Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, strawman είπε

Δεν μιλαω για AMD ομως. Μιλαω για επεξεργαστη 10ετιας οποτε τους fx λεω. Και οταν λεω νερακι εννοω νερακι, πανε σφαιρα. Δεν μιλαω για 50 fps :P 

? (είμουνα στο θείο για τσίπουρα, Please rephrase)

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, IoaZ said:

Intel Core i7 980X ??

Yeap, ακομα τερας ειναι. Ενας επεξεργαστης που οντως αξιζε τα λεφτα του, παρα το 999$ pricetag και το κακο performance σε low resolution gaming της εποχης (τ'ακους pirmen?). 

Επεξ/σία από strawman
  • Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, strawman είπε

Yeap, ακομα τερας ειναι. Ενας επεξεργαστης που οντως αξιζε τα λεφτα του, παρα το 999$ pricetag και το κακο performance σε low resolution gaming της εποχης (τ'ακους pirmen?). 

Spoiler

Intel® Xeon® Processor X5690 για να υπάρχει :)

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, DiaperCh@nger είπε

Το παραπάνω συγκριτικό είναι ιδιαζόντως σκεδασμένο υπέρ του 8150.

+1ghz 24/7 stable στον 8150 είναι όνειρο θερινής νυχτός ενώ για τους ανταγωνιστές απλή υπόθεση,

Για τον 8150 χρειάστηκε το formula της asus, ενώ για τους ανταγωνιστές m/b από τα καλαθάκια της Στουρνάρη (κυριολεκτώ)

και φυσικά δεν καταδυκνύει την τεράστια αδυναμία του imc των bulldozer/piledriver να διαχειριστούν αποτελεσματικά

setup με 4*4gb dimms (αντίο ζωή) αλλά και 2*8gb dimms.

Κρίμα στο κόπο για τόσο ωραία παρουσίαση για κάτι τόσο άχρηστο και άσχετο με την πραγματικότητα.

O FX8150 είχε τα 4.8GHz άνετα για 24/7 ακόμα και σε φτηνές μητρικές όπως την ASUS M5A97 R2.0 που επίσης είχα.  Απλά όπως και στο FX8350, μετά τα 4.4GHz λίγα πράγματα έπαιρνες σε Gaming.

7 ώρες πριν, 3DJIN είπε

επισης το review του aten εχει γινει με αστεια καρτα( 7950-2016 ελεος) ωστε να μη φαινεται το headroom του 2500κ σε σχεση με 8350/8150

προκλητικος ο reviewer να εχει ξεσκισει τον amd στο oc και να εχει τον 2500k στο χαλαρο  (1st boot out of the box) 4.3 σοβαρα τωρα ? sb στα 4.3? ποσο μα*ακες μας περνατε μερικοι?

δεν ξερουμε οτι οι 8150/8350 και οι brisbane ειναι οτι χειροτερο εχει βγαλει η amd σε cpu...

Ξέρεις το review τους έχει και σε Default settings αν δεν σου αρέσει ότι έγινε OC + 1GHz. Κανένας δεν είπε ότι αυτό είναι το Maximum OC του κάθε επεξεργαστή.

Επίσης το hardware στα review που κάνω το αγοράζω εγώ και δεν μου το δίνουν τσάμπα οι εταιρείες, αν δεν σας αρέσει μπορείτε κάλλιστα να πάτε σε κάποιο μαγαζί, να αγοράσετε ότι σας κάνει και μετά να φάτε κάποιες μέρες με τα benchmarks, να καθίσετε να φτιάξετε τα γραφήματα και να ανεβάσετε το δικό σας review που δεν θα είναι bias.  ;)

8 ώρες πριν, Heybro είπε

Εξαιρετικα ενδιαφέρον αυτό που έκανες. Έχεις τον 8150 στο link που στα περισσότερα είναι μπροστά ο 2500k. Έχεις κάπου για όλα τα παιχνίδια που τεσταρες των 8350? 

Δεν πρόλαβα να κάνω με τον FX8350 όλα τα games παρά μόνο το F1 2015.

Πάντα ο 2500Κ ήταν καλύτερος από τον FX8150 σε Gaming, απλά οι διαφορές που είχε στην αρχή με τις διαφορές που είχε μετά από 3-4 χρόνια είναι πολύ μικρότερες.

Για όποιον τον ενδιαφέρει παρακάτω είναι δυο video από BattleField 3 MultiPlayer ανεβασμένα το 2013 με τον FX8350 και τον Core i7 3770K.  

• Like 2
Δημοσ.

@strawman

επειδή το είπες 5-6 φορές, γιατί το far cy 5 είναι full intel optimized game? 

Αυτό που έχω εγώ τουλάχιστον όταν ξεκινάει βγάζει με μεγάλα γράμματα "AMD Ryzen | Radeon" :P

Δημοσ.
Στις 23/4/2018 στις 12:00 ΜΜ, greg4 είπε

@strawman

επειδή το είπες 5-6 φορές, γιατί το far cy 5 είναι full intel optimized game? 

Αυτό που έχω εγώ τουλάχιστον όταν ξεκινάει βγάζει με μεγάλα γράμματα "AMD Ryzen | Radeon" :P

Την ίδια απορία ακριβώς έχω!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφήνω αυτά ώστε να μην χαθούν και τέλος δεν χρειαζεται να ξανά γραφτεί κάτι άλλο ο καθένας έχει κρίση για να επιλέξει αυτό που του συμφέρει 

http://www.guru3d.com/articles_pages/amd_ryzen_7_2700x_review,25.html

Το συμπερασμα ειναι οτι αν θελετε κορυφαια frametimes στα παιχνιδια υψηλα fps και κορυφαια εμπειρια μονοδρομος ειναι οι 8400/8600k/8700/8700k

Αν θα δουλεψετε τους 2 παραπανω πυρηνες των 2600x/2700x πηγαινετε εκει. Απλα αν κανετε και gaming μαζι θα σας ριχνουν πολυ τα fps ειδικα τα min και θα σας χαλαει ολη την εμπειρια.

Και εδώ στο 6 λεπτό δείχνει 1% min 

Επεξ/σία από Heybro
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω αφηνω αυτα εδω για να μην χαθουν και εχουμε παρεξηγησεις.

Το συμπερασμα? Αν σε ενδιαφερει το gaming και θες σταθεροτητα στα frametimes στα δυσκολα παιχνιδια πας σε 2700x

aco.png.47c6027623dc531b27b4bacbc17b9278.pngimageproxy.png.f55e528260b318d5039ac207a17696cd.png

Επεξ/σία από strawman
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...