Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά ο Steve δικαιολογείται να είναι λίγο... μπακάλης με τα νούμερα, καθαρά λόγω όγκου (σκέψου ότι -τουλάχιστον έτσι λέει- τα αποτελέσματα είναι μ.ό από 3 runs, συν ότι συνήθως συγκρίνει 3-4 συστήματα τουλάχιστον, μιλάμε για πολλές ώρες μετρήσεων).

Και σε γενικές γραμμές, τα συμπεράσματά του είναι σωστά, δεν είναι ότι πάει να σου κάνει το άσπρο-μαύρο.

Για το συγκεκριμένο, σε κάποιο σημείο του video νομίζω είπε ότι είναι με 3200/14 Flare-X ΧΜΡ.

Επεξ/σία από Zaknafein
typos
  • Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Zaknafein είπε

Καλά ο Steve δικαιολογείται να είναι λίγο... μπακάλης με τα νούμερα, καθαρά λόγω όγκου (σκέψου ότι -τουλάχιστον έτσι λέει- τα αποτελέσματα είναι μ.ό από 3 runs, συν ότι συνήθως συγκρίνει 3-4 συστήματα τουλάχιστον, μιλάμε για πολλές ώρες μετρήσεων).

Και σε γενικές γραμμές, τα συμπεράσματά του είναι σωστά, δεν είναι ότι πάει να σου κάνει το άσπρο-μαύρο.

Για το συγκεκριμένο, σε κάποιο σημείο του video νομίζω είπε ότι είναι με 3200/14 Flare-X ΧΜΡ.

Πως δικαιολογειτε ομως τοσο χαμηλο νουμερο δεν μπορω να καταλαβω. Με 200mhz πανω απο τα 5ghz θα επρεπε να ειναι καμια 80αρα ποντους πανω χοντρικα. 

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

Αν όχι 80, γύρω στους 50 σίγουρα... 1664 βγάζω σε απλό run @ 5 (όχι RT) και με 3200/14 αντί για 3600/16. Είναι 4% πάνω σε ρολόγια, οπότε σε ιδεατές συνθήκες που έχεις 100% scaling από συχνότητα μιλάμε για 66 πόντους.

Δικαιολογείται από throttling (no delid υποθέτω) ή/και "πρόχειρο" OC, πχ με πιο χαλάρο LLC. Αν και θεωρητικά νομίζω ότι κάνει και κάποιο έστω υποτυπώδες stress test στα OCs του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...