Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Heybro είπε

1.51 βγάζει στα 4.4 και 1.57 ο 8700k στα 5.1. 6 δευτερόλεπτα. Δεν είναι τόσο μπροστά να ξέρεις.

Ρε συ για στοκ μίλησα οκ ναι άμα τα σκαλισεις έρχονται κοντά συμφωνώ. 

Αλλά εγώ δεν θα το έκανα όταν θα είχα να κάνω ώρες και ώρες render. Οκ κάποιος άλλος ίσως να το έκανε 

Κάνε μια δοκιμή πήγαινε τον στα 5.1 και βάλε για render κάτι πολλές ώρες και δες θερμοκρασίες. Και όχι μόνο αυτό ενδιάμεσα όταν δουλεύεις έχεις και interactive rendering πάλι 100% full load

Επεξ/σία από ZahosDoganos
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ZahosDoganos είπε

Ρε συ για στοκ μίλησα οκ ναι άμα τα σκαλισεις έρχονται κοντά συμφωνώ. 

Αλλά εγώ δεν θα το έκανα όταν θα είχα να κάνω ώρες και ώρες render. Οκ κάποιος άλλος ίσως να το έκανε 

Απλά δεν θα πάρεις 8700k και θα τον έχεις τελείως stock στα 4.3. Είναι λίγο παράλογο. Να ξέρεις ότι οι επεξεργαστές είναι σχεδιασμένοι να δουλεύουν σε υψηλές θερμοκρασίες. Η Intel δίνει 1.45volt σε stock συχνότητα out of the box. Μιλάμε για 90 95 βαθμούς. Δεν παθαίνουν τίποτα έδειξα στο άλλο θέμα 2500k στους 100 βαθμούς μόνιμα δουλεύει έτσι για 1.5 χρόνο δεν κάνει κιχ 

Δημοσ.

Το γεγονος οτι προτεινεται το oc σε περιβαλλον active production με ξεπερνα. Αν σου σκασει rendering των 15 ωρων στις 14 ωρες λογο oc θα κλαις. Για την ακριβεια με μαυρο δακρυ.

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Heybro είπε

Απλά δεν θα πάρεις 8700k και θα τον έχεις τελείως stock στα 4.3. Είναι λίγο παράλογο. Να ξέρεις ότι οι επεξεργαστές είναι σχεδιασμένοι να δουλεύουν σε υψηλές θερμοκρασίες. Η Intel δίνει 1.45volt σε stock συχνότητα out of the box. Μιλάμε για 90 95 βαθμούς. Δεν παθαίνουν τίποτα έδειξα στο άλλο θέμα 2500k στους 100 βαθμούς μόνιμα δουλεύει έτσι για 1.5 χρόνο δεν κάνει κιχ 

Οκ εσύ έχεις χρόνο και γνώσεις και το κάνεις. Αλλά σκέψου ένα γραφείο με 10 pc πχ που δουλεύουν και κάνουν αυτό το πράγμα, δεν μπορούν να κάθονται να κάνουν oc να κοιτάνε που είναι stable και όλα αυτά τα πράγματα. Χώρια που δεν έχουν τις γνώσεις. Θέλουν plug and play 

Εκεί τι θα προτιμήσουν ? 

Δημοσ.

Μιας και μιλάτε για Corona, επειδή δεν έχω τι να κάνω το έτρεξα. Ιδού τα αποτελέσματα και οι θερμοκρασίες. Καλά είναι;;:huh:

Corona.jpg

temps.jpg

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Heybro είπε

Δεν παθαίνουν τίποτα έδειξα στο άλλο θέμα 2500k στους 100 βαθμούς μόνιμα δουλεύει έτσι για 1.5 χρόνο δεν κάνει κιχ 

Αλλο 1.5 χρονο 2 ωρες την ημερα με spikes και λλο 20 ωρες την ημερα συνεχομενα

Δημοσ.

Δεν κάνει κιχ γιατί το thermal throttling είναι στο θεό. Ας πάει ο 8700κ 95+ βαθμούς και θα δεις κάτι ωραίόυς χρόνους που θα έχει στο corona .

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, narta είπε

Το γεγονος οτι προτεινεται το oc σε περιβαλλον active production με ξεπερνα. Αν σου σκασει rendering των 15 ωρων στις 14 ωρες λογο oc θα κλαις. Για την ακριβεια με μαυρο δακρυ.

Ε μα πεστα ρε συ, έχω βρεθεί σε περιπτώσεις που παραδιδω 10 το πρωί rendering και το έχω βάλει 10 το βράδυ

Άμα μου σκάσει τι θα κάνω..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ZahosDoganos είπε

Ε μα πεστα ρε συ, έχω βρεθεί σε περιπτώσεις που παραδιδω 10 το πρωί rendering και το έχω βάλει 10 το βράδυ

Άμα μου σκάσει τι θα κάνω..

Θα τραβας κωλοτριχες :mrgreen:

Δημοσ.
Μόλις τώρα, narta είπε

Θα τραβας κωλοτριχες :mrgreen:

Θα του πω α κοίτα εγώ σε χρέωσα 300 ευρώ την εικόνα αλλά δεν θα την έχεις την ώρα που θες τελικά γιατί δεν ήταν stable το oc 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε

Οκ εσύ έχεις χρόνο και γνώσεις και το κάνεις. Αλλά σκέψου ένα γραφείο με 10 pc πχ που δουλεύουν και κάνουν αυτό το πράγμα, δεν μπορούν να κάθονται να κάνουν oc να κοιτάνε που είναι stable και όλα αυτά τα πράγματα. Χώρια που δεν έχουν τις γνώσεις. Θέλουν plug and play 

Εκεί τι θα προτιμήσουν ? 

Εκεί θα πάνε σε ryzen ανάλογα τα προγράμματα η σε Intel. Δεν θα πάρουν k σειρά. Η AMD δεν πουλάει πολύ πάντως σε εταιρείες. 

Δημοσ.

Νταξ,ο επαγγελματίας ρεντερίστας (καλά τον είπα? :P ) δεν θα βάλει τον 8700k στα 5.1 με καστομ λουπες και ντελίντια για να δουλέψει.Θα πάρει όποιον είναι γρηγορότερος στοκ και το πολύ πολύ να τον ανεβάσει λίγο .Σιγουρα τον ενδιαφέρει το stability και οι λογικές θερμοκρασίες χωρίς να μπλέξει σε περιττά έξοδα και ρίσκα. Στην προκειμένη περίπτωση ο ryzen είναι καλύτερος.

Τώρα για τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω με @_Theo_ & @Zaknafein .Τα είπαν όλα και δυστυχώς για κάποιους ,έτσι έχουν τα πράγματα.Αλλού υπερέχει ο ένας και αλλού ο άλλος. ΟΧΙ ΠΟΛΥ, και οι δύο είναι ΚΟΝΤΑ. Και οι δύο είναι πανάξιες επιλογές και τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Τα 50 fps παραπάνω και τα 30%+ επιδόσεις σε όποια σενάρια απλά δεν υπάρχουν .Συνεχίσετε τώρα ορισμένοι να μας λέτε πόσο γαμάτη αγορά κάνατε και πόσο σάπιος είναι ο ανταγωνισμός..

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, narta είπε

Αλλο 1.5 χρονο 2 ωρες την ημερα με spikes και λλο 20 ωρες την ημερα συνεχομενα

Στους 70 θα είναι συνέχεια στα 4.8 χωρίς delid. Κάνω mining 4 μήνες ποτέ δεν βρήκα κλειστό υπολογιστή. Μια φορά έγινε επανεκκίνηση λόγω Windows update και 1 λόγω διακοπής ρεύματος. Στα 5ghz 1.30 συνέχεια. Δεν σκάνε έτσι τα cpu. 

Δημοσ.

Mα γιατι αφου τα minimum στους ryzen πεφτουν κατω πολυ χαμηλα και χαλαει η εμπειρια...:rolleyes: ασχετο που κατακανονα ο 2700x εχει καλυτερα 0.1% low απο τον 8700k

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Heybro είπε

Εκεί θα πάνε σε ryzen ανάλογα τα προγράμματα η σε Intel. Δεν θα πάρουν k σειρά. Η AMD δεν πουλάει πολύ πάντως σε εταιρείες. 

Ε ας μη μπούμε και στη συζήτηση του market share και ποιος παίρνει τι νταξει φτάνει :P

Όπως είπε και mcrae13 και οι 2 είναι εξαιρετικές επιλογές ο καθένας παίρνει αυτό που κρίνει ότι στη δουλειά του αποδίδει καλύτερα 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...