Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, strawman είπε

Nαι αλλα επι του πρακτεου, αν τα περισσοτερα χρηματα που κοστιζουν οι Intel (extra κοστος για unlocked cpu + z370 vs b350 / 450 + cooler) τα ριξεις σε ram τελικα ποιος ειναι μπροστα στα games? Γιατι νταξει, αν θες να συγκρινουμε balls to the wall builds τοτε ναι, οι Intel ειναι μπροστα

Ντάξει ρε συ. Με ήπιο oc και χαμηλή τάση στα 4700 all cores και mobo 110€(υποστηρίζουν και 4200ραμ!!! για όποιον γουστάρει) μια χαρά είσαι. Δεν θα σε σώσουν 300Mhz επιπλέον. 330€ έχει 8700Κ.

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 minutes ago, pirmen56 said:

Σόρυ, αλλά χωρίς κάποιο optimization της μνήμης είναι μετριότατα τα ryzen. Τουλάχιστον από μερικές δεκάδες δοκιμές που έχουν ανεβάσει κάτοχοί τους(συμπεριλαμβανομένου του Origins). Ακόμα και σε γραφήματα των γνωστών reviewers.

Μια 1070ti ριχνει bottleneck σε εναν Ryzen χωρις optimized μνημες. Αρα η 1070ti ειναι κακη για games...ε?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, strawman είπε

Μια 1070ti ριχνει bottleneck σε εναν Ryzen χωρις optimized μνημες. Αρα η 1070ti ειναι κακη για games...ε?

Θυμάμαι τη δική σου δοκιμή στο Origins με 1600Χ και απλές ram 3200. Όπως και κάποιες άλλες που είδα ήταν subpar. Για ποιά 1070Ti μιλάμε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, pirmen56 said:

Θυμάμαι τη δική σου δοκιμή στο Origins με 1600Χ και απλές ram 3200. Όπως και κάποιες άλλες που είδα ήταν subpar. Για ποιά 1070Ti μιλάμε;

Η δικη μου δοκιμη ηταν με ram 2666 ομως. Kαι ηταν ο σκετος 1600 στα 3.6. Μπες στο θεμα των AMD και θα δεις οτι με το 3803 bios δεν τρεχανε παραπανω. 

Eπισης, γιατι ποσα frames βγαζει η 1070ti στο AC ultra? Εκτος αν μιλαμε παλι για 360p...

Επεξ/σία από strawman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, pirmen56 said:

Θυμόμουν να είχες πει παραπάνω. Τέσπα. Είδα και άλλες με ram κοντά στα 3Ghz. Υπήρχαν προβλήματα μέχρι και σε 1700 oced.

Nαι, παλι ψεμματα λεω. Μισο να βρω τα posts, δεν θα με τρελανεις εσυ

Παντως το παιζω τζογο, στο 99% του game η 1070ti ριχνει μπουκαλα στον 1600 και ας ειναι και με 2133 ram. Αφου στο δικο μου run η ti ειναι 75% MINIMUM. 

Επεξ/σία από strawman
Δημοσ.

σκεφτομουν να στησω μηχανημα σε λιγοκαιρο. Να πεσουν πρωτα ο Θεος οι τιμες σε καρτες και μνημες.(εχουν πεσει αρκετα τελευταια. με την νεα γενια πιστευω θα πεσουν λιγο ακομη).

δεν ειναι οπαδικο ουτε προκυπτει αναξιοπιστια για το βιντεο. παρακολουθω καναλια με μεγαλη απηχηση και προπαντος αξιοπιστα σε μεγαλο βαθμο. Απλα περιμενα μικροτερες διαφορες ή και καλυτερες απο τον ryzen 2 . μαλλον τα προγραμματα (παιχνιδια) επειδη γραφονται και για τους 2 οφελουν πιο πολυ τους intel. Ποιος ξερει πολλα μπουρουν να αλλαξουν με την μονιμη  μεταβαση στα νεα API. ξερει κανεις π.χ. στο doom με vulkan πως ειναι τα πραγματα αναμεσα στις 2 εταιριες? μια amd παντως που ειχα οφελουταν πολυ περισσοτερο απο τις nvidia. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, razorblade334 είπε

σκεφτομουν να στησω μηχανημα σε λιγοκαιρο. Να πεσουν πρωτα ο Θεος οι τιμες σε καρτες και μνημες.(εχουν πεσει αρκετα τελευταια. με την νεα γενια πιστευω θα πεσουν λιγο ακομη).

δεν ειναι οπαδικο ουτε προκυπτει αναξιοπιστια για το βιντεο. παρακολουθω καναλια με μεγαλη απηχηση και προπαντος αξιοπιστα σε μεγαλο βαθμο. Απλα περιμενα μικροτερες διαφορες ή και καλυτερες απο τον ryzen 2 . μαλλον τα προγραμματα (παιχνιδια) επειδη γραφονται και για τους 2 οφελουν πιο πολυ τους intel. Ποιος ξερει πολλα μπουρουν να αλλαξουν με την μονιμη  μεταβαση στα νεα API. ξερει κανεις π.χ. στο doom με vulkan πως ειναι τα πραγματα αναμεσα στις 2 εταιριες? μια amd παντως που ειχα οφελουταν πολυ περισσοτερο απο τις nvidia. 

Αν περιμένεις να πέσουν η τιμές για να κανείς pc  πολύ απλά θα σου πω οτι δεν πρόκειται να πέσουν γιατί ακομα υπάρχει μεγάλη ζήτηση !!! Και αν πέσουν μην νομίζεις τίποτα το σπουδαίο 

Δημοσ.

προσωπικα παντα ημουν amdακιας και σε επεξεργαστη και σε καρτες γραφικων. 

μου χε κατσει στο λαιμο η εξαγορα της 3dfx απο nvidia και ποτε δεν το ξεπερασα :)

ωστοσο, απο οταν πηγα σε intel & nvidia,δεν εχω δει μπλε οθονη, δεν εχω προβλημα με χρονισμους, δεν εχω θεμα με downgrade bios κλπ κλπ, που διαβαζω εδω μεσα

μεχρι πριν 2 χρονια, ειχα τον πολυ καλο για μενα 8320 και αλλαξα σε ι5 6600k

για να ειμαι ειλικρινης, δεν ειμαι φανατικος των fps και των μετρησεων, οποτε δεν μπορω να πω με σιγουρια ποσα fps κερδισα, σιγουρα ομως κερδισα χρονο απο format και αναζητηση στο google και forum..

μακαρι να ειναι καλυτερα τα πραγματα με τη νεα γενια amd, μιας και ο ανταγωνισμος παντα οφελει τον καταναλωτη 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάντως έπεσε αρκετά η τιμή του 8600κ εγω τον είχα πάρει τον Δεκέμβριο στα 280 και τώρα έχει 220

τώρα για το πόσο αξίζει ο καθένας μας βλέπει τι απαιτήσεις έχει από ένα σύστημα και κάνει την κατάλληλη επιλογή για αυτόν

Επεξ/σία από FORIS78
  • Like 1
Δημοσ.

@strawman

Κάτι περίεργο.

Μια screen σε 720p maxed out, 100% scale, FOV 115. Σε ώρα της ημέρας με αρκετή κίνηση(παίζει ρόλο).

5adba97d7ae61_ACOmarket.png.e5b324528da220e8a162f6aa812f4f15.png

In game η διαφορά δεν είναι πολύ μεγάλη. Φαντάζομαι ότι είμαστε και οι δύο cpu bottlenecked. Στο bench όμως βγάζω 95 καρέ average. Ο 8700Κ με τις 4200ram κάπου στην αρχή φτάνει γύρω στα 150 καρέ εν στάσει. Σε άλλο σημείο βέβαια, αλλά και πάλι... Μπορεί τελικά στο canned να υπάρχουν περιορισμοί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω σταματημενος βγαζω 130 με 150, αναλογα σε ποιο σημειο της πολης ειμαι. Στο canned καποιο θεμα υπαρχει, γιατι μπορει να βγαλω παραπανω average fps και να εχω λιγοτερα frames rendered, που δεν βγαζει νοημα.

Επεξ/σία από strawman
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...