Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγραψες ότι δεν είναι απαιτητικο. 

Οποίο παιχνίδι δεν τραβάει στον ryzen σημενει ότι δεν έχει απαιτήσεις; 

11 λεπτά πριν, music_lover είπε

10% είναι ελαφρώς.

Αν το 10% ήταν σε 4k θα το θεωρούσα μεγάλη διαφορά. Αλλά δεν. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 minute ago, Acmilangr2 said:

Αρα το ιδιο πραγμα εγραψα, γιατι με ρωτας λοιπον αν το εγραψε ο αδερφος μου?

Τεσπα, που ειδες οτι δεν τραβαει σε Ryzen? 2% πισω ειναι. Λεω οτι δεν ειναι απαιτητικο γιατι τα παει καλυτερα σε 8600k απο οτι σε 8700k.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, strawman είπε

Εγω απο εσενα θελω ενα SS απο AC origins στο benchmark στη σκηνη που μπαινει στην πολη. Το παιζω τζογο το PC μου ολοκληρο οτι ο simulated 1600 σε περναει :P

Θα το κάνω και αυτό. Αν και σου ειπα είμαι πολύ πίσω 

1 λεπτό πριν, Virus200 είπε

άντε καιρός  και αυτό το θέμα για κλείδωμα 

Διαφωνώ. Εδώ είναι on topic 

2 λεπτά πριν, strawman είπε

Τεσπα, που ειδες οτι δεν τραβαει σε Ryzen? 2% πισω ειναι. Λεω οτι δεν ειναι απαιτητικο γιατι τα παει καλυτερα σε 8600k απο οτι σε 8700k.

Αν είχες την ίδια κάρτα γραφικών  και μνήμες με εμένα πολύ πιθανόν να πήγαινε το ίδιο καλά η και καλύτερα από τον δικό μου. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Αν το 10% ήταν σε 4k θα το θεωρούσα μεγάλη διαφορά. Αλλά δεν. 

10-20fps διαφορά στα 1080p με μια 1080ti δεν το λες κάτι περισσότερο από ελαφρώς. Σε 1440p πάει 5-10fps και σε 4k τίποτα.

Και πόσοι θα συνδυάσουν 2600x και 8600k με 1080ti?

Όποιος πάει σε 1080ti θα πάει και σε 2700x και 8700k.

Δημοσ.
2 minutes ago, Acmilangr2 said:

Θα το κάνω και αυτό. Αν και σου ειπα είμαι πολύ πίσω 

Αρα δεν συζηταμε καν για 2700x, ο simulated 1600 με optimized μνημες σε περναει στο ACo. Ετσι, να κραταμε καποια facts καθως προχωραμε, να γινεται προοδος.

1 minute ago, music_lover said:

10-20fps διαφορά στα 1080p με μια 1080ti δεν το λες κάτι περισσότερο από ελαφρώς. Σε 1440p πάει 5-10fps και σε 4k τίποτα.

Και πόσοι θα συνδυάσουν 2600x και 8600k με 1080ti?

Όποιος πάει σε 1080ti θα πάει και σε 2700x και 8700k.

Ποια 10-20 ρε συ, μην πεφτεις στην προπαγανδα τους. Αφου ανεβασε bench o spartan,  5  fps τον περναω :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λάθος του strawman είναι ότι πιάνεται από ένα συγκεκριμένο PC που έχει "καργαρει" τις μνήμες και γενικά όλο το σύστημα. 

Οι μνήμες παίζουν ρόλο και στους intlel

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
2 minutes ago, Acmilangr2 said:

Το λάθος του strawman είναι ότι πιάνεται από ένα συγκεκριμένο PC που έχει "καργαρει" τις μνήμες και γενικά σόλο το σύστημα. 

Οι μνήμες παίζουν ρόλο και στον intlw, 

Στον intel δεν μπορεις να καργαρεις τις μνημες, απο default τα timings ειναι optimized για Intel. Ουσιαστικα αυοτ που κανεις οταν optimizaris τις μνημες στους AMD ειναι οτι να τους φερνεις στα ιδια επιπεδα με των Intel, δεν ειναι δηλαδη καποιο προβαδισμα που παιρνουν. Απλα στα ισα ερχονται.

9 minutes ago, Acmilangr2 said:

Αν είχες την ίδια κάρτα γραφικών  και μνήμες με εμένα πολύ πιθανόν να πήγαινε το ίδιο καλά η και καλύτερα από τον δικό μου. 

Μα καλυτερες εχω, και μνημες και καρτα γραφικων....

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, strawman είπε

Αρα δεν συζηταμε καν για 2700x, ο simulated 1600 με optimized μνημες σε περναει στο ACo. Ετσι, να κραταμε καποια facts καθως προχωραμε, να γινεται προοδος.

Ποια 10-20 ρε συ, μην πεφτεις στην προπαγανδα τους. Αφου ανεβασε bench o spartan,  5  fps τον περναω :P 

Με βάση τα reviews το γράφω ρε συ όπου κάνουν δοκιμές με μνήμες οτιναναι δλδ αυτα τα 10-20fps είναι η χειρότερη των χειρότερων περίπτωση. Δεν αμφιβάλλω ότι η διαφορά είναι πολύ μικρότερη. Ξες τι είναι 5 ολόκληρα fps :P

Δημοσ.
Just now, music_lover said:

Με βάση τα reviews το γράφω ρε συ όπου κάνουν δοκιμές με μνήμες οτιναναι δλδ αυτα τα 10-20fps είναι η χειρότερη των χειρότερων περίπτωση. Δεν αμφιβάλλω ότι η διαφορά είναι πολύ μικρότερη. Ξες τι είναι 5 ολόκληρα fps :P

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι στα reviews εχουν χειροτερα timings απο τα default που ειχα στον 1600!! Ειναι σαν να πηγαν να εβαλαν σκατα timings απο μονοι τους, δεν εξηγηται αλλιως.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα τα reviews κάνουν λάθος, μόνο το PC του Spartan είναι συγκρίσιμο άσχετα που είναι tweaked και "πειραγμένο" όσο δεν πάει...:rolleyes:

Επεξ/σία από _Theo_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, _Theo_ said:

Όλα τα reviews κάνουν λάθος, μόνο το PC του Spartan είναι συγκρίσιμο άσχετα που είναι tweak και "πειραγμένο" όσο δεν πάει...:rolleyes:

Ολοι πειραγμενοι οσο δεν παει ειμαστε φιλε. Μην κοιτας εσενα που εισαι με locked CPU και 2400 μνημες.

Επισης δεν ειπα ποτεε οτι τα reviews κανουν λαθος. Απλα επειδη δεν μπορεις να απαντησεις σε αυτα που λεω απαντας σε κατι που δεν λεω. Παλια τακτικη, την εκανα στο δημοτικο.

Αυτο που γραφω ειναι οτι οσα review εχω δει τρεχουν με κακιστα timings. Και οταν λεω κακιστα δεν εννοω 5-10% πανω, εννοω 60-80% πανω. Σαν το review του guru3d που συνεχιζει να postari ο 8700kbro ας πουμε. O spartan λοιπον που τρεχει με αντιστοιχα με τους Intel timings κερναει παστελια.

Επεξ/σία από strawman
  • Like 1
Δημοσ.
Just now, Acmilangr2 said:

Ας ανεβάσει και άλλα παιχνίδια και θα δούμε ποιος κερνάει παστέλια

Εγω λεω με οσα ανεβασε κερναει. Εσεις κρινετε με οσα δεν ανεβασε :P 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, strawman είπε

Εγω λεω με οσα ανεβασε κερναει. Εσεις κρινετε με οσα δεν ανεβασε :P 

Αυτό δεν σε βάζει σε υποψία; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...