strawman Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, Heybro said: Μισό λεπτό δουλειά είναι τις ατελείωτες ώρες στο bios που έχεις φάει δεν τις σκέφτεσαι το μισό λεπτό να ανοίξεις 135 tabs να συγκρίνουμε σκέφτεσαι. Τέλος πάντων από λόγια χόρτασα Aφου σου ανεβασαμε bench και τα αγνοεις Οπως δειχνουν τα bench λοιπον που ανεβασαμε με τα παιδια, στα δυσκολα παιχνιδια που χρειαζεσαι CPU και θες να εχεις καλα frametimes ο 2700x πιτσιλαει τον 8700k, και φυσικα κανει παρτυ πανω απτο κουφαρι του 7700k. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Συνεχιστε τωρα τα δικα σας Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από strawman
akoinonitos Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Heybro είπε Μισό λεπτό δουλειά είναι τις ατελείωτες ώρες στο bios που έχεις φάει δεν τις σκέφτεσαι το μισό λεπτό να ανοίξεις 135 tabs να συγκρίνουμε σκέφτεσαι. Τέλος πάντων από λόγια χόρτασα τι ακριβως θα συγκρινεις ρε ανθρωπε μου με τα 135 tabs που δεν θα ειναι και τα ιδια? Το μισο λεπτο που το βρηκες ,135 τα ανοιγεις σε μισο λεπτο γιατι εγω δεν εχω 135 bookmarks ,επισης δεν εχω και μητρικη ,αλλα και να ειχα δεν θα το εκανα Aμα θελετε ανοιχτε ενα θεμα intel vs ryzen benchmarks να υπαρχουν ολα εκει ωραια και μαζεμενα να συμετασχω ευχαριστως οταν με το καλο μου ερθει η μητρικη (αλλα μην με βαλεις να ανοιξω 135tabs...) Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από akoinonitos
Heybro Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, strawman είπε Aφου σου ανεβασαμε bench και τα αγνοεις Οπως δειχνουν τα bench λοιπον που ανεβασαμε με τα παιδια, στα δυσκολα παιχνιδια που χρειαζεσαι CPU και θες να εχεις καλα frametimes ο 2700x πιτσιλαει τον 8700k, και φυσικα κανει παρτυ πανω απτο κουφαρι του 7700k. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Συνεχιστε τωρα τα δικα σας Ωραίο το ανέκδοτο σου. Έτρεξες ένα bench έχω τρέξει 100. Ignore γιατί οι πολλές χαζομάρες με πειράζουν. 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε τι ακριβως θα συγκρινεις ρε ανθρωπε μου με τα 135 tabs που δεν θα ειναι και τα ιδια? Το μισο λεπτο που το βρηκες ,135 τα ανοιγεις σε μισο λεπτο γιατι εγω δεν εχω 135 bookmarks ,επισης δεν εχω και μητρικη ,αλλα και να ειχα δεν θα το εκανα Aμα θελετε ανοιχτε ενα θεμα intel vs ryzen benchmarks να συμετασχω οταν με το καλο μου ερθει η μητρικη (αλλα μην με βαλεις να ανοιξω 135tabs...) Σου τα δίνω σε profile αν θες τα έχω αποθηκευμένα με τα χρόνια. Το cpu usage δείχνω.
akoinonitos Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Heybro είπε Ωραίο το ανέκδοτο σου. Έτρεξες ένα bench έχω τρέξει 100. Ignore γιατί οι πολλές χαζομάρες με πειράζουν. Σου τα δίνω σε profile αν θες τα έχω αποθηκευμένα με τα χρόνια. Το cpu usage δείχνω. Και τι πειμενεις να καταλαβεις δλδ πιστευεις οτι σε ενα ryzen ας πουμε θα εχεις μεγαλυτερο cpu usage? και αντε πες οτι και εχει ,και? Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από akoinonitos
FORIS78 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Δεν νομιζω οτι ενδιαφεροταν για καποιο απο τα δυο το ξερω man, αστειευόμενος το έγραψα 1
Heybro Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Και τι πειμενεις να καταλαβεις δλδ πιστευεις οτι σε ενα ryzen ας πουμε θα εχεις μεγαλυτερο cpu usage? Όχι αλλά θέλω να δω πόσο θα έχει. Σύγκριση γίνεται όπως γίνεται με τα benchmark. Εδειξα και hwinfo μαζί με mining εγώ είμαι πρόθυμος να συγκρίνω ότι θέλετε. Γιατί στα λόγια όλα καλά είναι.
strawman Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, Heybro said: Ωραίο το ανέκδοτο σου. Έτρεξες ένα bench έχω τρέξει 100. Ignore γιατί οι πολλές χαζομάρες με πειράζουν. Ετρεξες 100 bench εγω 200. Φοβερο επιχειρημα παλι. Το θεμα δεν ειναι να τρεχεις bench, το θεμα ειναι να τα συγκρινεις με εναν αντιστοιχο 2700x, οχι το guru 3d που παιζει με κατεστραμενες μνημες. Τι να κανουμε τωρα, ο 2700x τον πιτσιλαει τον 8700k 4 minutes ago, Heybro said: Όχι αλλά θέλω να δω πόσο θα έχει. Σύγκριση γίνεται όπως γίνεται με τα benchmark. Εδειξα και hwinfo μαζί με mining εγώ είμαι πρόθυμος να συγκρίνω ότι θέλετε. Γιατί στα λόγια όλα καλά είναι. Αφου εισαι προθυμος ακομα περιμενω το run απο AC origins για αρχη. Απο 2 ατομα σας το ζητησα εδω και μια βδομαδα και επεσε σιγη ασυρματου. Θελω να σε δω 50 fps μπροστα απο τον 2700x του spartan. Αντε, τι περιμενεις... Απο λογια χορτασαμε..εδω ο αλλος με τον 8600k (ο οποιος κατα τα λεγομενα σου ξεπατωνει τον 2700x) ντρεποταν να ανεβασει το run του γιατι πηγαινε χαλια!! Σε παιρνουμε και σοβαρα παναθεμα Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από strawman
akoinonitos Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Heybro είπε Όχι αλλά θέλω να δω πόσο θα έχει. Σύγκριση γίνεται όπως γίνεται με τα benchmark. Εδειξα και hwinfo μαζί με mining εγώ είμαι πρόθυμος να συγκρίνω ότι θέλετε. Γιατί στα λόγια όλα καλά είναι. Ακου φιλε σημασια εχει να εχουν και καποιο νοημα ολα αυτα ,τωρα εσυ ανοιξες ενα πυρηνα να κανει Mining και το hwinfo και και και και ,δεν εχουν απολυτως κανενα νοημα ολα αυτα. 2
Heybro Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, strawman είπε Ετρεξες 100 bench εγω 200. Φοβερο επιχειρημα παλι. Το θεμα δεν ειναι να τρεχεις bench, το θεμα ειναι να τα συγκρινεις με εναν αντιστοιχο 2700x, οχι το guru 3d που παιζει με κατεστραμενες μνημες. Τι να κανουμε τωρα, ο 2700x τον πιτσιλαει τον 8700k 1 έβαλες και αυτό ήταν με 3333cl16 ram και του spartan 3466cl14. Είσαι πολύ κουτουρού και είναι κρίμα θα πάρεις κόσμο στο λαιμό σου και θα σε βρίζουν μετά.
akoinonitos Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, strawman είπε Θελω να σε δω 50 fps μπροστα απο τον 2700x του spartan. Αντε, τι περιμενεις... 50 ειναι απο 1700 μην μπερδευεσαι ,οταν αυτος τρεχει στα 4.8ghz νομιζω και εγω στοκ ,και παιζει με 50fps εγω το πεταω απο το παραθυρο γτ μηδενιζομαι.
Heybro Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Ακου φιλε σημασια εχει να εχουν και καποιο νοημα ολα αυτα ,τωρα εσυ ανοιξες ενα πυρηνα να κανει Mining και το hwinfo και και και και ,δεν εχουν απολυτως κανενα νοημα ολα αυτα. Εδω είμαι να μου πεις τι έχει νόημα και τι να συγκρίνουμε. Γιατί βαρέθηκα τα λόγια απλά για να λέμε.
strawman Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Just now, Heybro said: 1 έβαλες και αυτό ήταν με 3333cl16 ram και του spartan 3466cl14. Είσαι πολύ κουτουρού και είναι κρίμα θα πάρεις κόσμο στο λαιμό σου και θα σε βρίζουν μετά. Εσυ δεν εβαλες ΚΑΝΕΝΑ ομως! Ετρχες αλλα games σε αλλα settings που δεν ετρεξε ο spartan, οποτε τι συγκρισεις εκανες ακριβως? Τιποτα, καμμια. Οποτε το να μου λες οτι ετρεξες 100 bench ειναι εντελως ανουσιο, μιας και τα ετρεχες μονος σου. Και ναι, αν σε 360p με 1080ti μετραμε την διαφορα των 100mhz στις μνημες καταλαβαινεις οτι οι επεξεργασετες ειναι απελπιστικα κοντα? Τι 50 fps μου λες εσυ δεν ξερω. Αντε, ανεβασε και το δικο σου να σε δω 50 fps μπροστα να σου πω οτι εχεις δικιο. Μεχρι τοτε τα δεδομενα δειχνουν αλλα δυστηχως.
akoinonitos Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, Heybro είπε Εδω είμαι να μου πεις τι έχει νόημα και τι να συγκρίνουμε. Γιατί βαρέθηκα τα λόγια απλά για να λέμε. Απο οτι εχεις καταλαβει εσυ καιγεσαι εμεις οτι εχουμε να αποδειξουμε το εχουμε αποδειξει εδω και εδω
strawman Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 2 minutes ago, Heybro said: Εδω είμαι να μου πεις τι έχει νόημα και τι να συγκρίνουμε. Γιατί βαρέθηκα τα λόγια απλά για να λέμε. Ειπαμε 35 φορες, ξεκινα με AC origins που εχει ετοιμο bench ο αλλος. Εσυ περιμενεις 30 με 50 fps να εισαι μπροστα, εμενα κατι μου λεει οτι θα εισαι πισω. Αντε γιατι απο λογια χορτασαμε
Heybro Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Απο οτι εχεις καταλαβει εσυ καιγεσαι εμεις οτι εχουμε να αποδειξουμε το εχουμε αποδειξει εδω και εδω Μιλάς για benchmarks χωρίς να βλέπεις real life τι γίνεται. Και ο 1950x βγάζει 3000 cinebench αλλά στα παιχνίδια τον τρώει από τον 8400 που έχει 150 ευρώ. Επίσης https://youtu.be/WZ4nJSH1d1Y
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα