Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας είμαι στην αναζήτηση ενός αυτοκινήτου leasing το οποίο λόγω δουλειας θα κάνει πάνω κάτω 25.000χλμ το χρόνο και έτσι πρέπει να έχει μεγάλο πορτμπαγκάζ και να είναι οικονομικό.

Κοιτάω σε πετρελαιο με 60 μήνες μίσθωση αλλά δεν ξέρω τι συμφέρει και αν η βενζίνη σε ένα μικρό κινητήρα είναι οικονομική λύση. Δεν έχω κάποια προτίμηση μιας και θα είναι δουλειάς.

Τιμή για 25.000χλμ τον χρόνο και 60 μήνες μίσθωση είναι max 400€. Σίγουρα κοιτάω hatchback και με την καμία caravan. 

Με έλκει το tipo hatch το οποιο έχει καλό πορτμπαγκάζ αλλά κάθε άποψη δεκτή. 

Επίσης μέσα στην τιμή πρέπει να συμπεριλαμβάνεται και το κόστος του έξτρα (αν δεν είναι στάνταρτ) του μεταλλικού χρώματος.

Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από GeorgeSmirlis
Δημοσ.

Τι εννοείς? Ότι είναι πολλά για ένα αυτοκίνητο που θα κόστιζε 15-16κ? Και κάτι ακόμη, μετά από πόσα €€ μπορείς να δώσεις ένα ποσό και να το αγοράσεις?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Οχι...Απλα δεν ξερω τι γινεται με το αμαξι αυτο .Ειναι δικο σου ή το επιστρεφεις ?

Επειδή είμαι ακόμα στο ψάξιμο δεν γνωρίζω, λογικά μετά την τιμή αντιπροσωπείας το κρατάς, αλλά δεν ξέρω, μπορεί να λέω αρλουμπες

Δημοσ.

Αν ψαχτείς λίγο, ακόμα και στο Facebook, θα δεις ότι οι τιμές που παίζουν για αυτοκίνητο με τα χαρακτηριστικά που ζητάς είναι πολύ πιο κάτω. Να ρωτήσεις όμως τον λογιστή σου, αν θεωρείται έξοδο για την δραστηριότητά σου και για τον αν εκπίπτει ο ΦΠΑ, γιατί κάτι γραφόταν γι' αυτό.

http://www.enikonomia.gr/my-money/146789,aftos-einai-o-foros-pou-tha-plirosete-gia-to-etairiko-sas-aytokin.html

https://www.taxheaven.gr/acforum/topic/103535-αποκτηση-ειχ-με-leasing/ 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Οχι...Απλα δεν ξερω τι γινεται με το αμαξι αυτο .Ειναι δικο σου ή το επιστρεφεις ?

Ε φυσικα και το επιστρεφεις! Leasing ειναι. Αμα δεν το επεστρεφες θα το λεγαμε δάνειο.

Πολυ πιθανά θα έχει και κανα option εξαγοράς στην ληξη του leasing. Πάντως δεν εχω την εικονα οτι το leasing συμφερει για ιδιωτες.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Alphaleader είπε

Ε φυσικα και το επιστρεφεις! Leasing ειναι. Αμα δεν το επεστρεφες θα το λεγαμε δάνειο.

Πολυ πιθανά θα έχει και κανα option εξαγοράς στην ληξη του leasing. Πάντως δεν εχω την εικονα οτι το leasing συμφερει για ιδιωτες.

Και το γινονται μετα αυτα τα αμαξια ? Τα πουλανε σαν μεταχειριμενα ή τα ξανανοικιαζουν ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Και το γινονται μετα αυτα τα αμαξια ? Τα πουλανε σαν μεταχειριμενα ή τα ξανανοικιαζουν ?

Και τα 2 βασικα...

• Thanks 1
Δημοσ.

Ανάλογα με το συμβόλαιο, μετά τη λήξη της μίσθωσης έχεις το δικαωμα εξαγοράς. Τα υπόλοιπα πωλούνται ως μεταχειρισμένα, και είναι γεμάτες οι μάντρες από αυτά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχω πάρει από λισινγκ γιατί ήξερα αυτόν που το είχε. 28.000 είχε αγορά όταν ξεκίνησε η 1η δόση... 5800 το πληρώσαμε μετά από 5 χρόνια.

Με τις δόσεις που είχε δώσει είχε καλύψει την αρχική τιμή αλλά δεν είχε πληρώσει 5 χρόνια τίποτα ( τέλη, συνέργεια, λάστιχα, ασφάλεια κτλπ)

Δημοσ.

Μα κυρίως γι'αυτό θέλω leasing, λάστιχα ζημιές και συνεργεία όλα καλυμμένα καθώς και τέλη και ασφάλιστρα! Φίλε @amagawd είχε πληρώσει 5 χρόνια πόσα χρήματα και μετά έδωσε 5.800?

Δημοσ.

Πρέπει να είχε καλύψει για λίγο τα 28Κ δεν θυμάμαι λεπτομέριες γιατί πανε και 5-6 χρονια που του πήραμε.

Σαν εταιρία τον συνέφερε... ως ιδιώτης δεν νομίζω 

Δημοσ.

Γενικά από οτι έχω καταλάβει το leasing συμφέρει πολύ αν το περνάς στα έξοδα. Επίσης να έχεις υπόψη σου ότι πολλές φορές θέλουν και ένα ποσό προκαταβολή και μετά έχει μικρότερη δόση. Σαν ιδιώτης δεν θα το έκανα, σε 60 μήνες θα το έχεις πληρώσει σχεδόν το αυτοκίνητο και δεν θα σου μείνει τπτ.

Στο δια ταύτα, αν θες diesel θα πήγαινα ξερά για Giullieta, όμορφο και με τους χώρους που θες και το μοτέρ της fiat που γενικα είναι καλό. Και μην ξεχνάς, ότι και να χαλάσει στο φτιαχνουν χωρίς κόστος και με αυτοκίνητο αντικατάστασης. Μόνο κάποια απαλλαγή πρέπει να υπάρχει αν τρακάρεις και φταις εσυ

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, bkran είπε

Γενικά από οτι έχω καταλάβει το leasing συμφέρει πολύ αν το περνάς στα έξοδα. Επίσης να έχεις υπόψη σου ότι πολλές φορές θέλουν και ένα ποσό προκαταβολή και μετά έχει μικρότερη δόση. Σαν ιδιώτης δεν θα το έκανα, σε 60 μήνες θα το έχεις πληρώσει σχεδόν το αυτοκίνητο και δεν θα σου μείνει τπτ.

Στο δια ταύτα, αν θες diesel θα πήγαινα ξερά για Giullieta, όμορφο και με τους χώρους που θες και το μοτέρ της fiat που γενικα είναι καλό. Και μην ξεχνάς, ότι και να χαλάσει στο φτιαχνουν χωρίς κόστος και με αυτοκίνητο αντικατάστασης. Μόνο κάποια απαλλαγή πρέπει να υπάρχει αν τρακάρεις και φταις εσυ

Στα αυτοκίνητα που κοιτάω δεν έχει προκαταβολή. H alfa ξεφευγει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...