Zaknafein Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά ο Steve δικαιολογείται να είναι λίγο... μπακάλης με τα νούμερα, καθαρά λόγω όγκου (σκέψου ότι -τουλάχιστον έτσι λέει- τα αποτελέσματα είναι μ.ό από 3 runs, συν ότι συνήθως συγκρίνει 3-4 συστήματα τουλάχιστον, μιλάμε για πολλές ώρες μετρήσεων). Και σε γενικές γραμμές, τα συμπεράσματά του είναι σωστά, δεν είναι ότι πάει να σου κάνει το άσπρο-μαύρο. Για το συγκεκριμένο, σε κάποιο σημείο του video νομίζω είπε ότι είναι με 3200/14 Flare-X ΧΜΡ. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από Zaknafein typos 1
akoinonitos Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Zaknafein είπε Καλά ο Steve δικαιολογείται να είναι λίγο... μπακάλης με τα νούμερα, καθαρά λόγω όγκου (σκέψου ότι -τουλάχιστον έτσι λέει- τα αποτελέσματα είναι μ.ό από 3 runs, συν ότι συνήθως συγκρίνει 3-4 συστήματα τουλάχιστον, μιλάμε για πολλές ώρες μετρήσεων). Και σε γενικές γραμμές, τα συμπεράσματά του είναι σωστά, δεν είναι ότι πάει να σου κάνει το άσπρο-μαύρο. Για το συγκεκριμένο, σε κάποιο σημείο του video νομίζω είπε ότι είναι με 3200/14 Flare-X ΧΜΡ. Πως δικαιολογειτε ομως τοσο χαμηλο νουμερο δεν μπορω να καταλαβω. Με 200mhz πανω απο τα 5ghz θα επρεπε να ειναι καμια 80αρα ποντους πανω χοντρικα. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από akoinonitos
Zaknafein Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Αν όχι 80, γύρω στους 50 σίγουρα... 1664 βγάζω σε απλό run @ 5 (όχι RT) και με 3200/14 αντί για 3600/16. Είναι 4% πάνω σε ρολόγια, οπότε σε ιδεατές συνθήκες που έχεις 100% scaling από συχνότητα μιλάμε για 66 πόντους. Δικαιολογείται από throttling (no delid υποθέτω) ή/και "πρόχειρο" OC, πχ με πιο χαλάρο LLC. Αν και θεωρητικά νομίζω ότι κάνει και κάποιο έστω υποτυπώδες stress test στα OCs του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα