θεό. δεν γίνετε ολόκληρη κονσόλα να κάνει 200 ευρώ και να πουλάς ένα παιχνίδι 70 και 80 ευρώ. άντε και πες εγώ προσωπικά πλέον δεν παίζω και κάθε μέρα όπως έκανα στα 15 μου και έχω την δυνατότητα να αγοράζω 3-4 games τον χρόνο και ας κάνουν και 50 ευρώ. ο πιτισιρικάς όμως δεν παίζει να δώσει 200 ευρώ με την καμία δεν βγαίνει πως να το κάνουμε οπότε καλό είναι και τα παιχνίδια να έχουν και πιο νορμάλ τιμές για να μπορεί να τα αγοράζει περισσότερος κόσμος αλλιώς η λύση είναι γνωστή. τα παιχνίδια πρέπει να έχουν το πολύ 40 ευρώ μάξιμουμ τιμή. Οτιδήποτε παραπάνω για μένα είναι εξωφρενικό για τα τωρινά οικονομικά δεδομένα για να ξέρουμε και τι λέμε Στις 21/4/2018 στις 11:22 ΜΜ, Hatsos είπε Ρε παιδιά εσείς που λέτε για την τιμή σοβαρά μιλάτε; Έχετε ιδέα το μπατζετ που χρειάζεται για ένα τέτοιο παιχνίδι; Δλδ δεν πρέπει να βγάλουν τα έξοδα τους; Ναι μπούνε μέσα; Αν θέλετε και γουστάρετε retail (όπως εγώ) θα σκάτε παραπάνω χρήμα αλλιώς insomnia μεταχειρισμένο μετά από 1 χρόνο άσε γιατί η αγορά του gaming είναι χρυσωρυχείο αν έδωσαν πχ 1 εκατομμύριο θα πάρουν πίσω 10 για πλάκα με τέτοιο όνομα και τόσο μάρκετινγκ που έχει πέσει. Σπάνια έχουμε διαβάσει να μπει μέσα εταιρεία παραγωγής videogames η να μην βγάλει τα λεφτά της για κάποιο παιχνίδι. Τώρα το να πουλάνε κάτι Public Κωτσόβολοι και Πλαίσια 70 ευρώ το God of War είναι για φυλακή εκτός και αν το dvd έχει φύλλα χρυσού και δεν ξέρω εγώ τι....Anyway και για τα μεταχειρισμένα που λες σε μια εβδομάδα το έχει πάρει ο 15χρονος το έχει τερματίσει και το έχει πουλήσει για πλάκα 10 ευρώ πιο φτηνά τι να το κάνει να το κρατήσει να το κάνει κορνίζα...??? να ναι καλά το insomnia γιατί έχουμε γλυτώσει αρκετά λεφτά αν ήταν να τα παίρναμε όλα τα παιχνίδια καινούργια άστα να πάνε
Hatsos Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 45 λεπτά πριν, neogeo1982 είπε φυσικά και είμαι κατά της πειρατείας γενικός αλλά είμαι και κατά του καπέλου που βάζει ο κάθε Κωτσόβολος Public Πλαίσιο κλπ στις τιμές και φτάνουν στον θεό. δεν γίνετε ολόκληρη κονσόλα να κάνει 200 ευρώ και να πουλάς ένα παιχνίδι 70 και 80 ευρώ. άντε και πες εγώ προσωπικά πλέον δεν παίζω και κάθε μέρα όπως έκανα στα 15 μου και έχω την δυνατότητα να αγοράζω 3-4 games τον χρόνο και ας κάνουν και 50 ευρώ. ο πιτισιρικάς όμως δεν παίζει να δώσει 200 ευρώ με την καμία δεν βγαίνει πως να το κάνουμε οπότε καλό είναι και τα παιχνίδια να έχουν και πιο νορμάλ τιμές για να μπορεί να τα αγοράζει περισσότερος κόσμος αλλιώς η λύση είναι γνωστή. τα παιχνίδια πρέπει να έχουν το πολύ 40 ευρώ μάξιμουμ τιμή. Οτιδήποτε παραπάνω για μένα είναι εξωφρενικό για τα τωρινά οικονομικά δεδομένα για να ξέρουμε και τι λέμε άσε γιατί η αγορά του gaming είναι χρυσωρυχείο αν έδωσαν πχ 1 εκατομμύριο θα πάρουν πίσω 10 για πλάκα με τέτοιο όνομα και τόσο μάρκετινγκ που έχει πέσει. Σπάνια έχουμε διαβάσει να μπει μέσα εταιρεία παραγωγής videogames η να μην βγάλει τα λεφτά της για κάποιο παιχνίδι. Τώρα το να πουλάνε κάτι Public Κωτσόβολοι και Πλαίσια 70 ευρώ το God of War είναι για φυλακή εκτός και αν το dvd έχει φύλλα χρυσού και δεν ξέρω εγώ τι....Anyway και για τα μεταχειρισμένα που λες σε μια εβδομάδα το έχει πάρει ο 15χρονος το έχει τερματίσει και το έχει πουλήσει για πλάκα 10 ευρώ πιο φτηνά τι να το κάνει να το κρατήσει να το κάνει κορνίζα...??? να ναι καλά το insomnia γιατί έχουμε γλυτώσει αρκετά λεφτά αν ήταν να τα παίρναμε όλα τα παιχνίδια καινούργια άστα να πάνε Το θέμα είναι ότι δεν έδωσαν 1 εκατομμύριο αλλά πολλά. Και φυσικά και θέλουν να βγάλουν κέρδος πλάκα έχετε και συς. Δουλειά είναι, όπως δουλεύεις εσύ και εγώ και θέλουμε όσο το δυνατόν πιο πολλά λεφτά έτσι είναι και αυτοί. Ότι και να μου πείτε εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω 100% την λογική σας. Μάλλον δεν ξέρετε τι δουλειά πέφτει εκεί η κάτι τέτοιο. Όπως και να έχεις ας κλείσει εδώ το θέμα διότι ο καθένας έχει την άποψη του και αυτό είναι λογικό και το σέβομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα