Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το review του anandtech που έβγαζε τελείως διαφορετικά νούμερα απο όλους ξέρει κανείς τι παίζει και ποιόν έριχναν στις δοκιμές?.

Επεξ/σία από cpc464
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Just now, cpc464 said:

Με το review του anandtech που έβγαζε τελείως διαφορετικά νούμερα απο όλους ξέρει κανείς τι παίζει και ποιόν έριχναν στις δοκιμές?.

To cooler που βαλαν στον 8700k νομιζω εφταιγε. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cpc464 είπε

Το παραδεχτηκαν οτι εκαναν μαλακια με τα νουμερα και τα διορθωσαν. Τους εκραξε ολος ο κοσμος δεν γινοταν αλλιως. Single score μεγαλυτερο ο 2700x οταν ο 8700k βγαζει 210+ και 220 στα 5. Χαοτικη διαφορα και αυτοι εβαλαν οτι βγαζει 167. Το guru3d τα γραφει πιο αναλυτικα και σωστα τοσα χρονια αυτο μονο εμπιστευομαι και δεν εχει πεσει ποτε εξω στα συγκριτικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Heybro είπε

Το παραδεχτηκαν οτι εκαναν μαλακια με τα νουμερα και τα διορθωσαν. Τους εκραξε ολος ο κοσμος δεν γινοταν αλλιως. Single score μεγαλυτερο ο 2700x οταν ο 8700k βγαζει 210+ και 220 στα 5. Χαοτικη διαφορα και αυτοι εβαλαν οτι βγαζει 167. Το guru3d τα γραφει πιο αναλυτικα και σωστα τοσα χρονια αυτο μονο εμπιστευομαι και δεν εχει πεσει ποτε εξω στα συγκριτικα.

Καλά και αυτό μη το εμπιστεύεσαι. Ώρες ώρες γράφει βλακείες.167 ήταν όντως αστείο, μέχρι και ο i5-8400 βγάζει 174.

Επεξ/σία από _Theo_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Καλά και αυτό μη το εμπιστεύεσαι. Ώρες ώρες γράφει βλακείες.

Το διαβαζω χρονια για αυτο. 

Mining avx2 με 2 threads μαζι με 135 tabs. 53% usage παει μεχρι 58%. Αν ανοιξω wildlands ομως με κλειστο προφανως το gpu mining δυσκολεύεται να κρατησει 75fps σταθερα ειναι στα 68-70. Στο wildlands τραβαει 20-25% cpu usage οποτε μιλαμε για 80% κοντα cpu usage. Τα fps πεφτουν απο τα 75 ομως. Λογικα τρωει ζορια και η gpu με τοσα ανοιχτα tabs με java videos κτλ.

Screenshot_1.png

Και οι θερμοκρασιες volt κτλ

Screenshot_2.png

Επεξ/σία από Heybro
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Ξέρεις ποιό είναι το πρόβλημα με αρκετούς reviewers; Δεν σου δείχνουν τη δοκιμή που τρέχουν παρά μόνο ένα ξερό αποτέλεσμα. Έτσι γίνονται πολλά μαγειρέματα.

Στις σωστές δοκιμές δείχνεις τη ροή των καρέ ή το σύστημα να τρέχει cinebench, encoding κλπ. σε fast forward και στο τέλος ανοίγεις cpu-z για να φανεί το hardware configuration. Είναι λάθος αυτά που λέω; Ανώνυμοι youtubers πάντως τα εφαρμόζουν όλα αυτά. Αυτούς που ειρωνεύεται ο Palpatin επειδή έχουν λίγα views. Η συντριπτική πλειοψηφία των "έγκριτων" reviewers όχι. Ούτε καν ένα msi afterburner να τρέχει.  Έτσι δεν μπορείς να ξέρεις πότε σε δουλεύουν.

Εγώ προτείνω να ψάχνει κανείς και για δοκιμές χρηστών και τα παράπονά τους. Αρκεί να έχουν καλή τεκμηρίωση. Θα καταλάβει πολλά.

Εγώ μικρέ μου φίλε δεν ψάχνω reviews και αυτό που γράφεις απλά δεν στέκει.

Εσύ πχ είσαι ικανός να κάνεις editing στα βίντεο σου γιατί είσαι τέρμα αντικειμενικός, άλλωστε τι θα χάσεις τα views; Εδώ γελάμε.

Στην τελική εγώ σου έχω απαντηση πολλές φορές, τα είχα τα έχω τα συστήματα και κρίνω εσύ από την άλλη καμία επαφή.

Περαστικά σου.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε

Εγώ μικρέ μου φίλε δεν ψάχνω reviews και αυτό που γράφεις απλά δεν στέκει.

Εσύ πχ είσαι ικανός να κάνεις editing στα βίντεο σου γιατί είσαι τέρμα αντικειμενικός, άλλωστε τι θα χάσεις τα views; Εδώ γελάμε.

Στην τελική εγώ σου έχω απαντηση πολλές φορές, τα είχα τα έχω τα συστήματα και κρίνω εσύ από την άλλη καμία επαφή.

Περαστικά σου.

Επειδή αρκετοί απλά λένε λένε λένε χωρίς να δείχνουν τίποτα λίγη σημασία έχει. Έχω ποσταρει 10 benchmarks και άλλα τόσα από παιχνίδια κτλ όπως παραπάνω. Στα λόγια όλοι καλοί είναι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Είδαμε τις πολλές δοκιμές σου. Μας υποχρέωσες.

Τι δοκιμή να σου κάνω βρε και εσένα;

Να σου ανοίξω 145 tabs; Ούτε αυτό δεν είσαι ικανός να καταλάβεις ότι είναι λάθος; Ή να σου μετρήσω φπς στα 320p;

20 λεπτά πριν, Heybro είπε

Επειδή αρκετοί απλά λένε λένε λένε χωρίς να δείχνουν τίποτα λίγη σημασία έχει. Έχω ποσταρει 10 benchmarks και άλλα τόσα από παιχνίδια κτλ όπως παραπάνω. Στα λόγια όλοι καλοί είναι. 

Πάνε με τον pirmen να του δείξεις τα 50 FPS διαφορά και εσύ στην 1060 του.

Οπότε όπως στο έχω πει ειδικά εσένα έχεις τον καλύτερο υπολογιστή αδερφέ ;)

Επεξ/σία από SPANK
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

τελικά ο ts καταστάλαξε σε κάποιο  cpu? :lol::lol::lol:

Δεν νομιζω οτι ενδιαφεροταν για καποιο απο τα δυο :rolleyes:

24 λεπτά πριν, Heybro είπε

Δλδ εσυ τωρα τι περιμενεις να ανοιξει καποιος 135 tabs ταυτοχρονα με ryzen για να καταλαβεις τι? Και τπτ αλλο να μην ειχα να κανω στη ζωη μου ρε φιλε δεν θα το εκανα...

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, _Theo_ είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν διαφωνίες. Τα πράγματα είναι απλά. Οι Ryzen είναι καλύτεροι σε multitasking λόγω περισσότερων πυρήνων, οι Intel όμως λόγω υψηλότερων χρονισμών, (έστω και με μικρή διαφορά όπως πιστεύουν κάποιοι) είναι καλύτεροι στα παιχνίδια. Ανάλογα τι χρήση κάνεις επιλέγεις και την ανάλογη εταιρεία.-

Δεν ειναι μονο λογο υψηλοτερων συχνοτητων και 1:1 ειναι καλυτεροι σε συγκεκριμενα παιχνιδια, γιατι εχουν ασυγκριτα μικροτερο latency στις l2/l3 cache και στις ram, πρακτικα αυτο ειναι το μεγαλυτερο συν τους, γιαυτο και βλεπουμε ακομα και τον 8400 που τρεχει στα 3.8 να ειναι μπροστα απο 2700x με πιο νορμαλ μνημες και subtimes σε συγκεκριμενα παιχνιδια.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Δεν ειναι μονο λογο υψηλοτερων συχνοτητων και 1:1 ειναι καλυτεροι σε συγκεκριμενα παιχνιδια, γιατι εχουν ασυγκριτα μικροτερο latency στις l2/l3 cache και στις ram, πρακτικα αυτο ειναι το μεγαλυτερο συν τους, γιαυτο και βλεπουμε ακομα και τον 8400 που τρεχει στα 3.8 να ειναι μπροστα απο 2700x με πιο νορμαλ μνημες και subtimes σε συγκεκριμενα παιχνιδια.

Fixed

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Δεν νομιζω οτι ενδιαφεροταν για καποιο απο τα δυο :rolleyes:

Δλδ εσυ τωρα τι περιμενεις να ανοιξει καποιος 135 tabs ταυτοχρονα με ryzen για να καταλαβεις τι? Και τπτ αλλο να μην ειχα να κανω στη ζωη μου ρε φιλε δεν θα το εκανα...

Μισό λεπτό δουλειά είναι τις ατελείωτες ώρες στο bios που έχεις φάει δεν τις σκέφτεσαι το μισό λεπτό να ανοίξεις 135 tabs να συγκρίνουμε σκέφτεσαι. Τέλος πάντων από λόγια χόρτασα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...