Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, akoinonitos said:

Απο οτι εχεις καταλαβει εσυ καιγεσαι εμεις οτι εχουμε να αποδειξουμε το εχουμε αποδειξει εδω και εδω

Tο αστειο ειναι οτι εχει τρεξει 100 bench μονος του και βγηκε και νικητης :P 

O αλλος με τον 8600k (ο οποιος συμφωνα με τον tech guru heybro ειναι πολυ μπροστα απο τον 2700x) ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ να ανεβασει το run του στο AC origins γιατι τα πηγαινε χαλια (σε σχεση παντα με τον 2700x). Αλλα που να τους αλλαξεις γνωμη, εκει τα ιδια θα λενε, οσα bench και να τους σερβιρεις. 

Νατος, το γυρισε παλι στα bench με default μνημες :P 

Μα σου λεω, και 200 fps να του δειξεις οτι ειναι πισω αυτος θα αρχισει τα δικα του, δεν τρωγεται. Κυκλους γυρω απτον εαυτο του κανει.

Επεξ/σία από strawman
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, strawman είπε

Ειπαμε 35 φορες, ξεκινα με AC origins που εχει ετοιμο bench ο αλλος. Εσυ περιμενεις 30 με 50 fps να εισαι μπροστα, εμενα κατι μου λεει οτι θα εισαι πισω. Αντε γιατι απο λογια χορτασαμε ;) 

Ξεκινα με far cry 5 και wildlands που έχω που βγάζω 163fps στα 720p και ο ryzen 2700x 4.4 122. Το origins δεν το έχω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Heybro said:

Ξεκινα με far cry 5 και wildlands που έχω που βγάζω 163fps στα 720p και ο ryzen 2700x 4.4 122. Το origins δεν το έχω. 

Ποιος Ryzen? Ποιανου? Στο guru 3d με default μνημες ? :P 

Επεξ/σία από strawman
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, strawman είπε

Tο αστειο ειναι οτι εχει τρεξει 100 bench μονος του και βγηκε και νικητης :P 

O αλλος με τον 8600k (ο οποιος συμφωνα με τον tech guru heybro ειναι πολυ μπροστα απο τον 2700x) ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ να ανεβασει το run του στο AC origins γιατι τα πηγαινε χαλια (σε σχεση παντα με τον 2700x). Αλλα που να τους αλλαξεις γνωμη, εκει τα ιδια θα λενε, οσα bench και να τους σερβιρεις. 

Νατος, το γυρισε παλι στα bench με default μνημες :P 

Μα σου λεω, και 200 fps να του δειξεις οτι ειναι πισω αυτος θα αρχισει τα δικα του, δεν τρωγεται. Κυκλους γυρω απτον εαυτο του κανει.

Όσο εγώ χαίρομαι τον 8700k εσύ κάτσε κοροϊδευε γιατί είσαι τόσο biased με την Intel που αντί να περιμένεις 2 βδομάδες να βγει ο 2700x πήρες τον απόλυτο gaming cpu απλά για να κράζεις. Ξεφτιλικι το λέω όλο αυτό και λόγια του αέρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, Heybro said:

Όσο εγώ χαίρομαι τον 8700k εσύ κάτσε κοροϊδευε γιατί είσαι τόσο biased με την Intel που αντί να περιμένεις 2 βδομάδες να βγει ο 2700x πήρες τον απόλυτο gaming cpu απλά για να κράζεις. Ξεφτιλικι το λέω όλο αυτό και λόγια του αέρα. 

Εσυ μπορεις να το λες οτι θες ρε αδερφε, δεν σου απαγορεψε κανεις. Απλα τα νουμερα σε βγαζουν λαθος, τι να κανουμε τωρα. Αν νομιζεις οτι τον πηρα για να κραζω εισαι πιο .... απο οτι νομιζα. Και επισης, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν εκραξα. Ουτε μια φορα δεν ειπα οτι ειναι κακος επεξεργαστης, περα απο τις θερμοκρασιες ολα μπομπα. Απλα βγαζεις πραγματα απο το κεφαλι σου για να δικαιολογησεις το γεγονος οτι δυστηχως εισαι λαθος και δεν εισαι 50 fps μπροστα, τι να κανουμε τωρα? 

Οταν εσυ λες οτι ο 8700k ειναι καλυτερος του 8600k σημαινει οτι κραζεις τον 8600? Για μενα δηλαδη γιατι σημαινει αυτοματα οτι κραζω οταν λεω οτι ο 2700x ειναι καλυτερος? ;) Γιατι απλα εισαι biased και σου θιξαμε το precious που πηγες και αγορασες. 

Επεξ/σία από strawman
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Heybro είπε

Μιλάς για benchmarks χωρίς να βλέπεις real life τι γίνεται. Και ο 1950x βγάζει 3000 cinebench αλλά στα παιχνίδια τον τρώει από τον 8400 που έχει 150 ευρώ. 

Επίσης 

https://youtu.be/WZ4nJSH1d1Y

Αν με ενδιεφεραν τα παιχνιδια θα ανεβαζα και απο παιχνιδια ,τι ακριβως θες να ανεβασω με μια 1050? :P

τρεξε Vray ρε μαστορα πραγματικη εφαρογη ειναι ,τρεξε corona τοσα υπαρχουν ,τι να σου κανω εγω πρεπει σωνει και καλα να ανοιξω 135Tabs και να κανω Mining σε ενα πυρηνα? Το μονο game Που εχω ειναι το Mafia 3, αν θες οταν μου ερθει η μητρικη ξαναδανειζομαι την 1080ti να τις μετρησουμε :ph34r:

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
1 minute ago, akoinonitos said:

Αν με ενδιεφεραν τα παιχνιδια θα ανεβαζα και απο παιχνιδια ,τι ακριβως θες να ανεβασω με μια 1050? :P

τρεξε Vray ρε μαστορα πραγματικη εφαρογη ειναι ,τρεξε corona τοσα υπαρχουν ,τι να σου κανω εγω πρεπει σωνει και καλα να ανοιξω 135Tabs και να κανω Mining σε ενα πυρηνα?

Στην κοβει ο 1700 την 1050 ρε :P 

Εχεις minimum στα 53 ενω ο glorious master race ειναι στα 103 (θυμιζω, +50)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Strawman στο far cry 5 είμαι αρκετά πάνω πάλι τον Θεό σου. Στο origins χάνω. 

Περιμένω να κάνει και άλλα παιχνίδια benchmark να κάνω και εγώ να δούμε τι θα γίνει. 

Είναι αστείο να επιμένετε ότι ο ryzen είναι καλύτερος από τον Intel την στιγμή που ΟΛΑ τα review δείχνουν ανωτερότητα. 

Επισης είναι αστείο να πιστεύετε ότι όλα τα review είναι πληρωμένα η με λάθος μνήμες κλπ. 

Καλά είναι να παραδεχεστε κάποια πράγματα

Ο i5 8600k και i7 8700k είναι καλύτεροι για gaming. This is fact.

Θα με κάνετε να γίνω Intel fanboy χωρίς να είμαι επειδή υποστηρίζω το αυτονόητο 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, strawman είπε

Στην κοβει ο 1700 την 1050 ρε :P 

Εχεις minimum στα 53 ενω ο glorious master race ειναι στα 103 (θυμιζω, +50)

Μα'αρεσει που σε εκανε και Ignore που να μην σε ειχε κανει... Ρε μπας και ειναι κανενας ξαδερφος του Pirmen γιατι ολο και περισσοτερο αρχιζει και του μοιαζει.

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, strawman είπε

3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

τρεξε Vray ρε μαστορα πραγματικη εφαρογη ειναι ,τρεξε corona τοσα υπαρχουν ,τι να σου κανω εγω πρεπει σωνει και καλα να ανοιξω 135Tabs και να κανω Mining σε ενα πυρηνα? Το μονο game Που εχω ειναι το Mafia 3, αν θες οταν μου ερθει η μητρικη ξαναδανειζομαι την 1080ti να τις μετρησουμε :ph34r:

Ναι όταν με το καλό την πάρεις. Έτρεξα και Corona αλλά είναι απλά ακόμα ένα benchmark δεν δείχνει real life. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, Acmilangr2 said:

Strawman στο far cry 5 είμαι αρκετά πάνω πάλι τον Θεό σου. Στο origins χάνω. 

Περιμένω να κάνει και άλλα παιχνίδια benchmark να κάνω και εγώ να δούμε τι θα γίνει. 

Είναι αστείο να επιμένετε ότι ο ryzen είναι καλύτερος από τον Intel την στιγμή που ΟΛΑ τα review δείχνουν ανωτερότητα. 

Επισης είναι αστείο να πιστεύετε ότι όλα τα review είναι πληρωμένα η με λάθος μνήμες κλπ. 

Καλά είναι να παραδεχεστε κάποια πράγματα

Ο i5 8600k και i7 8700k είναι καλύτεροι για gaming. This is fact.

Define αρκετα πανω. 5 fps? 6? Επισης, εισαι το ιδιο πανω και απο μενα που εχω 8700k. Σου λεει κατι αυτο? Στην τελικη με 8700k συγκρινω, δεν θα παρω ολο το στολο της Intel να τον συγκρινω με ενα CPU. 

Εγω καθολου δεν επιμενω οτι ειναι καλυτερος (αν και οντως, στα games που θες δυνατη CPU ειδες τι παθαινει ο 8600 σου), απλα λεω οτι ειναι ηλιθια μικρες οι διαφορες και ουδεμια σχεση εχει η πραγματικοτητα με τα +50 fps. +5% το δεχομαι, καπου εκει αλλωστε ειναι η διαφορα τους.

Πως ειναι καλυτεροι οταν μονος σου παραδεχεσαι οτι δεν εχει τρεξει αρκετα bench? 2 ετρεξε, στο ενα σε περναει και στο αλλο εισαι μπροστα απο 8700k. Τι συμπερασμα βγαζεις εσυ?

Nα σου πω εγω τι συμπερασμα βγαζω. Στα παιχνιδια που ζητανε CPU δεν υπαρχει καν συγκριση και ο 2700x πεταει μπροστα απο τον 8600k, και στα avg και στα frametimes. Στα υπολοιπα που δεν δουλευουν καλα με πολλα threads εχεις βραχεια κεφαλι σε φαση 5-6 fps, γιαυτο εισαι και μπροστα και απο τον 8700k. 

Επεξ/σία από strawman
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Στο origins χάνω. 

Εγω δεν λεω παντως οτι εινα καλυτερος ο 2700x αλλα κοντα ,αλλα λυσε μου μια απορια. Στο Origins που χανεις ποσο κατω ειναι ο 2700x σε σχεση με το δικο σου στα review ετσι για να εχουμε μια ιδεα

4 λεπτά πριν, Heybro είπε

Ναι όταν με το καλό την πάρεις. Έτρεξα και Corona αλλά είναι απλά ακόμα ένα benchmark δεν δείχνει real life. 

Ρε μεγαλε τι realife ενα ρημαδοπρογραμα ειναι που τρεχει μια σκηνη ,τι διαφορα θα εχει αν τρεξει τη δικη σου σκηνη η την δικη μου? Και το Vray επισης.

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Εγω δεν λεω παντως οτι εινα καλυτερος ο 2700x αλλα κοντα ,αλλα λυσε μου μια απορια. Στο Origins που χανεις ποσο κατω ειναι ο 2700x σε σχεση με το δικο σου ετσι για να εχουμε μια ιδεα

Ρε μεγαλε τι realife ενα ρημαδοπρογραμα ειναι που τρεχει μια σκηνη ,τι διαφορα θα εχει αν τρεξει τη δικη σου σκηνη η την δικη μου? Και το Vray επισης.

Και όμως 

Screenshot_20180501-145636.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Εγω δεν λεω παντως οτι εινα καλυτερος ο 2700x αλλα κοντα ,αλλα λυσε μου μια απορια. Στο Origins που χανεις ποσο κατω ειναι ο 2700x σε σχεση με το δικο σου ετσι για να εχουμε μια ιδεα

Στο origins χάνω γιατί οι πυρήνες μπουκώνουν δεν φτάνουν. Πάνε 100% και οι 6. Ο ryzen με τους 8 έχει "αέρα". 

Προφανώς και σε άλλα παιχνίδια τέτοιου τύπου πάλι θα κερδίζει ο ryzen. 

Για αυτόν τον λόγο σε μελλοντική φάση ίσως ο ryzen κερδίσει σε περισσότερα παιχνίδια 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 3
Δημοσ.
2 minutes ago, akoinonitos said:

Εγω παλι λεω οτι ειναι τοσο ηλιθια κοντα που συγκρινουμε τα 50mhz διαφορα στις μνημες οταν τρεχουμε σε 360p με 1080ti :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...