Spartan117 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να είμαι δίκαιος θα τρέξω bench σε 1024x768, 1080p/1440p και τον 2700X σε stock κατάσταση, μονο οι μνήμες είναι στα 3466CL14. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από Spartan117
strawman Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Just now, Acmilangr2 said: κρίμα που δεν τα έχω αυτά τα παιχνίδια Aφου ετρεξες farcry 5, τι εχεις να πεις? Μπροστα η Intela?
Acmilangr2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, strawman είπε Aφου ετρεξες farcry 5, τι εχεις να πεις? Μπροστα η Intela? Πίσω ειναι; Θα κάνω και ενα αργότερα με 5GHZ . στα 4.8 το είχα κάνει πριν Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από Acmilangr2
_Theo_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να ήταν σωστή η σύγκριση θα πρέπει να είχε GTX 1060 6GB και ο @Spartan117. Τέλοσπάντων άλλο ένα bench στα 720p: Total War Rome 2, extreme quality, 1280X720: Και Total War Attila, extreme quality, 1280X720: Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από _Theo_ 1
strawman Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 2 minutes ago, Acmilangr2 said: Πίσω ειναι; Θα κάνω και ενα αργότερα με 5GHZ . στα 4.8 το είχα κάνει πριν Δεν ξερω, you tell me. Τα 4 fps (στα 140) σε ενα απο τα πιο Intel friendly παιχνιδια το μεταφραζεις σε "παρτε Intel γιατι ειναι καλυτεροι στα games"? Αν ναι, ok, πασο. 1
demmian Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, music_lover είπε Οι εταιρίες έχουν στα sites τους λίστα με μνήμες συμβατές με τις μητρικες τους, xmp problem sovled. Εσενα σε πειράζει αυτο, αλλον τον πειράζουν τα patches της intel για spectre και meltdown και την γνωστη μείωση της απόδοσης τους, η υψηλη σε απαιτησεις ψύξη των 8gen cpus που απαιτούν περισσότερα χρήματα, η αλλαγή chipset σε καθε αλλαγή gen cpu απο την intel, το υψηλότερο κόστος αποκτησης της intel πλατφόρμας με z370 mobo κτλ κτλ. Αλλα ειπαμε, ολα ρόδινα με τους μπλε. δεν ειμαι υπερμαχος της ιντελ και αυτο με τα socket προσωπικα με εκνευριζει, σε αυτο το κομματι πραγματικα χαιρομαι που η amd στηριζει το socket. am3+ ποσα χρονια ειχαμε, ειχα αλλαξει σιγουρα 2 cpu.. για την ψυξη που λες, εχω μια ταπεινη hyper evo 212 με 30 ευρω, τον ι5 στα 4.6 και θερμοκρασιες πανω απο 52 δεν εχει παει.. ο 8320 που ειχα επιανε πανω απο 70 χωρις oc. θα μου πεις ειναι πολυ παλιοτερη γενια, αλλα οσο θυμαμαι παντα η ιντελ ειχαν πολυ καλυτερες θερμοκρασιες. dεν αλλαζω cpu καθε χρονο, αλλα καθε 3 περιπου, οποτε ουτως η αλλως θα αλλαξω και socket. επισης, να πω οτι δεν ειναι ολα ροδινα με τους μπλε, αλλα σιγουρα πολυ πολυ καλυτερα απο θεμα χρηστικοτητας και ευκολιας. προτιμω λογω δουλειας κ υποχρεωσεων, 3-4 ωρες τη βδομαδα που εχω για gaming, να τις αφιερωνω εκει και οχι σε forum να ψαχνω τι φταιει και να λυνω και δενω το μηχανημα. το χω κανει απειρες φορες παλιοτερα.. 1
music_lover Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Razor333 είπε Εγω ξερω οτι καρτες των 600€ σε πολλα παιχνιδια δεν πιανουν 60fps χωρις να κοψεις settings σε αναλυσεις 2Κ και εσεις μαλωνεται για τα cpu και ποσο καλα πανε σε 720p, τελος του χρονου με το καλημερα οι νεες καρτες θα πεσουν σε DXR games και θα ειναι μια απο τα ιδια στα 2Κ, μονο στα παλια παιχνιδια θα ειναι καλυτερες. Τα παλια τα παιξαμε παμε παρακατω. Εννοείται Ας πουμε πως ενας 8600k ειναι 10fps επανω απο εναν 2600x σε κάποιο game στα ultra settings. Πας χαμηλώνεις κανα 2 ρυθμισεις γραφικών στο ryzen σύστημα πχ τα shadows απο ultra σε high, problem solved. Να χαμε να λεγαμε δλδ, οι συγκρίσεις γίνονται για επιστημονική χρήση 😁 Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από music_lover 1
strawman Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 5 minutes ago, Acmilangr2 said: Πίσω ειναι; Θα κάνω και ενα αργότερα με 5GHZ . στα 4.8 το είχα κάνει πριν Βασικα το γεγονος οτι θα το τρεξεις και στα 5 λεει πολλα απο μονο του. Στις συχνοτητες που τον εχεις και παιζεις λοιπον εισαι ισα πανια ισα βαρκα με τον spartan, αλλα πηρες Intel γιατι ειναι καλυτερος στα games σε συχνοτητες που ΔΕΝ τον τρεχεις? Οχι για να καταλαβω..
music_lover Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, demmian είπε δεν ειμαι υπερμαχος της ιντελ και αυτο με τα socket προσωπικα με εκνευριζει, σε αυτο το κομματι πραγματικα χαιρομαι που η amd στηριζει το socket. am3+ ποσα χρονια ειχαμε, ειχα αλλαξει σιγουρα 2 cpu.. για την ψυξη που λες, εχω μια ταπεινη hyper evo 212 με 30 ευρω, τον ι5 στα 4.6 και θερμοκρασιες πανω απο 52 δεν εχει παει.. ο 8320 που ειχα επιανε πανω απο 70 χωρις oc. θα μου πεις ειναι πολυ παλιοτερη γενια, αλλα οσο θυμαμαι παντα η ιντελ ειχαν πολυ καλυτερες θερμοκρασιες. dεν αλλαζω cpu καθε χρονο, αλλα καθε 3 περιπου, οποτε ουτως η αλλως θα αλλαξω και socket. επισης, να πω οτι δεν ειναι ολα ροδινα με τους μπλε, αλλα σιγουρα πολυ πολυ καλυτερα απο θεμα χρηστικοτητας και ευκολιας. προτιμω λογω δουλειας κ υποχρεωσεων, 3-4 ωρες τη βδομαδα που εχω για gaming, να τις αφιερωνω εκει και οχι σε forum να ψαχνω τι φταιει και να λυνω και δενω το μηχανημα. το χω κανει απειρες φορες παλιοτερα.. Ας μας πουνε τα παιδια που εχουν ryzen, τι πρόβληματα αντιμετωπίζουν που δεν τα εχει η intel και δεν μπορούν να κάνουν gaming ή video editing κτλ
Acmilangr2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, strawman είπε Βασικα το γεγονος οτι θα το τρεξεις και στα 5 λεει πολλα απο μονο του. Στις συχνοτητες που τον εχεις και παιζεις λοιπον εισαι ισα πανια ισα βαρκα με τον spartan, αλλα πηρες Intel γιατι ειναι καλυτερος στα games σε συχνοτητες που ΔΕΝ τον τρεχεις? Οχι για να καταλαβω.. 1)Ο Spartan δεν τον τρέχει Στο όριο; 2)Εγώ αν θέλω τον τρέχω και Undercock. Θα ζητήσω την άδεια απο κανεναν; 3)Για κάποιον που δεν υπολογίζει την διαφορα τιμής και ειναι gamer θα του πρότεινα να πάρει I7 - 8700k 4)Μόνο εγώ νοιώθω ότι βλέπεις τον spartan σαν θεό σου; Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από Acmilangr2
_Theo_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μελλοντικά, πιθανόν να πάω σε GTX2070, οπότε ευτυχώς που δεν πήρα R5 1600, γιατί ήμουν ανάμεσα σε αυτούς τους 2 και ο R5 εννοέιται ότι υστερεί. 1
akoinonitos Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, strawman είπε Βασικα το γεγονος οτι θα το τρεξεις και στα 5 λεει πολλα απο μονο του. Στις συχνοτητες που τον εχεις και παιζεις λοιπον εισαι ισα πανια ισα βαρκα με τον spartan, αλλα πηρες Intel γιατι ειναι καλυτερος στα games σε συχνοτητες που ΔΕΝ τον τρεχεις? Οχι για να καταλαβω.. Η παιξτε ολοι overclocked η ολοι στοκ αλλα καλυτερα ανοιξτε ενα νηματακι καινουριο να υπαρχουν τα νουμερακια εκει ομορφα και ωραια ,με τα specs του καθε συστηματος
demmian Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, music_lover είπε Ας μας πουνε τα παιδια που εχουν ryzen, τι πρόβληματα αντιμετωπίζουν που δεν τα εχει η intel και δεν μπορούν να κάνουν gaming ή video editing κτλ να σου πω το πιο απλ, εγω εβαλα τις μνημες corsair να τρεχουν 3400 και κατι ψιλα.. ποσα ποστ εχουμε διαβασει για μνημες που τις γυρνανε πισω, πιυ ηθελε η μητιρκη update / down grade bios.. 2 φιλοι μου προσφατα, ο ενας αλλαξε σε 8350 ο αλλος σε 1600χ οπως εγραψα κ πιο πανω, και οι 2 ψαχνοντουσαν με μπλε οθονες, στειλανε πισω μητρικες, ανταλλαζανε μνημες να βρουν τι φταιει.. αυτη η ιστορια τους κρατησε 2 βδομαδεςσ τον εναν και κανα μηνα στον αλλον.. εγω τοσο καιρο, οταν κοιμοταν ο μικρος και δεν εβλεπα netflix με τη γυναικα μου, εβαζα το rift και επαιζα απροβληματιστα..
music_lover Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, demmian είπε να σου πω το πιο απλ, εγω εβαλα τις μνημες corsair να τρεχουν 3400 και κατι ψιλα.. ποσα ποστ εχουμε διαβασει για μνημες που τις γυρνανε πισω, πιυ ηθελε η μητιρκη update / down grade bios.. 2 φιλοι μου προσφατα, ο ενας αλλαξε σε 8350 ο αλλος σε 1600χ οπως εγραψα κ πιο πανω, και οι 2 ψαχνοντουσαν με μπλε οθονες, στειλανε πισω μητρικες, ανταλλαζανε μνημες να βρουν τι φταιει.. αυτη η ιστορια τους κρατησε 2 βδομαδεςσ τον εναν και κανα μηνα στον αλλον.. εγω τοσο καιρο, οταν κοιμοταν ο μικρος και δεν εβλεπα netflix με τη γυναικα μου, εβαζα το rift και επαιζα απροβληματιστα.. Και τελικα τι έφταιγε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα