Heybro Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, strawman είπε Στην τελικη στη βραση κολλαει το σιδερο. Εμπρος λοιπον με τους 8600 και τους 8700 σας τρεξτε τα benchmarks να σας δω μπροστα απο τον 2700x. Ο spartan ηδη ανεβασε νουμερακια σε farcry 5 και ACorigins. Εσυ ειδικα που τον τρεχεις στα 4.8 πιθανον να εισαι πισω και στα 2 To μονο θεμα των ryzen ειναι το προβληαμ με τις μνημες, που πολλες φορες σε default settings απλα δεν ειναι απολυτα stable και γιαυτο τα drops στα 50 που γραφει ο heybro. Το ρίξαμε στις ram τώρα. Η πραγματικότητα είναι ότι στα 4ghz να βάλεις και τους 2 επεξεργαστες πάλι μπροστά είναι ο 8700. Εγώ να ανεβάσω αλλά δεν έχω 1080ti για να γίνει σωστή σύγκριση. Σε 4 5 χρόνια επειδή θα έχεις αλλάξει άλλους 3 4 cpu και εγώ θα είμαι με τον 8700k στα 5 ακόμα τα ξανά λέμε. Η ίδια ιστορία κάθε φορά χρόνια τώρα. 1
_Theo_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, strawman είπε Εγω βασιζομαι σε νουμερα που βλεπω ομως. Ο 2700x του spartan ειναι 3fps πισω σε 360p στο ACo και 5fps πισω στο Farcry 5. Δεν φταιω εγω που τα νουμερα βγαζουν την αποψη σου λαθος, βαλτα με τα νουμερα, οχι μαζι μου. ΕΙπαμε, στη βραση κολλαει το σιδερο. Ανεβαστε τα bench που ριχνετε στους Ryzen στο κεφαλι. Δεν βλεπω κανεναν να προτιθεται, μονο εγω ανεβαζω PS1. Και ο 7700k του mcrae ειναι πισω απο τον 2700x του spartan στο ACo 360p. Ετσι, να ξερουμε τι λεμε. 2 games έχω εγκατεστημένα, Total War Rome II και Attila. Σε αυτά μπορώ να ανεβάσω. Σε άλλα όχι, γιατί με την VDSL30 που έχω μέχρι να κατέβουν φέξε μου και γλίστρησα.
antonisma Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, strawman είπε Νταξει με 1060 σας κοβει η καρτα παντως, απολυτα λογικο ειναι. Μεχρι και 1070 / 1070ti καπου στα ιδια θα ειστε αν εχεις καλες μνημες. Απο κει και πανω θα δεις διαφορα. το ίδιο φανταστικά και εγώ.τωρα έκανα αναβάθμιση σε 2600χ και σε λίγο πάω για την 1080 και βλέπουμε!
strawman Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Just now, Acmilangr2 said: Δηλαδή τα νούμερα απο άλλα Sites όπως πχ gamernexus δεν ισχύουν φανταζομαι ετσι; Σιγουρα ισχυουν. Απλα το θεμα με τα fps που πολλοι δεν κατανοουν ειναι οτι εχει απολυτη σημασια σε ποιο μερος του game bencharis. Γιαυτο μια ξερη παραθεση με νουμερα δεν λεει κατι. Να σου δωσω ενα παραδειγμα, στο Crysis 3 ας πουμε υπαρχει μια περιοχη που ο 7600k ειναι 30-40% μπροστα απο τον 1600 λογω Single thread performance. Ειναι μια περιοχη που λιγα πραματα συμβαινουν, οποτε δεν χρειαζονται συνολικη ισχυ και μετραει μονο το single core performance. Αμα το gnexus σου βγαλει νουμερα απο αυτην την περιοχη θα πεις οτι ειναι τρελη πατατα ο 1600 για crysis 3. Στο ιδιο game οπως υπαρχει μια αλλη περιοχη (welcome to the jungle) που ο 1600 βγαζει τα διπλασια (και δεν κανω πλακα, εννοω τα διπλασια) απο τον 7600k. Αν ο reviewer τρεξει εκει το bench θα βγαλεις την αντιθετη αποψη. Το hwunboxed ας πουμε τρεχει το bench του ACo στην αρχη του παιχνιδιου, στο tutorial, που γενικα ειναι ελαφρυ και αρα οντως το single thread advantage των Intel δινει προβαδισμα, γιαυτο και βλεπεις τα νουμερα που βλεπεις. Αν προχωρησει σε πιο σφιχτοκωλιαρικα σημεια τα νουμερα ερχονται τουμπα, και ο 7700k αγκομαχαει να μεινει κοντα στον 1700 για παραδειγμα. 1
Acmilangr2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Ποια είναι η φωτό του Spartan με το Assasins creed;
Heybro Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, strawman είπε Εγω βασιζομαι σε νουμερα που βλεπω ομως. Ο 2700x του spartan ειναι 3fps πισω σε 360p στο ACo και 5fps πισω στο Farcry 5. Δεν φταιω εγω που τα νουμερα βγαζουν την αποψη σου λαθος, βαλτα με τα νουμερα, οχι μαζι μου. ΕΙπαμε, στη βραση κολλαει το σιδερο. Ανεβαστε τα bench που ριχνετε στους Ryzen στο κεφαλι. Δεν βλεπω κανεναν να προτιθεται, μονο εγω ανεβαζω PS1. Και ο 7700k του mcrae ειναι πισω απο τον 2700x του spartan στο ACo 360p. Ετσι, να ξερουμε τι λεμε. Δεν είναι 3fps διαφορά. Εκτός αν τρέχει την 1080ti του στα 2050 και εσυ σε τελείως stock.
strawman Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 3 minutes ago, Heybro said: Το ρίξαμε στις ram τώρα. Η πραγματικότητα είναι ότι στα 4ghz να βάλεις και τους 2 επεξεργαστες πάλι μπροστά είναι ο 8700. Εγώ να ανεβάσω αλλά δεν έχω 1080ti για να γίνει σωστή σύγκριση. Σε 4 5 χρόνια επειδή θα έχεις αλλάξει άλλους 3 4 cpu και εγώ θα είμαι με τον 8700k στα 5 ακόμα τα ξανά λέμε. Η ίδια ιστορία κάθε φορά χρόνια τώρα. Αφου σε 360p τα τρεχουνε δεν σε κοβει η καρτα. Αντε, ανεβασε τα νουμερα, aco 720p 50% resolution scale ολα ultra.
Acmilangr2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, strawman είπε Αφου σε 360p τα τρεχουνε δεν σε κοβει η καρτα. Αντε, ανεβασε τα νουμερα, aco 720p 50% resolution scale ολα ultra. Δείξε λίγο την φωτογραφία απο τα αποτέσματα
_Theo_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Είπαμε, το PC του @Spartan117 δεν παίζεται. Φήμες λένε ότι ζήτησε να του το αγοράσει η NASA. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από _Theo_
strawman Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Heybro said: Δεν είναι 3fps διαφορά. Εκτός αν τρέχει την 1080ti του στα 2050 και εσυ σε τελείως stock. Νταξει, δεν ειναι 3 fps. Λεμε ψεμματα Kαι οταν σου λεω οτι δεν ξερεις τι γραφεις νομιζεις οτι κανω πλακα. Ποια 1080ti ρε αδερφε, σε 360p αναλυση παιζουμε. Αμα μας κοβει η καρτα σε 360p τοτε για να διες διαφορα σε 1080p θα πρεπει να περιμενεις 3-4 γενιες GPU ακομα. Επισης, λογικα την ετρεχα πανω απο την δικη του, 2025 πυρηνα και 6150 οι μνημες. Εδω το τρεχω στα 4.8. Στην επομενη σελιδα το ετρεξα στα 5ghz και τον περασα για 3fps Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από strawman 1
Heybro Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε Σιγουρα ισχυουν. Απλα το θεμα με τα fps που πολλοι δεν κατανοουν ειναι οτι εχει απολυτη σημασια σε ποιο μερος του game bencharis. Γιαυτο μια ξερη παραθεση με νουμερα δεν λεει κατι. Να σου δωσω ενα παραδειγμα, στο Crysis 3 ας πουμε υπαρχει μια περιοχη που ο 7600k ειναι 30-40% μπροστα απο τον 1600 λογω Single thread performance. Ειναι μια περιοχη που λιγα πραματα συμβαινουν, οποτε δεν χρειαζονται συνολικη ισχυ και μετραει μονο το single core performance. Αμα το gnexus σου βγαλει νουμερα απο αυτην την περιοχη θα πεις οτι ειναι τρελη πατατα ο 1600 για crysis 3. Στο ιδιο game οπως υπαρχει μια αλλη περιοχη (welcome to the jungle) που ο 1600 βγαζει τα διπλασια (και δεν κανω πλακα, εννοω τα διπλασια) απο τον 7600k. Αν ο reviewer τρεξει εκει το bench θα βγαλεις την αντιθετη αποψη. Το hwunboxed ας πουμε τρεχει το bench του ACo στην αρχη του παιχνιδιου, στο tutorial, που γενικα ειναι ελαφρυ και αρα οντως το single thread advantage των Intel δινει προβαδισμα, γιαυτο και βλεπεις τα νουμερα που βλεπεις. Αν προχωρησει σε πιο σφιχτοκωλιαρικα σημεια τα νουμερα ερχονται τουμπα, και ο 7700k αγκομαχαει να μεινει κοντα στον 1700 για παραδειγμα. 4 λεπτά πριν, strawman είπε Αφου σε 360p τα τρεχουνε δεν σε κοβει η καρτα. Αντε, ανεβασε τα νουμερα, aco 720p 50% resolution scale ολα ultra. Μόλις πάω σπίτι φίλε μου. Μπορώ να τρέξω Far cry 5 και wildlands αυτά έχω εγκατεστημένα αυτή τη στιγμή.
strawman Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 3 minutes ago, _Theo_ said: Είπαμε το PC του @Spartan117 δεν παίζεται. Φήμες λένε ότι ζήτησε να του το αγοράσει η NASA. Ξεκινα τα bench στο ttw λοιπον και στο attila και ανεβασε νουμερα να δουμε τι ψαρια πιανεις
noFEARgr Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Στους intel βγαίνουν τόσα τα maximum και τα average για τι σε στιγμές που δεν γίνεται τίποτα μπορεί να 2χουν 200 fps Και στους Ryzen 150 . Βέβαια χεστηκα αν έχω 200 fps Αν κοιτάω τον ουρανό . Η αλήθεια είναι χωρίς fps counter στην γωνιά δεν καταλαβαίνεις διαφορά στο 95% των παιχνιδιών ακόμα και με 1080ti. Κυρίως ψυχολογικό είναι το όλο θεμα 3
strawman Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Just now, noFEARgr said: Στους intel βγαίνουν τόσα τα maximum και τα average για τι σε στιγμές που δεν γίνεται τίποτα μπορεί να 2χουν 200 fps Και στους Ryzen 150 . Βέβαια χεστηκα αν έχω 200 fps Αν κοιτάω τον ουρανό . Η αλήθεια είναι χωρίς fps counter στην γωνιά δεν καταλαβαίνεις διαφορά στο 95% των παιχνιδιών ακόμα και με 1080ti. Κυρίως ψυχολογικό είναι το όλο θεμα Αυτο ακριβως. Το δειχνει και το digital foundry στο review του Ryzen οτι τα μεγαλυτερα average οφειλονται στα μεγαλυτερα maximum οταν πεφτει νεκρα στο game. Γιαυτο και εχει σημασια να testaris στα σωστα σημεια για να δεις πρακτικη διαφορα. 2
_Theo_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, strawman είπε Ξεκινα τα bench στο ttw λοιπον και στο attila και ανεβασε νουμερα να δουμε τι ψαρια πιανεις Να το τρέξω αλλά δεν έχουμε ίδια κάρτα. Τι settings να βάλω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα