Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, strawman είπε

Εχεις εντελως λαθος βαση συγκρισης να ξερεις. Στα premiere και στα cad που τρεχουν 2 threads και ο 8350k βγαινει μπροστα απο τον 8700k. Το θεμα οταν πας για productivity workloads δεν ειναι μονο το ποσο γρηγορα τελειωνει το 1 task, το θεμα ειναι και ποσα tasks μπορεις να τρεξεις ταυτοχρονα. Ο αλλος που εχει να κανει warp stabilization σε 5 videos δεν θα τα τρεξει ενα ενα, θα τα βαλει και τα 5 μαζι. Και εκει ειναι που οι Ryzen δειχνουν τα δοντια τους, και οι διαφορες δεν ειναι 3-4 fps που ειναι στο gaming. Μιλαμε για χαοτικες διαφορες. 

Για να καταλαβεις, οταν συγκρινεις ποσο γρηγορα τελειωνει 1 task στο premiere ειναι σαν να μου λες οτι ο 6950x ειναι για τα σκουπιδια, γιατι ο 8700k το τελειωνει πιο γρηγορα. Ειναι πολυ λαθος ο συλλογισμος σου. Το point ειναι οτι για το usecase που ενας 6950x ειναι καλυτερος του 8700k εκει ειναι που οι Ryzen εχουν το απιστευτο VFM.

Σε καταλαβα και παραπανω εγραψα οτι αν οντως καποιος θα δουλεψει και τα 16threads παει εκει ξεκαθαρα. 

16 λεπτά πριν, music_lover είπε

2g_ryzen_7_2700x_vs_core_i7-8700k_cinebe

Από το pcworld

Ψοφιοι vs Τούμπανα 😀

Ας τρεχουν benchmark αν ειναι οι χρηστες καθημερινα να χαιρονται τι να πω.

Δημοσ.
3 minutes ago, Heybro said:

Aς τρεχουν benchmark αν ειναι οι χρηστες καθημερινα να χαιρονται τι να πω.

Το ιδιο δεν ειναι και για το gaming ομως? Αληθεια αν σε βαλουμε στον 2700x σε 360p resolution θα καταλαβεις διαφορα? Εγω που εκανα την μεταβαση το γραψα πολλακις, περα απο το PUBG που οντως εχει διαφορα, σε ολα τα αλλα ξυνω το κεφαλι μου. .

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Έχεις δίκιο :rolleyes:

ou0glj.jpg

8yw4dz.jpg

Κατι απο real life καταστασεις εχουμε? 

Οπως το παρακατω για παραδειγμα που δειχνει 8370 vs 2500k.

Μόλις τώρα, strawman είπε

Το ιδιο δεν ειναι και για το gaming ομως? Αληθεια αν σε βαλουμε στον 2700x σε 360p resolution θα καταλαβεις διαφορα? Εγω που εκανα την μεταβαση το γραψα πολλακις, περα απο το PUBG που οντως εχει διαφορα, σε ολα τα αλλα ξυνω το κεφαλι μου. .

Κοιτα οταν ηθελα να στησω το μηχανημα αν θυμασαι λογω της διαθεσιμοτητας ειχα κανει παραγγελια ryzen 1700. Μετα ομως ειδα οτι με την καρτα που θα επερνα ο 1700 στα 4ghz θα με εριχνε παρα πολυ ειδικα στα min που δεν κραταγε 60 σε πολλα παιχνιδια και ευτυχως το ξανα γυρισα. Ο 2700x ειναι καλυτερος απο οσο εχω δει. Αλλα παλι ειναι αρκετα πισω στην αναλυση και με την καρτα που παιζω. Οπως ειπα καλα να ειμαστε και βλεπουμε σε 5 6 χρονια αν βγουν παιχνιδια με 16threads και αν αντεχουν ακομα οι νεοι ryzen 2. Ο χρονος κρινει τα παντα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Heybro είπε

Κατι απο real life καταστασεις εχουμε? 

Οπως το παρακατω για παραδειγμα που δειχνει 8370 vs 2500k.

Αυτό που ανέβασα πιο real life δεν παίζει σε κανένα review, αυτό που βλέπεις είναι ΜΙΑ ΩΡΑ πραγματικό gameplay.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aten-Ra είπε

Αυτό που ανέβασα πιο real life δεν παίζει σε κανένα review, αυτό που βλέπεις είναι ΜΙΑ ΩΡΑ πραγματικό gameplay.

Το video που ανεβασα δειχνει πολλα benchmarks τι gameplay?Το ξανα τσεκαρα το σωστο εβαλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν far cry 5 benchmark 

1080p scale 1 Ultra 

Average 145fps

Οπότε 9% πάνω από του Spartan. 

Μπορώ αν θέλετε να ανεβάσω φώτο που είναι το πιο σωστό. Απλά επειδή από το κινητό γράφω  με παιδεύει λίγο 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Heybro είπε

Κοιτα οταν ηθελα να στησω το μηχανημα αν θυμασαι λογω της διαθεσιμοτητας ειχα κανει παραγγελια ryzen 1700. Μετα ομως ειδα οτι με την καρτα που θα επερνα ο 1700 στα 4ghz θα με εριχνε παρα πολυ ειδικα στα min που δεν κραταγε 60 σε πολλα παιχνιδια και ευτυχως το ξανα γυρισα. Ο 2700x ειναι καλυτερος απο οσο εχω δει. Αλλα παλι ειναι αρκετα πισω στην αναλυση και με την καρτα που παιζω. Οπως ειπα καλα να ειμαστε και βλεπουμε σε 5 6 χρονια αν βγουν παιχνιδια με 16threads και αν αντεχουν ακομα οι νεοι ryzen 2. Ο χρονος κρινει τα παντα.

Αν το ψειρίζεις τόσο πολύ με τα νούμερα όμως,τα 5-6 χρόνια ακούγονται πολύ αισιόδοξα.

Σε 2-3 χρόνια το πολύ ,με αυτό το σκεπτικό ο 8700k δεν θα σου αρκεί. 

Σε 2-3 χρόνια ,intel και amd θα έχουν βγάλει cpus που θα βγάζουν περισσότερα εφπιες ;) 

Και δεν ισχύει μόνο για σένα αυτό.Για όλους.

Έχετε μπει σε ένα τρυπάκι σύγκρισης για το ποια εταιρεία φτιάχνει τους πιο γρήγορους .Ανάμεσα σε τόσους επεξεργαστές ,και με 10αδες να βγαίνουν κάθε χρόνο,κανείς μας δεν μπορεί να ακολουθήσει και να είναι πάντα στην κορυφή.

Πάρτε όποιον μπορείτε,όποιον αντέχει η τσέπη σας με μιά καρτούλα να παιζετε τα παιχνιδάκια σας και χαρείτε το για όσο μπορείτε.

Οι περισσότεροι σύγχρονοι cpu είναι αρκετοί για την πλειοψηφεία των gamers.Όλη η σειρά 8 της intel και όλοι οι ryzen είναι αρκετοί !

Αν είστε όλη μέρα στο youtube βλέποντας μετρήσεις και benchmarks,χάνετε το νόημα.

• Like 6
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Heybro είπε

Το video που ανεβασα δειχνει πολλα benchmarks τι gameplay?Το ξανα τσεκαρα το σωστο εβαλα.

Σε αυτά που έβαλα εγώ ρε μεγάλε, είναι 1 ώρα πραγματικό gameplay και όχι ένα-δυο λεπτά benchmark που κάνουν στα review.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε

Αν το ψειρίζεις τόσο πολύ με τα νούμερα όμως,τα 5-6 χρόνια ακούγονται πολύ αισιόδοξα.

Σε 2-3 χρόνια το πολύ ,με αυτό το σκεπτικό ο 8700k δεν θα σου αρκεί. 

Σε 2-3 χρόνια ,intel και amd θα έχουν βγάλει cpus που θα βγάζουν περισσότερα εφπιες ;) 

Έχετε μπει σε ένα τρυπάκι σύγκρισης για το ποια εταιρεία φτιάχνει τους πιο γρήγορους .Ανάμεσα σε τόσους επεξεργαστές ,και με 10αδες να βγαίνουν κάθε χρόνο,κανείς μας δεν μπορεί να ακολουθήσει και να είναι πάντα στην κορυφή.

Πάρτε όποιον μπορείτε,όποιον αντέχει η τσέπη σας με μιά καρτούλα να παιζετε τα παιχνιδάκια σας και χαρείτε το για όσο μπορείτε.

Οι περισσότεροι σύγχρονοι cpu είναι αρκετοί για την πλειοψηφεία των gamers.Όλη η σειρά 8 της intel και όλοι οι ryzen είναι αρκετοί !

Αν είστε όλη μέρα στο youtube βλέποντας μετρήσεις και benchmarks,χάνετε το νόημα.

Απολυτο δικιο εχεις. Benchmarks σπανια βλεπω. Απλα η συζητηση εδω μου αρεσει και γινονται ωραιες συγκρισεις. Προφανως το βασικο ειναι να χαιρομαστε οτι εχουμε. Αν δεν μου κραταει 75 σε 3 χρονια ο 8700k τοτε τι θα γινεται με τους υπολοιπους? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε

Σε αυτά που έβαλα εγώ ρε μεγάλε, είναι 1 ώρα πραγματικό gameplay και όχι ένα-δυο λεπτά benchmark που κάνουν στα review.

Δεν το καταλαβα. Το βιντεο που εβαλα δειχνει πολλα benchmarks και οι διαφορες ειναι τεραστιες. Στο gameplay που εβαλες εκανες ακριβως τα ιδια πραγματα και στους 2 επεξεργαστες? Τα benchmark για αυτο το λογω ειναι τεσταρουν ακριβως τα ιδια πραγματα και στους 2 επεξεργαστες.

4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Λοιπόν far cry 5 benchmark 

1080p scale 1 Ultra 

Average 145fps

Οπότε 9% πάνω από του Spartan. 

Μπορώ αν θέλετε να ανεβάσω φώτο που είναι το ποσό σωστό. Απλά επειδή από το κινητό γράφω  με παιδεύει λίγο 

Και εχεις και ram στα 3200.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Εμενα δεν με ενδιαφέρει το μελλοντικό performance αρκετά μιας και θα αλλάζω κάθε χρόνο στο w/e high-end που μου καπνίσει, είτε αυτό είναι Intel είτε AMD. Ο pirmen είναι που καίγεται για μελλοντικό perf και υπάρχει ένα πραγματικό argument για τους Zen, η ίδια η αρχιτεκτονική με ελάχιστες διαφορες θα υπάρχει και στις κονσόλες, που σημαίνει optimized CPU side κώδικα, που θα κάνει carry over και στο PC.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Δεν το καταλαβα. Το βιντεο που εβαλα δειχνει πολλα benchmarks και οι διαφορες ειναι τεραστιες. Στο gameplay που εβαλες εκανες ακριβως τα ιδια πραγματα και στους 2 επεξεργαστες? Τα benchmark για αυτο το λογω ειναι τεσταρουν ακριβως τα ιδια πραγματα και στους 2 επεξεργαστες.

Και εχεις και ram στα 3200.

Όχι ακριβώς. Τρέχουν στα 3333

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Όχι ακριβώς. Τρέχουν στα 3333

Λογικα εχεις 3200cl16 hynix single rank σωστα? Εχω ιδιες και τις τρεχω στα 3333cl16. Μικρες διαφορες φυσικα αλλα αφου πανε.

Οι 3333cl16 δινουν συντελεστη 208 ενω οι 246.50. Ειναι τεραστια διαφορα. Και σιγουρα βοηθαει παρα πολυ τους ryzen λογω infinity fabric

Επεξ/σία από Heybro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...