Mikelpcpro_GR Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Καλησπέρα ομάδα έχω μια απορία υπάρχει δυνατότητα να συνδέδω σε κοντινή καμπίνα? Απέχω από το αστικό κέντρο περίπου 3χλ επίσης μπορώ να αλλάξω τα καλούδια έξω της γραμμής μου με καλύτερα και της πριζας? Η απαγορεύεται?
NikosKallithea Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 δεν κατάλαβα τίποτα από αυτά που περιγράφεις Ολοι πάντως από ΚΑΦΑΟ παίρνουμε και όχι από το αστικό κέντρο.
bill2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Τα καλώδια μέχρι κάτω στο κατανεμητη σου μπορεις να τα αλλάξεις απο εκει και περα μπορεί μόνο ο οτε Απο το καφαο παιρνεις μονο στο vdsl στο adsl απο το αστικό κέντρο απλά περνάει η γραμμή απο το καφάο 1 1
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Απλά από τον πάροχο μου λένε ότι είμαι συνδεδεμένος στο αστικό κέντρο σγουρό Ρόδος και δεν μου λένε κάτι άλλο
bill2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) adsl η vdsl έχεις; Αν έχεις adsl συνδέεσαι σε αστικό κέντρο άν έχεις vdsl συνδέεσαι σε καφαο Εδω και ένα σχετικό ποστ για τη λειτουρία του adsl/vdsl Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από bill2015 1
jkoukos Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Είτε ADSL είτε VDSL, πάντα η οικοδομή μας συνδέεται με την καμπίνα που ανήκουμε. Αν η καμπίνα είναι παλιά, το χάλκινο καλώδιο συνεχίζει προς το DSLAM του αστικού κέντρου για να έχουμε την όποια υπηρεσία. Αν η καμπίνα είναι καινούργια, έχει ενεργό εξοπλισμό DSLAM οπότε παίρνουμε σύνδεση VDSL και βγαίνουμε στο διαδίκτυο μέσω της οπτικής ίνας. Για ADSL συνεχίζουμε να συνδεόμαστε με το χάλκινο καλώδιο στο αστικό κέντρο, εκτός εξαιρέσεων όπου το λαμβάνουμε από το DSLAM της καμπίνας (αν και τον τελευταίο καιρό συμβαίνει όλο και συχνότερα στον ΟΤΕ). 3
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 47 λεπτά πριν, bill2015 είπε adsl η vdsl έχεις; Αν έχεις adsl συνδέεσαι σε αστικό κέντρο άν έχεις vdsl συνδέεσαι σε καφαο Εδω και ένα σχετικό ποστ για τη λειτουρία του adsl/vdsl Adsl έχω φίλε 39 λεπτά πριν, jkoukos είπε Είτε ADSL είτε VDSL, πάντα η οικοδομή μας συνδέεται με την καμπίνα που ανήκουμε. Αν η καμπίνα είναι παλιά, το χάλκινο καλώδιο συνεχίζει προς το DSLAM του αστικού κέντρου για να έχουμε την όποια υπηρεσία. Αν η καμπίνα είναι καινούργια, έχει ενεργό εξοπλισμό DSLAM οπότε παίρνουμε σύνδεση VDSL και βγαίνουμε στο διαδίκτυο μέσω της οπτικής ίνας. Για ADSL συνεχίζουμε να συνδεόμαστε με το χάλκινο καλώδιο στο αστικό κέντρο, εκτός εξαιρέσεων όπου το λαμβάνουμε από το DSLAM της καμπίνας (αν και τον τελευταίο καιρό συμβαίνει όλο και συχνότερα στον ΟΤΕ). Δεν βρίσκω με τίποτα την καμπίνα όπου Είμαι συνδεδεμένος η nova λέει δεν μπορεί να μου δώσω τέτοια πληροφορία... τώρα δεν ξέρω ο οτεαν μπορεί ότι νανε λες και θα βάλω κοριο να τους παρακολουθώ όλους χαχα
bill2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 στο καταναμητη σου λέεο τον αριθμό του καφαου και το οριο σου π.χ 200-34 συμφωνα μςε το 3ψηφίο που θα λέει σε εσένα θα βρείς το καφαο σου
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 42 λεπτά πριν, bill2015 είπε στο καταναμητη σου λέεο τον αριθμό του καφαου και το οριο σου π.χ 200-34 συμφωνα μςε το 3ψηφίο που θα λέει σε εσένα θα βρείς το καφαο σου Ο κατανεμητης δεν είναι ένα κουτί του ΟΤΕ λίγο μεγάλο?
bill2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Ο κατανεμητής είναι κάτω στην οικοδομήση το μεγάλο το κουτί στο δρόμο είναι καφαο
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, bill2015 είπε Ο κατανεμητής είναι κάτω στην οικοδομήση το μεγάλο το κουτί στο δρόμο είναι καφαο Αυτός εδώ δεν είναι ο κατανεμητης? Οπότε θυμάμαι τα 3 πρώτα νούμερα και αρχίζω και ψάχνωγια αυτό και μετά για καφαω?
bill2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Ναι αν συνδλεεται εκει μέσα η γραμμή σου το 205 ειναι το καφαο που συνδέεσαι
speedy23 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Πιθανοτατα θα βρεις τη καμπινα που συνδεεσαι εδω χωρις να χρειαστει να ψαχνεις http://fttxgr.eu/map Πατα 'VDSL OTE' για να εμφανιστουν οι καμπινες.
NikosKallithea Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 36 λεπτά πριν, speedy23 είπε Πιθανοτατα θα βρεις τη καμπινα που συνδεεσαι εδω χωρις να χρειαστει να ψαχνεις http://fttxgr.eu/map Πατα 'VDSL OTE' για να εμφανιστουν οι καμπινες. Για να βρεις την καμπίνα vdsl(και αν υπάρχει) πρέπει να γνωρίζεις ποιο είναι το καφαο σου, και να βγεις στη γύρα, οι καμπίνες vdsl έχουν διαφορετικό αριθμό από τα καφαο
jkoukos Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν μιλάμε για καμπίνες του ΟΤΕ, είτε παλιά είτε νέα, έχουν ακριβώς τον ίδιο αριθμό (δεν θα μπορούσε εξάλλου να έχουν διαφορετικό). Οι καμπίνες των άλλων παρόχων έχουν διαφορετική αρίθμηση. Είτε καφάο την πούμε είτε καμπίνα είτε οτιδήποτε άλλο , πρόκειται ακριβώς για το ίδιο πράγμα. Η διαφορά τους είναι ότι η παλιά έχει μόνο οριολωρίδες για την σύνδεση των χάλκινων καλωδίων ενώ οι νέες έχουν επιπλέον και ενεργό εξοπλισμό (DSLAM) μέσω του οποίου παρέχεται η όποια υπηρεσία xDSL. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από jkoukos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα