Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και το ζήτησε ο @strawman :

Total War Rome II, Extreme quality 1024X768:

20180422150315_1.jpg

Total War Attila, Extreme quality 1024X768:

20180422150551_1.jpg

Επεξ/σία από _Theo_
  • Like 2
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Heybro είπε

Οπότε τι κάνεις τώρα. Ξανά πουλα τον 8700k και πάρε 2700x. Μέχρι να βγει ο 9700k να δώσεις τον 2700 και να πάρεις 9700. Απλά εγώ τα βαριέμαι αυτά. 

Και γιατι να παρει 9700k και να μην πάρει ryzen 3 στα 7nm με την ιδια μητρική?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, music_lover είπε

Και γιατι να παρει 9700k και να μην πάρει ryzen 3 στα 7nm με την ιδια μητρική?

Γιατί πήρε 8700k και δεν περίμενε τον 2700x. 

Δημοσ.
2 minutes ago, Acmilangr2 said:

far cry 5

1080 ultra

minimum 112

average 138

maximum 175

frames rendered 8018

Ριχνεις 4 fps στον spartan. Στο farcry 5 ετσι, το πλεον Intel friendly ξερω γω. ΓΙΟΥΧΟΥ, go intel guys.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Μιας και το ζήτησε ο @strawman :

Total War Rome II, Extreme quality 1024X768:

20180422150315_1.jpg

Total War Attila, Extreme quality 1024X768:

20180422150551_1.jpg

Άντε μπράβο, με το ζόρι έπρεπε να πάρουμε τα νούμερα, τουλάχιστον τώρα έχουμε κάτι να συγκρίνουμε! Thanks (πραγματικά, δεν ειρωνεύομαι)!

Τώρα να βρω keys για Rome 2 και Attila :D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιζει να τον κοβει η καρτα, πολυ χαμηλα τα βλεπω. @_Theo_ Ανοιξε κανα afterburner και δες αν η καρτα ειναι 99%

PS1. Βεβαια εδω φαινεται το τραγικο της υποθεσης. Ειναι σε 1024x768 και τον κοβει η καρτα αλλα πηρε Intel γιατι ειναι καλυτερη σε games. Και δεν το λεω σε σενα προσωπικα _theo_, γενικα παει

Επεξ/σία από strawman
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, Acmilangr2 said:

1060 vs 1080ti θα είναι το benchamark:

νομίζετε δεν επηρεάζει καθόλου η κάρτα;

Aμα δεν ειναι 99% usage η καρτα οχι δεν σε κοβει.

@_Theo_ Ενναλακτικα δοκιμασε ενα κλικ μεγαλυτερη αναλυση, αν βγαλεις τα ιδια νουμερα τοτε δεν σε κοβει η καρτα και ολα καλα.

Επεξ/σία από strawman
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

1060 vs 1080ti θα είναι το benchamark:

νομίζετε δεν επηρεάζει καθόλου η κάρτα;

Αυτό είπα και εγώ, ότι δηλαδή σίγουρα επηρεάζει, αλλά μιας και δεν έχω τι να κάνω το ανέβασα. :D

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, demmian είπε

παιδες, εγω δεν καθομαι να μετραω 3 fps πανω κατω, οπως φανταζομαι και η μεγαλη πλειοψηφια των χρηστων/gamers..

το θεμα ειναι η ευκολια που σου προσφερει δυστυχως η πλατφορμα intel..

δεν καθεσαι να ασχοληθεις, οχι οι μνημες δεν παιζουν σε xmp, οχι downgrade bios, κλπ κλπ που εγραψα και σε προηγουμενο ποστ..

μην γραφω και τα ιδια.. δεν θελω να εχω κονσολα και να βαζω απλα το dvd να παιξει, αλλα μην παμε κ στο αλλο ακρο, να κανουμε troubleshooting επι ωρες..

βαλε βγαλε τι φταιει.. κ το τονιζω ημουν φανατικος amd και εκραζα ιντελ απειρα..

οοοοταν στρωσει το πραγμα απο μεριας amd, ευχαριστως να την τιμησω ξανα.

παντως απο φιλο που εχει 1600χ, σε games warcraft, dying light και 3-4 αλλα που δοκιμασαμε κατα καιρους, ο ι5 μου ηταν αρκετα πιο μπροστα 

Οι εταιρίες έχουν στα sites τους λίστα με μνήμες συμβατές με τις μητρικες τους, xmp problem sovled.

Εσενα σε πειράζει αυτο, αλλον τον πειράζουν τα patches της intel για spectre και meltdown και την γνωστη μείωση της απόδοσης τους, η υψηλη σε απαιτησεις ψύξη των 8gen cpus που απαιτούν περισσότερα χρήματα, η αλλαγή chipset σε καθε αλλαγή gen cpu απο την intel, το υψηλότερο κόστος αποκτησης της intel πλατφόρμας με z370 mobo κτλ κτλ.

Αλλα ειπαμε, ολα ρόδινα με τους μπλε.

• Like 3
Δημοσ.

Εγω ξερω οτι καρτες των 600€ σε πολλα παιχνιδια δεν πιανουν 60fps χωρις να κοψεις settings σε αναλυσεις  2Κ και εσεις μαλωνεται για τα cpu και ποσο καλα πανε σε 720p, τελος του χρονου με το καλημερα οι νεες καρτες θα πεσουν σε DXR games και θα ειναι μια απο τα ιδια στα 2Κ, μονο στα παλια παιχνιδια θα ειναι καλυτερες. Τα παλια τα παιξαμε παμε παρακατω. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Just now, Spartan117 said:

twp4ur6.png

Θα γινει μακελειο :P 

Eλπιζω τουλαχιστον να αλλαξουν μυαλα ορισμενοι μολις δουν τα νουμερα και να σταματησει η προπαγανδα...

Επεξ/σία από strawman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...