Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα min λέω :D. Σε ποια games έχεις drops κάτω από 75 με την 1070ti? Το θεωρώ αδιανόητο είναι παρόμοια κάρτα με την 1080 και παίζεις σε μικρότερη ανάλυση κιόλας. Ένα άλλο game που dropάρει είναι και το ROTT στο geothermal valley, μόνο εκεί όμως.

Επεξ/σία από ilos
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, music_lover είπε

Αγαπητέ μου, το σχόλιο μου είχε δίπλα το emoticon :P δηλαδή έκανα ΧΑΒΑΛΕ, αν δεν καταλαβαίνεις τα αυτονόητα πάω πάσο, πουθενα και ποτέ δεν είπα ότι είναι καλύτερος.

Στο κάτω κάτω το συγκεκριμένο review έχει ένα σωρό άλλα games στα οποία οι Intel είναι ελαφρώς μπροστά, απλά μου έκανε εντύπωση το pubg και το έβαλα, ήμαρτον δλδ..:wacko:

Γράψε λάθος, δεν πρόσεξα το emoticon, γι'αυτό τρελάθηκα (νόμιζα ότι το έλεγες στα σοβαρά)... Τα τερτίπια του γραπτού λόγου.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilos είπε

Τα min λέω :D. Σε ποια games έχεις drops κάτω από 75 με την 1070ti? Το θεωρώ αδιανόητο είναι παρόμοια κάρτα με την 1080 και παίζεις σε μικρότερη ανάλυση κιόλας.

Στο wildlands αν βάλω ultra έχω 55 60fps βαριά βαριά με reshade. Drop εννοώ ακόμα και να δω μια μικρή καμπύλη στα frametimes. Τα 75 είναι 13.3ms latency. Και 13.31 να πάει θα φανεί στο γράφημα του frametime. Πολύ ψηλά γράμματα προφανώς. Την τρέχω με 80% power limit στα 2100core 4300 memory. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, music_lover είπε

:P δηλαδή έκανα ΧΑΒΑΛΕ,

Μα όσοι συμμετέχουν στο παρόν νήμα, ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ όμως, έχουν

144hz ++ monitor ΚΑΙ 1080ti (sli)

ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΧΑΒΑΛΕ.

ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.

υγ. αφού έχει αθηναϊκές πινακίδες, παοκ είσαι αφού.

Επεξ/σία από DiaperCh@nger
  • Like 1
Δημοσ.

Ο casual gamer πάντως εν έτη 2018, δλδ οι 8 στους 10 στην χώρα μας (μη σου πώ και 90-10), τώρα που οι gpu και ram είναι στον θεό θα αγοράσει μια gtx1060 στην καλύτερη περίπτωση (μη σου πώ gtx1050ti) με 8gb ddr4 ram και μια οθόνη των 1080p/60hrz και θα παίζει τα παιχνιδάκια του άψογα. Οι υπόλοιποι 2 απο τους 10 θα τα στάξουν χοντρά, ε ας σκάσουν αυτοί για το ποιός είναι καλύτερος :P

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

υπαρχουν οι κανονικες ram και οι υπερφυσικες ram ,ρε τι διαβαζουμε εδωμεσα...

Για να ευθυμήσουμε και λίγο, τα b-dies τα λες και υπερφυσικά, ειδικά αν κάτσει καλό κομμάτι (για να είσαι golden πρέπει να στο διαλέξει ο @BabisTs ). :D

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε

Δυστυχώς σιμορουμίτaiς πολύ den προσεχούν thn συντάξη του κεμένου ή την ωρθωγραφία.

Και δεν βγαίνει άκρη.

Οταν βλεπεις εσυ β κατηγοριας μνημες καταλαβαινεις b-die;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε

παοκ είσαι αφού.

και ξερό ψωμί σε λέω..δεν το συζητάμε, ο 8700k του Ελληνικού Πρωταθλήματος (ο θεός να το κάνει) :P

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Οταν βλεπεις εσυ β κατηγοριας μνημες καταλαβαινεις b-die;

γραψτο βρε χριστιανε με το ονομα τους να συνεννοηθουμε :lol:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, ilos είπε

Δε το έχω το game καρδιά μου, γενικά ότι έχει uplay το μποϊκοτάρω :ph34r:.

Μόνο σε αυτό έχω ρίξει ρυθμίσεις για 75αρι ούτε η 1080ti δεν βγάζει 75 σταθερά να φανταστείς. 

Πήγανε στο 3.15. 50fps παρακαλώ στην ανάλυση που παίζω 1080ti. Δεν έχω δοκιμάσει final fantasy ακόμα. 

Μιλάμε για γραφικαρες όμως ακόμα και με κατεβασμένες ρυθμίσεις 

GRW_2018_04_19_22_45_46_119.png&key=c90a

GRW_2018_04_25_15_25_01_718.png&key=0682

GRW_2018_04_25_17_18_45_677.png&key=64e7

Επεξ/σία από Heybro
Δημοσ.
2 ώρες πριν, strawman είπε

Aλλου σου λεω αλλο απαντας. Συμφωνα με αυτο που εγραψες πριν, εφοσον ο 2700x ειναι ανωτερος του 8700k τοτε πρεπει να παμε σε 8700k. Αρα πρεπει κα ιεσυ να πας σε 8700k, αλλιως το επιχειρημα σου ειναι απο τα lidl

Εγώ βολεύομαι με τον 6700Κ για single player open world που με ενδιαφέρουν σε 1080p. Εκεί που ο 1600/1700 χωρίς σεταρισμένες ραμ χάνει και τα 60 καρέ. Και όσες φορές τρέχω σε χαμηλές αναλύσεις το κάνω μόνο για να δείξω πού βρίσκεται σήμερα αυτό το cpu. Γιατί έτσι είναι τα cpu test. Εκτός και αν βρίσκετε λογικό να δουλεύεις 1080Ti σε 1080p όπως κάνουν αρκετοί reviewers. Ακόμα και για τα 144Hz είναι πέταμα χρημάτων σε τέτοια ανάλυση. Εκεί δεν ειρωνεύεστε καθόλου.

Συνέχεια αναμασάτε το πόσο κοντά είναι ο 2700Χ στους 8700Κ. Δείχνοντας διάφορα gpu bottlenecked bench.  Αν όμως τα πιστεύετε αυτά που λέτε γιατί δεν πάτε σε 2700Χ να έχετε και κοτζάμ upgrade path διαθέσιμο. Φοβάστε μη χάσετε στο σήμερα 10 καρέ και από τα 150 πέσετε στα 140; Εκτός και αν ξέρετε πόσο μεγάλες γίνονται οι διαφορές στο gaming όταν φύγει η gpu μπουκάλα από τη μέση και απλά πουλάτε τρέλα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Όχι και σαπάκι ο 3770k. Μια χαρά κρατάει ακόμα. Ο δικός μου όμως φτάνει 78 C με τη stock ψύκτρα!:wacko:

Αυτό το ωραίο abstract wallpaper που το βρήκες;; Επίσης ποιο πρόγραμμα τρέχει επάνω δεξιά;:huh:

Wall δεν θυμάμαι καν που το βρήκα. 

Οι μετρητές είναι Rainmeter

• Thanks 1
Δημοσ.

Εδώ και 10 σελίδες και δύο θέματα μας γράφεις για ibt, ειδικά στο προηγούμενο θέμα σου εξήγησα 5 πράγματα για το IBT.

Τώρα μας λες για linkpack (που έχουν όλα στο κάτω κάτω) και Prime AVX χωρίς να λες έκδοση.

Αποφάσισε τι τρέχεις τελικά στα πόσα και πως.

Από ότι βλέπω μας λες για 5.0 και για 5.2 και Corona ανέβασες 4.8??? 

Βάλε σε μια τάξη τις σκέψεις σου και γράψε σε παρακαλώ δεν γράφεις σε αγράμματους ή άτομα με Αλτσχάιμερ.

3 ώρες πριν, Heybro είπε

Δοκιμασατε να δειτε ποσο θα παει? Για 4.4ghz λεω στο prime95 avx εκδοση.

4 μηνες mining 6 μηνες gaming 2 μηνες στα 75fps που πηρα καινουργιο monitor. Ποσο πιο λιανα να τα κανω?

Ειναι με linpack και εχει avx σιγουρα. Prime95 την κανονικη εκδοση που τρεχω μια χαρα ειναι. Την αλλη για πιο λογο? Τετοια σεναρια δεν θα δω ποτε μου οτι και αν κανω.

Stock ειναι στα 1.59 ο 2700x και στα 4.4 1.51

http://www.guru3d.com/articles-pages/amd-ryzen-7-2700x-review,14.html

4.7 να τρεξεις τον 8700k με 1.15voltage θα εχεις max 65 θερμοκρασια και κατω απο 2.10 στο corona. Ειναι παρα πολυ κοντα τα 2 cpu ακομα και σε τετοια benchmarks.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

---

Δυσκολάκι αλλά συμφώνησα μαζί σου.

Βγάλε λιγάκι τα γυαλάκια, γιατί κάτι νιώθεις μου λέει το ενστικτο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...