Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, FORIS78 είπε πάντως έπεσε αρκετά η τιμή του 8600κ εγω τον είχα πάρει τον Δεκέμβριο στα 280 και τώρα έχει 220 τώρα για το πόσο αξίζει ο καθένας μας βλέπει τι απαιτήσεις έχει από ένα σύστημα και κάνει την κατάλληλη επιλογή για αυτόν Εξαπύρηνο πήρες που θα σε βγάλει χρόνια εννοείται οτι αξίζει. Κι εγώ που πήρα τον 1600 στα 200+ και τώρα έχει 150 τι θα πώ δεν άξιζε;
FORIS78 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, radiohead είπε Εξαπύρηνο πήρες που θα σε βγάλει χρόνια εννοείται οτι αξίζει. Κι εγώ που πήρα τον 1600 στα 200+ και τώρα έχει 150 τι θα πώ δεν άξιζε; Όχι ρε μαν τούμπανα είναι και τα 2 cpu απλά λέω ότι για κάποιον που έχει άλλες απαιτήσεις από ένα pc και θέλει καλύτερες επιδόσεις σε render κτλπ υπάρχουν cpu για όλα τα γούστα, εγώ πχ ανοίγω το pc μόνο για να παίξω κανα game όταν έχω ελεύθερο χρόνο όποτε ο 8600κ για μένα είναι υπεραρκετός. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από FORIS78 2
leros2004 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, pirmen56 είπε Μια screen σε 720p maxed out, 100% scale, FOV 115. Σε ώρα της ημέρας με αρκετή κίνηση(παίζει ρόλο). Τι νόημα έχει αυτό το 720p ? Είναι μια παντελώς αδιάφορη μέτρηση για κάθε νοήμων άνθρωπο με σύγχρονο υπολογιστή...
akoinonitos Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 30 λεπτά πριν, leros2004 είπε Τι νόημα έχει αυτό το 720p ? Είναι μια παντελώς αδιάφορη μέτρηση για κάθε νοήμων άνθρωπο με σύγχρονο υπολογιστή... Δεν ξερεις εσυ... 1
strawman Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, leros2004 said: Τι νόημα έχει αυτό το 720p ? Είναι μια παντελώς αδιάφορη μέτρηση για κάθε νοήμων άνθρωπο με σύγχρονο υπολογιστή... Oταν θες να συγκρινεις 2 επεξεργαστες σε τι αναλυση θα τρεξεις? Αντιστοιχα οταν θες να μετρησεις 2 καρτες γραφικων τι θα κανεις, θα τρεξεις σε 320p για να ριχνει μπουκαλι ο επεξεργαστης? Εμενα η μονη μου ενσταση ειναι πως αν χρειαζεται να τρεξουμε σε 360p οπως ετρεξα με τον spartan για να βγαλουμε 3 fps average διαφορα στο ACo ποιο το νοημα να μιλαμε για υπεροχη των Intel σε gaming. Αν του ριχνα 20-30 fps θα ελεγα okay. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από strawman 1
TRILOBYTER Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Για τον μεσο χρηστη που παιζει παιχνιδια με μια 1050τι η 1060 οι ryzen ειναι ανωτεροι γιατι συνολικα ειναι πολυ δυνατοτεροι επεξεργαστες και αυτος που εχει μια 1060 προφανος και δεν ειναι hardcore gamer οποτε θελει ενα balanced συστημα. Για αυτους που ψαχνουν μεχρι και το τελευταιο fps σε 144 οθονες με 1080τι ας παρουν τον 8700κ.. Αλλα και παλι, αν θα κανουν και streaming και επεξεργασια βιντεο κλπ οπως κανουν οι περισσοτεροι που ασχολουνται με youtube twitch κλπ ο ryzen ειναι ανωτερη επιλογη. Προσωπικα εαν ποτε αλλαξω συστημα θα παω σε ryzen γιατι παιζω παλια παιχνιδια με 1050τι και ασχολουμαι με επεξεργασια βιντεο και αλλες εφαρμογες που θα τρεχουν καλυτερα σε ryzen.. Αυτη τη στιγμη εχω τον 5820κ και ειναι μια χαρα, μιας και τοτε ηταν τοπ σε αυτο που ηθελα σε αυτα τα χρηματα, αλλα πλεον με τους ryzen παιρνεις τεραστια επεξεργαστικη ισχυ κατι που η ιντελ δεν μας το εχει δωσει ακομα σε mainstream πλατφορμα.. Σιγουρα +2 πυρηνες ηταν κατι πολυ καλο για ολους, αλλα δε συναγονιζεται τους ryzen σε συνολικη δυναμη. Απλα ειναι μπροστα σε single threaded performance. Και το πιο σημαντικο πρεπει να μιλησουμε για την τιμη, οι ryzen ερχονται με καλες ψυκτρες, και μπορουν να κουμπωσουν σε πανφθηνες μητρικες.. Ο 8600κ και ο 8700κ ερχονται χωρις ψυκτρα (γιατι η ψυκτρα της ιντελ δε μετραει) και κουμπωνουν σε ακριβοτερες μητρικες γιατι πληρωνεις το πρεμιουμ του oc στην ιντελ ενω με την amd ειναι δωρεαν.
Heybro Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, razorblade334 είπε μολις ειδα βιντεακι σε καναλι στο yt κι ο ι5 ηταν μπροστα σε fc5 σε forza και σε αλλα παιχνιδια ,πολλες φορες με διαφορα μαλιστα αν και τις περισσοτερες απλα τα πηγαινε λιγο καλυτερα. Δεν ξερω, περιμενα περισσοτερα απ την δευτερη γενια των Ryzen, δεν βλεπω το λογο γιατι να μην παρει καποιος τον ι5. Μεχρι και οι τιμες εχουν πεσει στους intel . Σε gaming είναι μονόδρομος η Intel και θα είναι για χρόνια. Περνεις 8600k και για 6 χρόνια ξεχνάς το θέμα cpu για gaming. Ο 2600x του χρόνου και δεν θα τα βγάζει πέρα με νέες κάρτες. 18 ώρες πριν, music_lover είπε Ξέρεις πόσο είναι το ποσοστό των gamers που διαθέτουν 144hrz οθόνη οπότε και κερδίζουν σε αυτό το ψυχολογικό αβαντάζ? 17% απο πρόσφατο γκάλοπ του wccftech.. Αν βάλεις και το ότι απο αυτο το 17% δεν έχουν ολοι 1080ti για να δουν αυτές τις διαφορές πάμε ακόμα παρακάτω.. Εγώ φίλε μου όταν έβλεπα βίντεο μεταξύ 8700k και 1700x στα 4ghz ο 1700 έπεφτε και στα 50 ενώ ο 8700 κράταγε και 7 min. Για αυτό ακύρωσα τον 1700 που είχα παραγγείλει και χαίρομαι gaming καθημερινα που δεν πέφτω κάτω από 70 σε όλα τα παιχνίδια. Και έχω 1070ti. Οι Ryzen είναι χρυσοί σε προγράμματα που εκμεταλλευονται και τα 16 threads. Σε όλα τα άλλα είναι πολύ πίσω. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από Heybro 3
enable_your_mind Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Οποτε οσοι εχουμε ryZen ας αυτοπυροβοληθουμε απο τωρα γιατι απο του χρονου δεν θα τα βγαζουν περα με νεες καρτες... Κριμα παντως να διαβαζουν και ανθρωποι που μπορει να μην ξερουν και να βλεπουν τετοια σχολια.. ΥΓ : Δεν μου αρεσει να σχολιαζω γενικοτερα αλλα δεν αντεξα... 4
Heybro Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 17 ώρες πριν, noFEARgr είπε 144hz δεν έχει πανω από το 1% και οι 9 στους 10 που μπορεί να τους φαίνονται λίγα τα fps του Ryzen έχουν 1060 και κάτω αλλά είπαμε τα 100 fps είναι λίγα θέλουμε τα 120 και ας μην τα πιάνουμε ούτε με 2 κάρτες Είναι τα min βρε συ. Όταν εγώ θα κρατάω με τα 5ghz τα 75fps min ο Ryzen θα πέφτει στα 50 όπως πάει η εμπειρία. Μην βλέπετε μόνο τα average. Εχω σταθερά min 75 σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ryzen δεν θα μου το έδινε αυτό. 1 λεπτό πριν, enable_your_mind είπε Οποτε οσοι εχουμε ryZen ας αυτοπυροβοληθουμε απο τωρα γιατι απο του χρονου δεν θα τα βγαζουν περα με νεες καρτες... Κριμα παντως να διαβαζουν και ανθρωποι που μπορει να μην ξερουν και να βλεπουν τετοια σχολια.. ΥΓ : Δεν μου αρεσει να σχολιαζω γενικοτερα αλλα δεν αντεξα... Κοίτα όπως ένας 7700k δεν τα πάει πολύ καλά σε multitasking έτσι ένας 2600x δεν κάνει για gaming σε υψηλά fps. Deal with it αν ήταν στο ίδιο επίπεδο θα είχε 600 ευρώ ο 2700x. 16 ώρες πριν, strawman είπε Η δικη μου δοκιμη ηταν με ram 2666 ομως. Kαι ηταν ο σκετος 1600 στα 3.6. Μπες στο θεμα των AMD και θα δεις οτι με το 3803 bios δεν τρεχανε παραπανω. Eπισης, γιατι ποσα frames βγαζει η 1070ti στο AC ultra? Εκτος αν μιλαμε παλι για 360p... Στο origins σε 1080p έβγαζα 85 90 νομίζω όλα ultra. 4.8 είχα τότε τον επεξεργαστή και τελείως stock η κάρτα.
enable_your_mind Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Καλο ειναι να μπεις και σε room που ειναι μονο για ryzen .. Υπαρχουν κατι τεστ απο κατοχους του 2700Χ με αποτελεσματα που αμφισβητουν τα συμπερασματα σου ... Αντι να χαρουμε σα καταναλωτες ολα γινονται λες και ειναι οπαδικα....
noFEARgr Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 21 λεπτά πριν, Heybro είπε Είναι τα min βρε συ. Όταν εγώ θα κρατάω με τα 5ghz τα 75fps min ο Ryzen θα πέφτει στα 50 όπως πάει η εμπειρία. Μην βλέπετε μόνο τα average. Εχω σταθερά min 75 σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ryzen δεν θα μου το έδινε αυτό. Κοίτα όπως ένας 7700k δεν τα πάει πολύ καλά σε multitasking έτσι ένας 2600x δεν κάνει για gaming σε υψηλά fps. Deal with it αν ήταν στο ίδιο επίπεδο θα είχε 600 ευρώ ο 2700x. Στο origins σε 1080p έβγαζα 85 90 νομίζω όλα ultra. 4.8 είχα τότε τον επεξεργαστή και τελείως stock η κάρτα. Δείξε μου που ένας 2600 και πάνω πέφτει κάτω από τα 60 . Ίσα ίσα το μεγαλυτερο προβάδισμα η intel τα έχει στα average στα minimum είναι μικρή η διαφορα
music_lover Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 30 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Οποτε οσοι εχουμε ryZen ας αυτοπυροβοληθουμε απο τωρα γιατι απο του χρονου δεν θα τα βγαζουν περα με νεες καρτες... Κριμα παντως να διαβαζουν και ανθρωποι που μπορει να μην ξερουν και να βλεπουν τετοια σχολια.. ΥΓ : Δεν μου αρεσει να σχολιαζω γενικοτερα αλλα δεν αντεξα... Αυτο γίνεται κατα κόρον στο insomnia, γράφονται διάφορα που δεν έχουν βάση και ο μέσος χρήστης υποψήφιος αγοραστής τα διαβάζει, βγάζει λάθος συμπεράσματα και μετά παει και αγοράζει προϊόν που δεν χρειάζεται δίνοντας περισσότερα χρήματα άσκοπα. Απο που προκύπτει οτι ένας 2600x δεν θα μπορεί να τα βγάζει πέρα με τις νεες κάρτες απο την στιγμή που τα πηγαίνει άψογα με την 1080ti? Επίσης απο που προκύπτει οτι τα minimum fps του 2600x είναι αναλογικά χειρότερα απο του 8600k όταν τα τεστ δεν δείχνουν κάτι τέτοιο? Είναι 10% πισω στα average και 10% πίσω στα minimum και αυτο το ποσοστό είναι η χειροτερη των περιπτώσεων, ο μέσος όρος είναι χαμηλότερος. 10fps διαφορά εχουν πάνω κατω, σιγα τα λάχανα και ανταυτου σου δινει 12 threads και multithread performance πολύ καλύτερο.
Heybro Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 16 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Δείξε μου που ένας 2600 και πάνω πέφτει κάτω από τα 60 . Ίσα ίσα το μεγαλυτερο προβάδισμα η intel τα έχει στα average στα minimum είναι μικρή η διαφορα Το overclock στον 8700k το κανουμε για τα min fps. Εκεί που ένας 2700 θα με ρίξει στα 60 ο 8700 θα κρατήσει 75. Μπορεί να είναι για μια στιγμή αλλά αρκεί για να χαλάσει όλη η εμπειρία του παιχνιδιού. Αν βρω κάποιο video που να δείχνουν και min 1% και 0.1% θα το βάλω. 29 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Καλο ειναι να μπεις και σε room που ειναι μονο για ryzen .. Υπαρχουν κατι τεστ απο κατοχους του 2700Χ με αποτελεσματα που αμφισβητουν τα συμπερασματα σου ... Αντι να χαρουμε σα καταναλωτες ολα γινονται λες και ειναι οπαδικα.... Χαιρόμαστε ο ανταγωνισμός κάνει καλο απλά δεν μου αρέσουν οι ανακρίβειες. Από benchmark έχω χορτάσει. Σε πραγματικά παιχνίδια είναι το θέμα τι γίνεται.
Acmilangr2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Όπως ακριβώς δεν βγάζεις συμπέρασμα σε 4k ανάλυση για την απόδοση των επεξεργαστών ακριβώς για τον ίδιο λόγο πρέπει τα benchmark μα γίνονται σε αναλύσεις μικρότερες του 1080p. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από Acmilangr2 1
Heybro Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, music_lover είπε Αυτο γίνεται κατα κόρον στο insomnia, γράφονται διάφορα που δεν έχουν βάση και ο μέσος χρήστης υποψήφιος αγοραστής τα διαβάζει, βγάζει λάθος συμπεράσματα και μετά παει και αγοράζει προϊόν που δεν χρειάζεται δίνοντας περισσότερα χρήματα άσκοπα. Απο που προκύπτει οτι ένας 2600x δεν θα μπορεί να τα βγάζει πέρα με τις νεες κάρτες απο την στιγμή που τα πηγαίνει άψογα με την 1080ti? Επίσης απο που προκύπτει οτι τα minimum fps του 2600x είναι αναλογικά χειρότερα απο του 8600k όταν τα τεστ δεν δείχνουν κάτι τέτοιο? Είναι 10% πισω στα average και 10% πίσω στα minimum και αυτο το ποσοστό είναι η χειροτερη των περιπτώσεων, ο μέσος όρος είναι χαμηλότερος. 10fps διαφορά εχουν πάνω κατω, σιγα τα λάχανα και ανταυτου σου δινει 12 threads και multithread performance πολύ καλύτερο. Τα 10fps είναι η διαφορά μιας 1070 από 1080 φίλε μου. Μιλάμε για 200 ευρώ διαφορά έτσι. Όταν εγώ παίζω στα 75 stable με εναν 2700x θα είχα 65 min οπότε πάει το game play. Αυτό δεν μπορείτε να δείτε. Επειδή τρέχω ταυτόχρονα Chrome με 100tabs μπορεί να κάνω και mining με 2 threads και να παίζω και βαρύ παιχνίδι ταυτόχρονα σου λέω ότι όλα γίνονται και τρέχουν άψογα. Άλλες δουλειές δεν κάνω στον υπολογιστή αντε και να δω και καμιά σειρά ταινία. Μην μου πείτε ότι όλοι κάνετε καθημερινά rendering και δουλεύετε όλα τα 16 threads των Ryzen. 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Όπως ακριβώς δεν βγάζεις συμπέρασμα σε 4k ανάλυση για την απόδοση των επεξεργαστών ακριβώς για τον αντίθετο λόγο πρέπει τα benchmark μα γίνονται σε αναλύσεις μικρότερες του 1080p. Πάνω σε αυτό να γράψω ότι τρέχουμε benchmark σε 720p ώστε αργότερα να ξέρουμε με μια 1180ti πως θα τα πηγαίνει ο επεξεργαστής σε υψηλότερες αναλύσεις. Μερικοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό και λένε κλαιν τι τρέχουν σε 720p benchmarks. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα